Velkommen til Minbakeplass, idag tenkte jeg og dele en oppskrift på Strawberry ´n´ Cream cupcakes som er så utrolig gode og veldig lettvinte og lage. du trenger en kjøkkenvekt jeg synes de digitale er mest lettvinte da jeg får nøyaktig måling. men over til oppskriften?

Cupcakes.

2 mellom store egg

1 ts vanilje ekstrakt

100 gram rør sukker

100 gram smeltet smør ( melange passer fint )

100 gram hvetemel

1,5 ts Bakepulver

0,5 dl kremfløte

pisk sammen eggene, sukkeret og vanilje ekstrakten i ca 15 til 20 minutt da den vil bli så luftig at O vil være igjen uten og synke.

tilsett hvetemelet og bakepulveret, helst siktet, så heller du i smøret. pisk i 2 minutter så heller du i kremfløten pisk så i 5 minutter til.

finn så frem ett muffins brett og legg i formene, jeg bruker en cookie scoop for og få mest gjevne og greie cupcakes men det kan fint gjøres med to spise skjeer

stekes på 200 grader i 10-12 minutter

Så til the vanilla butter cream:

tilsett 100g romtemperert smør i en bakebolle og visp det til det blir lyst,

tilsett så 100g med melis i 3 omganger det vil altså si 300g men ta litt om gangen ellers så får man alt i ansiktet som jeg har gjort og det er veldig kjedelig.

og så tilsetter man 1 ts vanilje pasta, jeg bruker vanilla bean paste fra cacas.

tilsett også 2 ss med kremfløte

for en mer fyldig og god krem, man kan tilsette farge eller holde den hvite kremen tilsett gjerne ferske jordbær på toppen eller kanskje overraske med noe strawberry jam inni.

Du finner meg på instagram under @minbakeplass

og på facebook under samme navn.

Ønsker alle en flott dag videre og tusen takk for at dere tok dere tid til og lese sleng gjerne igjen en kommentar for og si at du var innom

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 12 Lesere

Likes

Comments

Hei og velkommen til Minbakeplass sin helt nye blogg. her kommer jeg til og dele Oppskrifter, Mine Kake Bilder og mer. ønsker dere en riktig fin kveld og håper dette blir noe positivt 🌸💐

Likes

Comments