Efter middagen igår, när allt började, Thor fick jobbigt med andningen. Han började pipa i luftvägarna så ringde jag till akuten och meddelade att vi kommer in för att inhalera MEN vi hann till bilen när han bara hosta, slemma och blev alldeles tagen. Jag blev riktigt rädd och bestämde att ringa till 112. Då kom både ambulans och helikopter med läkare osv. Läget vart under kontroll så använde de sig utan ambulansen dels för att kunna höra Thors andning bättre och för utrymme. Fredrik fick åka med och jag efter med bilen och resterande barnen.... känslor ska man inte prata om när man åker bakom en ambulans med blåljus o sirener, bara i vetskapen att det är min lilla som ligger i den!
När vi kom till 95 E så möttes vi ett drös med läkare sen bokade de BIVA ifall han skulle bli ännu sämre så läkarna därifrån vara oxå hos Thor. Narkosjuksystrarna var hos Thor och satt massa infarter för Thor är svår stucken och det är ofta narkosen blir inblandad. Lyckas de inte så har de även kallad NeoIVA95F.

Jag åkte hem inatt med våra andra barn, Fredrik stannade kvar. Vi kom hem kl 2 på natten... så nu gör vi oss redo att åka in till sjukan. Får se vad läkarna har och säga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments