Hmmm... var börjar vi? Veckorna rullar på, städat och tvättat så här på morgonkvisten. Solen skiner ute, lagom att hålla på med veden. Kan verkligen säga att hösten kommer sakta, det är jättekallt på morgonen och varmt när solen är framme på dagarna = förkylningstider.

Nya Mio katalog och värde check på 300:-, tackar... Nu vet ni vad jag ska göra! Nästa vecka så ska jag hämta "ekologiska grönsakslåda" som jag har bokat från Resta Gård. Förra helgen så hämtade vi halv gris som vi styckade här hemma. Första gången som vi gjorde det men inte sista kan jag säga. Så mycke fint kött! Gubben ska bygga ett rök så vi kan röka kött och fisk.

Det blir mer och mer teckenspråk här hemma. Thor är jätte duktig på det. Snart kommer det att dimpa ner ett brev som ger mig nervösitet... operationen. Det pratas om att tracken ska kollas ev tas bort OM, observera OM allt ser bra ut! Bara där flyger alla känslor kors och tvärs...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snacka om att blanda ihop dagar, ingen koll, ena stunden känns det som att det är torsdag men nej det är onsdag men det här tog ju priset... vaknade till klockan, snooza, åh va skönt får sova lite längre idag för det är lördag... NEJ... f*n det är måndag!!!

Man kan inte göra mer än skratta åt sig själv. Men apropå helt annat så har vi diskuterat om att bli med valp, en Boerboel. Jag har googlat runt och hittat samt kontaktat en uppfödare som planerar en kull till våren. Underbart!!! Så här ser de ut (lånat en bild från Google)

Nu på lördag så ska vi hämta en halv gris från Resta Gård som vi sen ska stycka... vet inte om jag klarar av det men tur att gubben vet hur man gör med hjälp av sin jägarkompis. Då blir det ca 30 kilo kött. 100% ekologiskt kött. Sen på lördag så ska vi även hämta ett skrivbord som jag har köpt begagnad. Jag ska även hinna med till H&M den här veckan för jag har får 1 050:- bonuscheck... yay!!! Och jag hann precis beställa kläder till ungarna innan bonusen kom. Men men...

Likes

Comments

Det var ett tag sen... man tänker bakåt hur stressad jag har varit över Thors vikt, trotts att han äter men han har haft svårt att gå upp i vikt. Nu har jag själv släppt det pga att se honom gå upp i vikt och inte minst "äta-själv" hemlagad mat. Teckenspråket går framåt med storm... så roligt att ha ett "språk" som alla kan i familjen och att vi förstår varann. Ett bra tips till alla som har trakeostomerade barn! Talventil här hemma är hans hand. Thor tycker inte om den riktiga talventilen. Snart är det dax för OP igen. Mina nerver blir mer och mer otåliga. Oron växer och växer... samtidigt som ryggen opereras skall även trackens "framtid" avgöras!

Vi har fått ökning i familjen... Tre små söta hårbollar! Små men busiga... De är överallt just Nu!

Barnen och jag bakade imorse lite hönökakor. Så goda de blev. Då bestämde vi göra lite "lakrismaränger" till glassen imorgon. Nästa vecka så får vi hem en halvgris... från Resta Gård... vet inte riktigt om jag klarar av att stycka den själv????

Under denna långa pausen så här vi faktiskt hunnit med en del hemma... Jag har börjat måla innertak och gubben tapetserade toaletten nere så imorgon skall jag måla golvet igen eftersom katterna har förstört det pga kattsand! Efter att jag har målat så kommer skydd att läggas så jag slipper göra det igen! Nu är det dax för mig och gå sova... jobbdag imorgon som assistent!

Likes

Comments