Vad skulle man göra utan drömmar? När drömmarna går i uppfyllelse så är man världens lyckligaste människa. Tänk om alla drömmar skulle uppfyllas då skulle man inte bli lycklig för då har man allt men inga drömmar!
Man måste våga satsa på sina drömmar...

Och mera grisbebisar... otroligt söta... Tänk om de skulle stanna i växten och vara så här små? Då skulle jag ha massa hemma! Vi har lärt oss teckna gris med Thor och han tycker att det är roligt.

Förra inlägget kom inte bilden på Emelie med så här kommer hon med sin höna, AC.
I helgen så bakade jag bullar

Och nu har jag placerat min fina urgamla stol där den ska stå. Tonåringarna hemma undrade och kliade i huvudet "varför köper du en gammal och sliten stol? Sitter man på den så går den ju sönder..." men MAN sitter inte på den, prydnad... Absolut inte sitta!!! Nu får jag spara pengar till denna taklampa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår blev det en heldag ute på språng. Blosterlandet, Lantmännen, Tyg affären och ÖB sen på vägen hem stannade vi även på Härnevi plantskola.
Nu får jag äntligen sätta mig framför symaskinen. Vi har nämligen inte haft någon nål.

Sen fick jag ett samtal igår av en utav assistenterna som meddelade att hon ska sluta. Den första assistenten, många minnen, sett Thor sen NeoIVA tiden, varit med i hans utveckling, gjort det möjligt för oss att fungera som familj, en person med "hjärtat på rätt ställe" så nu ska hon vidare med nya utmaningar. Vi önskar henne all lycka!

Nu är allt nästan planterat, endast kvar är uteplatsen vilket inte görs utan planering. Fick en jättebra bild på min dotter och hennes AC höna. Såg även en underbar sto med en liten bebis, några veckor gammal. Man får ju mer och mer hästlängtan.

Här är några av mina fynd idag, vet ni vad det är på bilden till vänster? .... En våffeljärn!!! Gjorde även andra fynd!

På fredag har vi trackbyte och jag ska ha samtal med läkaren Hur planen ser ut för Thor och hans track. Denna gången blir det en vikarie som byter track så hon kan även jobba på förskolan.

Likes

Comments

Det händer mycket nu kring hemmet... positivt.... Thor har börjat mer och mer med teckenspråk hemma. Vi använder tecken som stöd, oavsett om att han hör och kan göra ljud av sig så är tecken ett suveränt hjälpmedel för oss alla att kunna kommunicera med Thor och han med oss.
I början tyckte man att "Åh, hur ska vi lära honom det här?" men vi började först med 4 tecken åtgången och repeterade när man såg hur hade fastnat så tar man 4 till.

I fredags så åkte vi till Byggmax och köpte en sandlåda till Thor och lite sandleksaker på ICA Maxi. Sen var det ju det här med sanden, Byggmax sålde sand men den var slutsåld. De sa att "många har köpt sand men ni är de första som köper en sandlåda"
Så nu har vi en sandlåda utan sand.

Likes

Comments

Vi har länge brottats med vinden och våran soptunnor men nu tog vi tag i det. Till det minimala kostnaden dvs "nästan" gratis så byggde vi ihop detta, EU-pallar. Tog dessa bilder lite för tidigt då den inte är klar men fotar igen... Efter alla plankor är på plats så  återstår bara lite målande och då kan jag sätta upp min skylt som jag har köpt.

Likes

Comments

Vilken konstig dag idag, varmt ute, lite åskväder i luften. Mycket står på schema men saknar motivationen. Emelie släppte ut alla höns imorse och de dök ner i mina blomlådor för att bada... sandbada...
(de ser döda ut men de lever)

Nästa destination var till återvinningen med en liten "bråkdel" av skräp. Vilka idioter det finns där (inte de som jobbar) utan människorna som åker dit... Vi höll på och backa med släp och det är trångt men nej istället för att vänta ca 2 min så bestämde denna gubbe att åka slalom och trängas. Så onödigt!! Jag förstår varför de säger att det är mer slagsmål på återvinningen än på krogen.

Efter att vi hade lämnat återvinningen så åkte vi till kontoret (assistansbolaget) för att lämna tidrapport och hämta papper. Sen var destination Granngården (som ligger bredvid kontoret) köpte lite foder, strö och beställde kiselkur som jag ska blanda med torv. Då kan de rackarna bada i en egen låda och låta bli mina lådor.
På ICA Maxi köpte jag min favvo tidning JDL, Jean d' Arc Living. Nu blir det kvällsläsning och en stor kopp kaffe samt bjuder på en recept, Chokokaffe:

2 msk chokladglass
1 dl kallt starkt kaffe
istärningar gjorda av starkt kaffe

Blanda glass och istärningar och sen fyll på med kallt kaffe. Njut!

Likes

Comments