Sol sol och sol... härligt! Vi har varit ute sen imorse. Gustavs dansuppvisning gick bra. Han var så glad.
Kycklingarna har varit ute med och solat samt ätit melon. Rensade lite i rabatten men fy bubblan va varmt det var. Hönsen har grävt gropar och förstört mina björnbär och hallonbuskar men inte ogräset!!!
Jag som skulle ha städat idag, ack så fel det blev... Men tar en snabb runda ikväll när alla sover...
Just nu spenderar jag min tid med mina äldsta söner på akuten pga att den ena har boxat sönder sin hand.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Uppe tidigt idag, Gustav har dansuppvisning  så här på morgonen. Inväntar min Gevalia och njuter av vädret ute.
Det slår aldrig fel när man ska iväg så har man massa och göra hemma samt vill göra... Låg igår kväll i sängen och skrev massa "att-göra-projekt" hemma, det är ju semester snart!

Kaffet är klart!

Likes

Comments

Igår morse, uppe med tuppen åkte vi iväg in till stan för att köpa nya "showkläder" till Gustav. Först åkte vi till våran H&M här i stan... Men inget var öppet... ok att det var röd dag MEN det är väl då alla vill till stan och shoppa samt fika, eller? Det var helt dött så iväg till Hella i Västerås där var minsann allt öppet. Hittade ett par snygga ljusa jeans och en enkel vit T-shirt.
Han var riktigt pirrig... Men det gick jättebra för honom. Han var så glad. Stolta föräldrar. Nu på lördag så har han sista uppvisningen.

Likes

Comments

Ingen värme bara massa moln, kalla vindar. Det var inte det här jag hade förväntat mig men istället för trädgårdsarbete så åkte vi till Resta Gård. Tog en mysig fika och köpte lite yoghurt och mjölk.
Att vara på Resta Gård utan och klappa djuren går inte... så vi var i stallet och där träffade jag min nya BFF, fåren "Shawn", hon puffa bort små lammen ifrån mig och ville bara att jag skulle klia henne. Hon nästan somnade när jag klia henne på kinderna!
Grisarna hade vuxit sen sist vi var där när de släpptes ut.
Thor tyckte mest om grisarna... Han hade en grässtrå i handen som han höll i hårt men grisbebisen skulle få den.

Nu har vi färsk mjölk, färsk yoghurt, färska ägg och köpta ekologiska bär till frukost.

Likes

Comments

Imorse så åkte jag och Thor till BVC för att kolla vikten... tadaa... nervös mamma men vågen visade positivt! Han har gått upp 200g på 4 v. Inte mycket kanske för andra men tillräckligt för oss... detta är tecken på att allt som lagas och x-tra näringsdrycker samt kolhydrater m m så har det gett resultat. Han hade även vuxit på längden, vilket oxå är bra!

Likes

Comments

Vi alla tog en sovmorgon... otroligt skönt! Plocka och städa som vanligt, bädda rent i sängarna står på min "att-göra-lista" men blev inte riktigt klar med det..

Hemmagjord glass till barnen och äkta varm choklad. Glassen har jag gjort av färska bär.
Mumsigt!

Vi var ute och krattade framför hönshuset... först var det varmt (utan sol) men helt plötsligt så kom det kalla vindar. De här rackarna "hönsen" har hittat till mina rabatter. De har grävt gropar i mina pallkragar där jag har bla rabarber och jordgubbar.... Gubben o jag har stått och planerat våran sommar "projekt", trädgård. Våran grönsakerna måste vi kapsla in pga hönsen..  Jag har idag planterat lite vaxbönor, spenat, mangold m m Hoppas att jag lyckas med mina grönsaker, har aldrig gjort nåt sånt så jag är nybörjare.

Likes

Comments

Många gånger har jag funderat, vad är en "normal" familj? Vem bestämmer vad som är normalt?
Alla familjer lever olika... olika rutiner... vissa köper bara märkes kläder, vissa nöjer sig med "billiga" kläder, andra tränar och andra gör utflykter.... vissa reser... andra städar dygnet runt och några tycker att lite damm skadar ingen. Några har "annorlunda" barn  (som man får höra) bara för att man har något som avviker det sk "normala" men åter igen, vem är normal? Vi alla människor älskar våra barn och det tycker jag är normalt. Det skiljer sig hur vi ser ut, hur vi beter oss, vad vi kan och inte kan men oavsett så är vi alla unika.
Jag och min familj, vi lever "annorlunda" för resterande samhället. Vi har olika handikapp i familjen, vi lever annorlunda men För oss är det normalt... Själv är jag inte pedant MEN det skulle inte skada att bli det emellanåt. Vi gör mycket saker tillsammans som familj så ensamtid det lämnade jag ifrån mig när jag bestämde att skaffa barn. Det här är vi, med massa humor och kärlek till varann gör oss starka. Vi lär oss leva med det vi har och för oss är det normalt.

Likes

Comments

Hemkommen från Ullared med massa gott o blandat... Vi har haft verkligen tur med vädret, 22 grader varmt både fredag och lördag, idag blev det mulet men det var inte så kallt som det är hemma.

Att köra i nästan 6 timmar  (inkl alla stopp) tär på krafterna, obs! 6 tim enkel resa. vi hade tur iallafall att Thor har inte gnällt så mycket. Jag trodde att han skulle ha skrikit hela resan... barnen titta på en film i bilen (på vägen ner) och den ska jag titta imorgon  för den var bra.

Vilken hysteri det var inne i affären, OMG... kläderna var billiga, kvalité vet inte riktigt men det får vi se. Inredningen var samma priser som Rusta och IKEA. Blir det en till resa till Ullared? Nej, men vi alla saknar campingen för den var mysig.

Likes

Comments