Mycket har det hänt de senaste veckorna, lillen har akutopererad... i och ur respiratorn.... vi tar en dag i taget och önskar Jultomten att vi får komma hem till Jul!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 82 Readers

Likes

Comments

När jag anlände till sjukhuset igår så upptäckte jag att min lilla hjärta har ingen cpap-mössa på sig!!! Idag ska vi flytta till samvården... "ett steg närmare hem"

  • 82 Readers

Likes

Comments

Dagens vikt... 1739 g... exakt en vecka sen så vägde han 1348 g... nu är han rund o go!!

Likes

Comments

Pratade med läkarna och det blir ingen Uppsala än! Helikoptern får stå stanby... nu sitter jag och tar en kopp kaffe i Föräldrarnas kök på neonatal!

Likes

Comments

Men måste säga gud va alla stressar i onödan... spec i trafiken... zic zac åkning och man tror att man tjänar massa tid.... not! Vi får se när vi får komma tillbaka till våran sjukhus Uppsala?? Men nu är det dax för lite Thor-mys!!!

Likes

Comments

Det har hänt en del med mig och våran lilla Trollunge! Han åkte på en tarminfektion och blev väldigt sjuk... där han låg hade de inga resurser att ta hand om honom så Uppsala ordnade helikopter transport till KS eftersom Uppsala fortfarande inte har någon plats... så samma dag som han flögs iväg, fick jag 40 graders feber och mjölkstockning vilket resulterade en resa med ambulans till akuten men nu mås det bättre med antibiotika och massa andra tabletter så idag ska det gosas med världens finaste Thor! <3 <3 <3
Happy Halloween Alla!

Likes

Comments