Nu är jag på hemmaplan och umgås med familjen medans "flickorna" på IVA i Västerås tar hand om Våran Penntroll Thor! ♥♥♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 152 Readers

Likes

Comments

Snart ska jag in och prata med överläkaren ang lillen! Det känns skönt att han mår så bra hittills.... går upp i vikt och visar med sin vilda temperament när något är galet men att ligga mellan mammas tuttar är bästa han vet!! ;)

  • 155 Readers

Likes

Comments

Kunde inte låta bli att jobba lite mellan varven... dessa fina är på ingång!!

  • 157 Readers

Likes

Comments

Den 10/10-14 kl:09.29 föddes lilla Thor med kejsarsnitt... jag började gå värkar vilket gick över till nästan krystvärkar men jag hade inte öppnat mig men då fick jag feber... vilket ledde till snabbt ner till OP.
Thor föddes i v.29+2 vägde 1400 g och 37 cm lång!♥♥♥ Själv är jag återställd efter OP men det har varit plågsamt....

  • 158 Readers

Likes

Comments

oj vad man har oroat, saknat familjen, samtidigt varit glad över min sötnos att han går upp i vikt, blivit av med respiratorn och nu klarar av utan syrgas speciellt när man ligger på mammas bröst! <3 snart kan vi vara en normal familj igen...


Likes

Comments

Fördriver tiden med att jobba med webbshopen... inhandlat lite höstnyheter samt förberedelser inför julen!! Snart öppnas portarna...  • 163 Readers

Likes

Comments

Det här är inte roligt! Under tiden som bebben hosar i magen så har jag gjort lite beställningar till webbshopen samt fixat o trixat hemsidan. Nu inväntar jag på min dotter!

  • 155 Readers

Likes

Comments

Frukost intagen... tittar ut genom fönstret och känns att hela Uppsala sover! Vilken skön känsla om man kunde koppla hundarna, ta ut de på promenad i den friska höstvädret! :)
Men positivt tänkande behövs nu, kommer inte vara här i evigheter!

  • 155 Readers

Likes

Comments

Lillen ordnade till en liten värkarbete mitt i natten, resulterade till UL som visade att jag inte var öppen... Back to bed!

Likes

Comments