Vi åkte till IKEA idag, hela familjen, käka och planerade nya köket... Det gick jättebra trotts att vi hade en väldigt bestämd liten Gosse med sina nya skor från aktiv ortoped, han skulle riva allt och klättra men när inte det gick så vände humöret...
Efter några timmar så byggdes våran nya kök. Snacka om att man är mör i kroppen och knoppen. Givetvis så åt vi på IKEA, grillat kyckling med Bea och pommes. Thor smaskade i sig köttbullar och potatismos med gräddsås.
Nu är det iallafall skönt att både jag och gubben är överens om köket. Köket är i stil med gammalt industri stil på nytt sätt kan man säga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hämtade lite paket i lördags , fick en skratt när jag läste på den ena paketet, meddelande till transportören...
Thor fick köra lite fyrhjuling med pappa, oj vad han gillade det. Blev riktigt arg när han var tvungen och kliva av.

Mycke badande och söndags så bestämde vi att åka till "sevärdigheter" sk "trolltrappan" här i närheten... hmmm... 2 km promenad in i skogen, mitt i ingenmansland, där stod vi med GPS och försökte hitta den där trappan men nej vi hittade inte den... brände mina axlar ytterligare, nu har jag måttligt ont.

2 dagar kvar till semester och Midsommarafton, vi kör en traditionell som vi brukar och hoppas verkligen fint väder!

Likes

Comments

Så fel det blev när veckan var så kort. I onsdags så trodde jag att det var måndag och idag trodde jag att det var fredag... hmmm.... va händer??? Nästa vecka blir det roligt med praktik. Track utbildningar till vikarier och massa intron.

Imorgon måste jag sätta mig ner och uppdatera min almanacka för det har inte jag gjort... Snart är slut med läkarbesök för Thor. Semester perioderna börjar. Slutet av sommaren eller början av hösten så kommer Thor att opereras för ryggen. Denna operationen gör mig nervös redan nu.

Idag tog vi en liten tripp till Resta Gård. Hälsade på djuren och tog en mysig fika på gårdsbutiken. När vi kom hem så fick Thor feber 39 grader... helt från ingenstans! Stackars liten!

Likes

Comments

Nu ligger min kära i magsjukan... Jag hatar magsjukan och hoppas att vi andra i familjen inte blir smittade. Nu när man är långledig så vill man inte var sjuk.

Igår var jag och hämtade lite EU-pallar samt åkte förbi en gårdsbutik. Nu ska jag mäta uteplatsen där vi ska bygga tak oxå. För jag behöver mer pallar...

Likes

Comments

Beställde lite smått och gott hem från Lagerhaus. Mest förvaring i skafferiet och etiketter.
Snart är det dags för semester och det betyder att jag kan unna mig lite för DIY som t ex denna pall med dyna. Nu letar jag efter en EU-pall och inte minst hjulen som är hopplösa att hitta...

Fram med almanackan, det är bara 3 veckor kvar till semester.... oj, va tiden går fort... redan semester. Då ska symaskin fram. Man blir alldeles förvirrad av alla "projekt" hemma. Det som är påbörjat ska jag avsluta. 

Likes

Comments

Sol sol och sol... härligt! Vi har varit ute sen imorse. Gustavs dansuppvisning gick bra. Han var så glad.
Kycklingarna har varit ute med och solat samt ätit melon. Rensade lite i rabatten men fy bubblan va varmt det var. Hönsen har grävt gropar och förstört mina björnbär och hallonbuskar men inte ogräset!!!
Jag som skulle ha städat idag, ack så fel det blev... Men tar en snabb runda ikväll när alla sover...
Just nu spenderar jag min tid med mina äldsta söner på akuten pga att den ena har boxat sönder sin hand.

Likes

Comments

Uppe tidigt idag, Gustav har dansuppvisning  så här på morgonen. Inväntar min Gevalia och njuter av vädret ute.
Det slår aldrig fel när man ska iväg så har man massa och göra hemma samt vill göra... Låg igår kväll i sängen och skrev massa "att-göra-projekt" hemma, det är ju semester snart!

Kaffet är klart!

Likes

Comments

Igår morse, uppe med tuppen åkte vi iväg in till stan för att köpa nya "showkläder" till Gustav. Först åkte vi till våran H&M här i stan... Men inget var öppet... ok att det var röd dag MEN det är väl då alla vill till stan och shoppa samt fika, eller? Det var helt dött så iväg till Hella i Västerås där var minsann allt öppet. Hittade ett par snygga ljusa jeans och en enkel vit T-shirt.
Han var riktigt pirrig... Men det gick jättebra för honom. Han var så glad. Stolta föräldrar. Nu på lördag så har han sista uppvisningen.

Likes

Comments

Ingen värme bara massa moln, kalla vindar. Det var inte det här jag hade förväntat mig men istället för trädgårdsarbete så åkte vi till Resta Gård. Tog en mysig fika och köpte lite yoghurt och mjölk.
Att vara på Resta Gård utan och klappa djuren går inte... så vi var i stallet och där träffade jag min nya BFF, fåren "Shawn", hon puffa bort små lammen ifrån mig och ville bara att jag skulle klia henne. Hon nästan somnade när jag klia henne på kinderna!
Grisarna hade vuxit sen sist vi var där när de släpptes ut.
Thor tyckte mest om grisarna... Han hade en grässtrå i handen som han höll i hårt men grisbebisen skulle få den.

Nu har vi färsk mjölk, färsk yoghurt, färska ägg och köpta ekologiska bär till frukost.

Likes

Comments

Imorse så åkte jag och Thor till BVC för att kolla vikten... tadaa... nervös mamma men vågen visade positivt! Han har gått upp 200g på 4 v. Inte mycket kanske för andra men tillräckligt för oss... detta är tecken på att allt som lagas och x-tra näringsdrycker samt kolhydrater m m så har det gett resultat. Han hade även vuxit på längden, vilket oxå är bra!

Likes

Comments