View tracker

Vakna imorse med riktig halsont samt rethosta och inte minst nästäppa. Kul!? En rejäl kopp med kaffe och lite struktur så kom man igång. Jag tog en liten hutt utav Gustavs hostmedicin, lepheton, fy fan va mycket energi jag fick då??? Trots förkylning så dunder medicinet hjälper med vardagssysslor iallafall.
Idag är jag assistent så vi kommer att få lite kvalitetstid med familjen.
Nu har sjukgymnasten varit här hemma och vi har provat Thors ståskal. Det behövdes göra lite justeringar sen är den bra. Nu på måndag ska Thor till datortomografi så vi får veta mer exakt angående ryggen samt operationen. Så nu när Thor ska sova middag ska jag och gubben min paketera julklapparna, innan ungarna hittar de.

Jag var tvungen och lägga ut bilder på gamla stan i Stockholm. Jag måste erkänna att man saknar Stockholm lite. Det är väl en period man går igenom kanske?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi åkte ner till byn och beställde Thors glasögon och de enda som passade var, hitta Doris. Han såg ut som en professor. Sen blev det lite Lussebak och Lilleman sover för natten nu, hoppas jag. Själv har jag blivit sjuk, förkyld, och jag hatar det. Det bromsar upp mina planer här hemma. Thor är oxå sjuk, snuvig och jag hoppas att det inte blir värre. Nu inhalerar vi honom 3 ggr/dag och hoppas att det hjälper. Men nu ska jag ta mig en kopp te för det värker i min hals!

Likes

Comments

View tracker

Gårdagens möte med ryggortopeden gick jättebra. Vi fick träffa en läkare som var toppen. Han förklarade allt så bra, varför ryggen är sne och vilka åtgärder man gör och när. Han visade röntgenbilden och ritade. Så nu blir det datortomografi på måndag för Thor och läkaren sa att detta vill han operera så fort som möjligt.
pga ryggen så växer Thors skelett snett och det är inte bra. Med röntgenbilden så upptäckte han att boven till detta snea rygg är en trekantig kota som inte ska vara där (nere i ländryggen) Detta lilla odåga till kota har orsakat att Thors högerben är längre än den vänstra, den svårar även Thors lärande att gå. Men vi är jättenöjda med läkarbesöket igår.

Likes

Comments

Något som har fallit bort från alla samtal är Thors skolios. Den har börjat vrida sig så idag åker vi till sjukhuset, ortopeden. Vi får se vad domen blir om ryggen ska opereras.

Igår började jag måla väggarna i vardagsrummet. Va ljust det blev helt plötsligt. Mörka väggar med omålade trälistor som var innan, ingen hit! Medans  jag målade så lagade min kära torktumlaren som pajade i fredags. Där slapp vi de tusenlapparna att köpa nytt. Så nu funkar den och jag är glad.

Nu åter till min frukost kaffe och frukost TV.

Likes

Comments

Nu väntar man ivrigt på att kaffet ska vara klart. Frukosten ska göras iordning och väskorna packas för idag ska vi åka till Svärföräldrarna och fira Emelies födelsedag och en tidig första Advent.
Underbart att få komma iväg "nästan" hela familjen.

Likes

Comments

Idag har vi varit bara familjen, har även fått mycket saker gjort idag men dock önskar jag från Tomten en stänka OCD... det skulle behövas! Igår åkte vi till återvinningen med lite skräp, syns det hemma att man har slängt saker? nope...
Vi ordnade idkort till sonen hos polisen så nu är han officiellt vuxen. (fast han vill inte klippa navelsträngen än)
Sen kommer det att bli en underbar natt för oss, Thor somnade kl:18.00 och vaknade kl:21.30.. .. jippii!!! Det är sådana dagar man bara älskar.

Likes

Comments

Äntligen sover lilleman (som accepterar bara mamma nu) så jag kan fortsätta att måla övervåningen och gubben får sitta och vakta Thor. Så jag och dottern har tagit liten mysstund på övervåningen. Jag är så nöjd av resultatet fast det inte är klart...
Nu i helgen så ska vi åka till Rimbo och fira Emelies födelsedag samt första advent. Min svärmor ska lära mig att sticka (är helt värdelös på det) men jag vill kunna göra det eller är det "tant varning"?
Våran sk nyttiga liv eller hälsosam liv har ju tagit en liten paus men nu så har jag planerat nästa veckas matsedel från frukost till kvällsfika. Lite mer rörelse till familjen skulle inte ska... Jag har fortfarande inte smällt riktigt om beskedet från operationen angående tracken. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera! Den 16/12-16 så är det trackbyte och då får jag fråga vad deras plan är nu.

Likes

Comments

I fredags så blev vi utskrivna från sjukan och så skönt det var. Allt har gått jättebra. Jag fick vänta länge på svar angående halsen men tillslut så fick jag det... "allt ser helt normalt ut, läkt" så nu inväntar vi nästa op vilket är urologi. Synd att Thors ÖNH kirurgen var sjukskriven så vi hade en ersättare. Men han tyckte inte att det fanns någon hinder för att ta bort kanylen och sedan klappade han assistenten på axeln och sa "snart blir ni arbetslösa"
HJÄLP! Men nu tar vi och kopplar av denna år och tar nya löften samt välkomnar det nya året med ett liv utan track. Jag befinner inga ord!

Likes

Comments

Nu är operationen avklarad och allt gick bra. Resultatet från track undersökningen har inte jag fått utan det får jag imorgon. Thor har kommit igång med bajseriet oxå vilket är skönt med tanke på morfinet. Nu sakta men säkert får han välling i sonden. Imorgon så blir vi utskrivna, jippii, home sweet home...

Vi firar idag världsprematur dagen idag, assistenten och jag planerar pepparkakshus bak imorgon.

Likes

Comments

Tidigt upp imorgon, första operation så lille gubben ska tvättas igen på morgonen. Min mage är fullt med fjärilar, nervositeten har tagit över men förstår inte varför? Min son kommer och lämnas i goda händer... operationen kommer och ta ca 4 timmar totalt med förberedelser, sövning m m
Vi har under dagen träffat massa kända ansikten från NeoIVA95F. Thor har fick en gosig kanin och Bamse tidning med julkalender. Gossen blev överlycklig och det var mysigt och träffa personen som tog hand om min son på nätterna när han låg på NeoIVA95F.
Så imorgon gäller det, rest spalten opereras, domen om luftvägarna/trakea, öronen ska kollas och nu är jag sjukt nervös.

Likes

Comments

Instagram@missdmimmi