Jag är ute på en promenad i skogen. Blev ledsen och satte mig på en bänk. Jag är törstig. Solen skiner, fåglarna kvittrar, luften är frisk, jag hör svaga ljud av barn som leker på dagiset i närheten. Jag är omringad av allt som brukar göra mig så glad och lugn. Men jag är ledsen. Jag som alltid brukar kunna samla mina tankar här. Gå på promenad i naturen och må bättre. Men inte idag. All ångest och ledsamhet är för mycket för att kunna lugnas av naturen, för att kunna dämpas och försvinna.

Jag känner mig ensam. Jag känner mig förvirrad och förtvivlad. Ångest över framtiden. Inget hopp om framtiden. Jag ser inte mig själv som glad i framtiden. Bara ständigt ledsen under ytan. Som att jag alltid kommer behöva låtsas vara glad men att jag egentligen alltid är ledsen. Stunder kan vara bra och jag kan känna mig lycklig. Men i slutändan så är jag alltid ledsen inombords.

Alltid ensam.

  • 1 readers

Likes

Comments

Hej där och välkommen till min nya blogg! Jag fick en plötslig inpuls att starta en blogg med fokus på skrivande. Eller inpuls kanske är fel ordval, jag har länge funderat på att skaffa mig en plats på internet där jag kan skriva av mig och kände att idag var dagen att ta tag i det. Jag har alltid gillat att skriva så jag tänkte att det kan ju vara lite kul det här. Kommer troligen att vara väldigt blandade typer av texter jag skriver, beroende på humör.

Det här har bara varit ett litet "intro" till bloggen (och inte ett så bra sådant), meeen häng kvar så får ni se innehållet på riktigt.

Ha det bra!

  • 1 readers

Likes

Comments