Hej!

Idag är de Torsdag och jag är ledig! Hur skönt som helst! Så dagen ska spenderas hemma och sedan vid 16:00 så ska jag dra och jobba... är inte alls sugen på de, men man får väl ta tag i de iallafall. Jobbar på hockey match i hovet idag för er som undra, men vi ses

👋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Ett par timberlands skulle vara en dröm att ha. De är så snygga! Ska nog köpa mig ett par till vintern. Och varför inte matcha med en snygg stickad grå tröja. Skitsnyggt!

  • 12 readers

Likes

Comments

Hejsan!

Sitter just nu på golvet och pluggar för fullt med judendomen. Har prov imorgon och är osäker på hur det ska gå. Det ska nog gå bra hoppas jag. Idag har jag inte gjort så mycket förutom pluggat, tränat och köpt lite kläder. Har varit en relativt lugn och mysig dag.

Men nu måste jag fortsätta med mitt pluggande, vi hörs!

  • 15 readers

Likes

Comments

Matt shepheard a friend of mine
Är en dokumentär om en homosexuell student som kommer från Wyoming USA. Som människa beskrivs han som en underbar, snäll, omtänksam och fin. Han gjorde aldrig något dumt och bar verkligen alla till hands. Matt levde under 70 till 90-talet. Under dessa år tal så var homosexualitet inte något man prata och heller inget man skulle säga. Matt visste att han homosexuell men var för rädd för att säga de pga konsekvenserna. Han höll de under ett långt tag för sig själv tills han äntligen sa de till sin familj samt till sina vänner. Ingen hade något emot de i hans närhet, men det hade andra.
Matt mördades hösten 1998 vid ett fält utanför i Laramie. Han rånades, och misshandlades på ett så brutalt sätt av två killar, pga hans läggning. Dem visade ingenting när de väl dömdes utan på flera sätt ansåg de nog att de inte gjort något fel. I dokumentären får man följa hans familj, vänner och deras berättelser kring det traumatiska händelsen
Åsikt
Från första ögonblicket in i filmen blir man helt tagen. Den är verkligen intressant och något som alla borde se. Man kunde inte slita ögonen från den och man vill på flera olika sätt förstå sig på hur detta kunde ha hänt en så underbar kille som han beskrivs av sin familj. Jag rekommenderat verkligen att alla ska se denna för den är väldigt viktig för vårt samhälle samt för flera människors tankesätt. Även fast homosexualitet är något många år emot så har man ingen rätt att göra så på något sätt. Att på ett så brutalt sätt mörda en 22 årig kille för vem han är. Homosexualitet är något som har utvecklats och kommer fortsätta göra de. Alla får ha sina åsikter men om dem kommer göra någon annan illa håll dem för er själva. Man måste förstå att han var precis lika normal som en heterosexuell kille, PRECIS lika normal. Jag blir arg när jag ser denna dokumentär och extremt ledsen då detta inte ska få hända. Det hemska var att Matt var 1 av 33 person det året som mördats pga sin sexuella läggning. Det är sjukt och på så många sätt omänskligt. Det ska inte behöva ske ett brutalt mord för att människor ska öppna sina ögon och fatta. Jag tycker som sagt att man ska se den för den är väldigt lärande och viktig

Ha en bra dag!

  • 24 readers

Likes

Comments

Hur gammal är du? 

18 år

När vaknade du idag? 

Runt halv 9 men gick upp 9 prick

Vad åt du till frukost?

Till frukost så åt jag två mörkbrödsmackor med skinka, gurka och te.  

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 

Jag kan lätt bli helt omotiverad. Hatar att gå ut och gå samt älskar att duscha i extremt vatten.


Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Jag är mest nöjd med mina ögon och minst nöjd med min kropp generellt. . 

Vad har du gjort idag? 

Idag har jag endast suttit på soffan och pluggat för gick inte till skolan.

Vilken film såg du senast? 
Små delar av SAW..  

Är du besatt av någonting?

Inte riktigt men kan kolla runt på vissas sociala medier lite för ofta maybe. 

Beskriv en perfekt dag: 

Gå upp runt 11, dusch, klä på mig. Sedan möta upp någon vän och göra något som båda tycker är roligt sedan avsluta dagen med träning.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: 

Ett vitt vardagsrum, en TV, sitter i soffan, ett vanligt vardagsrum helt enkelt haha

Vad lyssnar du på just nu?

TV:n 

Hur går du helst klädd? 
Jeans, svarta eller blå spelar ingen roll, en tröja som är vit/svart/grå. Eller träningskläder.  

Är du morgon eller kvällsmänniska? 

Absolut kväll, hatar att gå upp på morgonen.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
oj, asså det går väldigt ner i skolan just nu, men kanske svenska.

Vad köpte du senast? 

Nagellack

Vad har du i dina fickor? 

Mobil och läppsyl

Vilken är din favoritaffär? 

HM för där handlar jag mest, eller BIK BOK

Vilka smeknamn har du haft? 

Det beror på, bland vänner Jess eller Jessi. Hos pappa så har det varit pussycat, eller något annat lite lame hehe

Vilka är dina största svagheter

Att jag har lätt för att reta upp mig på saker som skett för länge sedan, att jag har svårt att släppa vissa saker som bara gör mycket negativt osv.

Likes

Comments

Hej!

Det är söndag kväll och känner att söndagsångesten börjar smyga sig på.. idag har jag absolut inte gjort så mycket alls, har pluggat religion inför ett prov på onsdag, kollat lite serier och endast tagit de lugnt. Skulle tränat men satt och plugga samt kolla massa klipp att jag inte orkade ta tag i de. Så det fick jag skita i, och imorgon kan jag inte heller träna pga jobb direkt efter skolan.

Måste bli bättre med att prioritera för det här funkar inte, tappar motivation, saker kommer ivägen och massa annat. Älskar att träna så det är bara att göra! Nu ska jag fortsätta kvällen med lite mer plugg , duscha och bara ta de lugnt.

Vi ses!

  • 54 readers

Likes

Comments

Det är extremt kallt ute nu, och man börjar verkligen märka att graderna sjunker... Det har dessutom regnat hela dagen vilket endast gör de värre. Dock är de mysigt med höst för då kommer alla fina löven fram och man kan sitta inne och mysa :)

  • 57 readers

Likes

Comments

Hej


Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, använder ju denna sida för att skriva av mig, men dag känns saker lite lost. Och jag vet inte riktigt vad jag vill dra upp

Tänkte att jag kunde börja skriva om lite annat också än de jag bara tänker, typ min vardag, träning och sånt jag gör. Inte för att någon läser (haha)men om jag väljer att sprida den så kan jag lika gärna börja skriva om annat också. Just nu är jag dock lite osäker men kommer nog kanske börja sprida den och se om de blivit något av de..

Vill dock fortfarande skriva om saker jag vet människor kan relatera till och sådant så man inte känner att man är den enda som har ett problem tex utan att så många fler känner samma. Måste börja strukturera och tänka hur jag ska göra :)

Hörs

  • 61 readers

Likes

Comments

  • 65 readers

Likes

Comments