Jag har verkligen fått en intresse för smink, dvs massa olika ögon paletter till mate liquid lipstick. Tycker det är roligt att göra olika eye make up, testa på nya färger och öva på nya sätt att sminka sig. Jag såg dessa färger på läppstift samt ögon skuggor från nyx och vill verkligen ha dessa. De är så coola och fina. Gillar att läppstiften är nude och lite färger medan att ögonskuggorna har massa färg🌸

Sedan här är massa olika paletter från andra märken, som sephora, nars, too faced, makeup Forever osv. Dessa färger är så så fina. Dock är dem väldigt dyra då en palette kan kosta upp till 500 kr. Men egentligen vad gör de..

Här är dessutom olika liquid lipsticks från märken som tarte, sephora, lancome, nars och ingen mindre än Kat von D! Asså hennes smink kollektion är den coolaste. Som man märker är många färger jag valt ganska så lika, men kan inte hjälpa för de är så fina allihopa. Älskar dessa färger och tycker de ser så häftiga ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helgen har spenderats på ett bra sätt, med kusinerna. Har tränat en del, kollat friidrotts VM, tagit de lugnt och bara tagit hand om mig själv. Har inte varit i Uppsala sedan i julas så det var kul att komma hit igen.

Idag var det dessutom väldigt fint väder, och eftersom jag inte jobbar idag så drog jag in till Uppsala stad. Drog till Fyrishov för att delta på min mosters pass, då hon är instruktör på fritiden. Sedan efter passet skulle min moster tillbaka till sitt vanliga jobb, så jag åkte tillbaka till deras hus. Har suttit ute i solen, ätit middag och slappnat av.

Ha en bra kväll 🌸

Likes

Comments

Igår spenderades någon timme på stallet då min kusin hade riduppvisning. Hon har varit på ridläger hela veckan, så detta var sista dagen. Det var islandshästar tjejerna red på och dem var hur fina som helst. Det var mysigt att vara där och bara få vara med hästarna samt kolla på själva uppvisningen

Likes

Comments

Förra lördagen så hände en väldigt otäck grej mig när jag var hemma.

Det var så att jag log och sov, och drömde att jag hade smärtor. Vaknade då upp av att jag hade extrema smärtor i magen. Sprang då till toan för kände verkligen att jag skulle kräkas, så satte mig på toan och på något sätt försökte andas och på något sätt inte spy. Efter ett tag kände jag helt plötligt mig väldigt konstigt i kroppen och började kallsvettas. Blev dessutom helt blek och kall i hela kroppen. Jag tappade liksom all energi och valde att gå tillbaka sängen igen och lägga mig ner. Det tog emot jättemycket att bara gå tillbaka till sängen. Kände mig extremt svag och det började pipa i öronen. Mamma vaknade till och jag berättade att jag verkligen mådde så konstigt, och var jätterädd. Min puls blev extremt svag och mamma kollade den flera gånger för det kändes flera gånger som att den skulle försvinna. Jag la mig i sängen och verkligen försökte andas, och kände mig så orkeslös. Efter ett tag blev det bättre och smärtorna försvann. Jag blev så trött av detta att jag somnade direkt nästan.

Jag har fortfarande ingen aning om vad som hände, vad orsaken till detta obehagliga var. Gissa de yrsel men när jag söker om det har det mest med balansen att göra, vilket jag inte alls hade problem med. Jag kände mig väldigt svimfärdig där och då.. Men som tur blev det bättre och har inte upplevt det där sen dess


Likes

Comments

Som jag beskriver mig själv åren innan gymnasiet är glad, energisk, sprallig och framförallt oskyldig.

Åren på gymnasiet har verkligen varit en riktig bergodal bana. Jag har upplevt allt från att dricka sig redlöst full, bli sårad, att såra, skolka, hamna i en psykisk instabilitet och göra saker jag aldrig trott jag skulle göra förut. Första året på gymnasiet så pluggade jag stenhårt och var verkligen extremt motiverad till allt som hade med skolan att göra. Jag fick bra betyg samt bra bedömning av mina lärare. Jag tränade på och spenderade mycket tid med mig själv, vilket jag trivdes med väldigt mycket. När ettan på gymnasiet tog slut och tvåan började, då började saker att gå lite snett. Jag valde att inte gå till skolan och för första gången hade jag skolkat. Jag upplevde saker jag aldrig upplevt förut och fick dessutom respons tillbaka. Denna upplevelse var verkligen på gott men också väldigt mycket på ont.

Jag sårade vänner, dolde saker och försvann från den mig som jag ville vara. Under denna period fick jag uppleva att bli väldigt sårad samt att såra någon annan och det tog väldigt hårt på mig. Det satt kvar väldigt länge hos mig och på något sätt förändrades jag av detta. Jag kunde inte hantera de sårade känslorna, så som
jag kan idag. Genom denna långa period blev  jag verkligen en osäker person, en person som tog risker och inte tänkte efter. Jag sårade andra och sa saker utan att tänka på vad jag sa. Jag kunde säga riktigt elaka saker, speciellt om jag druckit, och blev en extremt sårbar person. Jag hade ilska inom mig och känslor som tog hårt,vilket skapade denna hemska fasad. Jag hanterade saker på ett skitdåligt sätt speciellt inom mig. En period i mitt liv jag mår dåligt över, men också en period av stor lärdom. Jag blev en annan person,  och speciellt en sårbar person. 


Trean var också en riktigt kamp och genom de har jag upplevt extrem ångest, starka oros tankar och massa misstag jag gjort som jag mår dåligt över. Jag försökte förändrades men det var så mycket som hände på samma gång att jag inte tog tag i mig själv alls. Jag bara levde, glad vissa dagar förstörd andra. Det var ett riktigt kaosartat år, både inom mig själv men också i omgivningen. 

Idag så mår jag inte helt på topp, men jag märker att jag är på rätt spår. Jag fokuserar på mig, och vill bli en bättre människa varje dag. Vissa dagar kan jag få sån skuld för saker jag gjort, att jag sårat personer i min omgivning som betytt världen för mig. Saker jag sagt och gjort tar fortfarande, för det är aldrig den jag ville vara. Sen blir jag också ledsen för sådant jag fått mot mig, hur sårad jag känt mig och vad jag har hört mot mig.

Mitt gymnaieår var verkligen en tonårskris, både negativt och positivt . Vi alla hamnar i stadier i våra liv som man kommer se tillbaka på och få lite ont av. Man kommer känna skuld och ånger över vad man själv begått för misstag. Att såra andra människor är inget man vill göra, och själv vill man inte bli sårad heller.

Detta inlägg fick mycket negativa saker, vilket gymnasiet inte bara var självklart. Jag har upplevt massa positiva saker också, jag har älskat och jag har haft bra stunder också.
Detta var bara ett litet nötskal av mitt gymnaieår

En positivare del kan förhoppningsvis komma upp en annan gång🌹

Likes

Comments

Att gå i tåget på Pride paraden var verkligen det bästa. Det var sån fin stämning och jag älskade allt. Jag har haft en bra dag, och nu är man lite ledsen för att Pride är över i Stockholm för detta år. Pride är verkligen en sån fin grej och det ska man leva för varje dag 🏳️‍🌈❤️

Likes

Comments

Pride veckan för Stockholm har börjat! Denna vecka kommer svämma över av massvis med kärlek från alla håll och kanter. Äntligen säger jag bara! Pride veckan är en sån fin vecka, med allt från pridepark i östermalms IP till den stora Pride paraden på lördag!

Love for everyone ❤️❤️

  • 55 readers

Likes

Comments

Vi tog båten över till Ekerö idag. Var där i någon timme, kollade på en jättefin kyrka och köpte glass. Det är väldigt fint där och man hade dessutom tur med vädret. Vi skulle också bada, men lyckades inte hitta ett badställen, plus att det blev lite kallt så vi struntade i det denna gång.

Ha en fin Torsdag 🌺

  • 57 readers

Likes

Comments

Äntligen! Jag beställde in nytt smink och de är här nu. Beställde ögonpallette med massa skimriga färger samt nudeläppstift! Så glad, för de är så så fina!

  • 69 readers

Likes

Comments