Who's gonna walk you through the dark side of the morning?


Who's gonna rock you when the sun won't let you sleep?


Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?


Who's gonna walk you through the dark side of the morning?

It ain't me


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter på ett café med en min vän Olivia just nu. Hon kollar igenom lite uppgifter jag har från skolan, och så har vi haft en pratstund. Inte så mycket mer att berätta om denna dag

  • 20 readers

Likes

Comments

Destruktiva tankar hit och destruktiva tankar dit. Känner skuld för mina känslor för det påverkar mig samt och förmodligen de i min omgivning. Osäkerheten kring en själv stiger och när man försöker tänka på rätt sätt går de, men sedan släpper de. Att känna som man känner är vid många tillfällen onödigt. Varför känna såhär? Frågan jag ställer mig själv varje dag, alla orden betyder mer än vad de borde, agerandet är mer värt en vad de egentligen ska vara, eller? Jag vet inte, är jag sensitiv? Kanske till och med känslig? Får jag vara självisk när jag är nere, eller jag tror inte ens jag är i närheten av att vara självisk för jag vet att jag är en person som alltid ställer upp för andra oavsett. Att vara nere är alla någon gång, och det är inte konstigt. Men att vara nere och samtidigt känna en sån oro i kroppen är kanske inte konstigt, men det är mer ovanligt för mig än någonsin. Jag vet att man kan hamna i perioder där allt suger och man är så förvirrad med sig själv som person att man knappt vet vart man ska ta vägen. Att känna att allt går emot än när de kanske inte gör de helt. Vid flera tillfällen kan jag känna att jag förtjänar de, att jag ska må såhär för de är väl mitt fel? Vågar inte tänka på ett annat sätt för då känner jag att jag är en egoist för att jag försöker bry mig om mig själv. Jag måste bry mig om mig själv för det är min kropp jag kommer leva i resten av mitt liv, samma insida men säkert annorlunda utsida. Att bry sig om sig själv och sitt egna är viktigt.. jag vet de men vågar ändå inte inse de. Alla ord i denna text är lite överallt, men det kanske är så jag känner. Jag är överallt i huvudet just nu, i tankarna. Så texten blev som jag har i huvudet,'och det behövdes nog

  • 41 readers

Likes

Comments


I'm jealous, I'm overzealous
When I'm down, I get real down
When I'm high, I don't come down
I get angry, baby, believe me
I could love you just like that
And I could leave you just this fast

But you don't judge me
'Cause if you did, baby, I would judge you too
No, you don't judge me
'Cause if you did, baby, I would judge you too

'Cause I got issues
But you got 'em too
So give 'em all to me
And I'll give mine to you
Bask in the glory
Of all our problems
'Cause we got the kind of love
It takes to solve 'em

I got issues
And one of them is how bad I need you

You do shit on purpose
You get mad and you break things
Feel bad, try to fix things
But you're perfect
Poorly wired circuit
And got hands like an ocean
Push you out, pull you back in

'Cause you don't judge me
'Cause if you did, baby, I would judge you too
No, you don't judge me
'Cause you see it from same point of view

'Cause I got issues
But you got 'em too
So give 'em all to me
And I'll give mine to you
Bask in the glory
Of all our problems
'Cause we got the kind of love
It takes to solve 'em

Yeah, I got issues
And one of them is how bad I need you

And one of them is how bad I need you
I got issues, you got 'em too

Cause I got issues

En låt som jag började lyssna på för inte så längesen. Älskar verkligen låter för den är väldigt djup och fin. Ett tydligt tecken på att det är mellan ett par, där det finns problem och mycket svårigheter. Den har verkligen fått mig på fall för budskapet låten har, vilket är att allt inte är perfekt och alla vi människor tampas med problem, både med oss själva men också mellan de som står oss nära. Det är svårt och att behovet man har av varandra är enormt, vilket inte alltid är positivt. Låten har så mycket känslor,, speciellt hos mig. Lyssnade på covern av låten med Ashley Tisdale och hennes man, tipsar om den!

  • 48 readers

Likes

Comments

Man känner någon gång i sitt liv att man är förvirrad, lost eller orolig över vart man ska ta vägen sen. Det kan vara allt ifrån vad man vill med sitt liv eller hur man ska ta sig dit. Detta kan skapa en sorts oro inombords för man känner att man inte är där man vill vara. Det är så mycket som sker och man vet inte vilken väg man ska ta.

Denna känsla kan man nog oftast få mot slutet av sin skolgång, speciellt slutet av gymnasiet. Det är den perioden då man inte hoppar från en skolgång till en annan, så som man gör när man går över från låg till högstadiet. Utan gymnasiet är en sorts slutpunkt och man kan få välja vad man vill göra. Vill man jobba eller fortsätta plugga vidare till de drömyrket man alltid önskat sig. Att hamna i ett stadie av förvirring i detta skedde är nog inte så konstigt, då man kanske inte vet vad man vill med sitt liv. Många lärare brukar tipsa om att man ska ta ett sabbats år för att kunna vila upp sig, jobba, upptäcka innan man sätter igång med studierna igen. Det är ett smart alternativ, för 12 år av skola är väldigt mycket och någonstans där så behöver man stanna upp och andas innan det är dags igen. Sedan kan det också vara skönt att fortsätta plugga så man snabbare blir klar med utbildningen och kan komma till de yrket man vill jobba med senare i livet. Det är svårt att veta, och jag är just nu i detta stadie.

Att gå ut gymnasiet ska ju vara roligt? men det bringar också en hel del med stress och jobbiga funderingar. Vad vill jag med mitt liv? Vad är en smart väg för mig att gå? Hur kan jag komma dit så snabbt som möjligt? Alla dessa frågor cirkulerar i ens huvud och man blir rent utsagt trött av tankarna. Istället för att vara glad att en stor del av skolan är över så grubblar man istället över framtiden. Man blir orolig och känner extrem press över sig själv. Jag har mina funderingar kring vad jag vill jobba med och dessa funderingar har jag haft väldigt länge, och är ganska så säker på att jag vill göra. Så som jag ser mitt liv nu så vill jag inte ha ett jobb där man inte sitter och tar de lugnt, utan ett jobb där man alltid är uppe och rör på sig. Ett kontorsjobb skulle därför inte passa mig, och det har jag alltid känt. Jag vill ha ett jobb som är fysiskt, där jag är aktiv och nästan aldrig sitter still för jag tror det kommer passa min livsstil så mycket mer. Ett jobb som det alltid sker något nytt varje dag.

Nu tänker jag väldigt långsiktigt, då jag nu skrivit om det jag vill göra långt in i framtiden. Men om vi tänker nu framåt så kommer jag ta en kort paus från skolan, eller det måste jag göra då ansökningen till universitet tar slut idag. Kommer jobba nu till hösten och vill samla ihop så pass mycket pengar så jag kan resa. Vill verkligen resa någonstans och bara upptäcka. Det skulle vara så kul att göra de och att sedan ha något att minnas. Har planer i huvudet om vart jag vill resa, och så fort jag börjar jobba så ska jag spara ihop pengar till just de. Har aldrig rest på riktigt på de sättet, och jag skulle gärna vilja åka någonstans utanför Europa, men också i Europa. Sedan så vill jag självklart massa annat! Har så många saker i tankarna som jag vill göra nu närmaste året och åren framåt!Italiens stränder                                                                               Italien vid Venedig, I think

Brasilien i Rio de Janeiro Något jag vill göra är att åka till USA, och en stad är New york

Att åka till Kenya vore hur coolt och häftigt som helst. Deras vackra djuren, kulturen där och den fina naturen vore något riktigt häftigt att få upptäcka!

Sedan vill jag självklart tillbaka till England någon dag då det är de landet jag föddes i, mitt hemland. Dessutom har jag hälften av min släkt som de vore kul att hälsa på. Någon dag så vill jag såklart dit, men att upptäcka världen och åka till platser jag aldrig varit på förut är något jag verkligen vill göra först. När jag har stadigare ekonomi och så, så kommer jag åka tillbaka till England, absolut.

Likes

Comments

Hej!

Idag är det måndag och vi var lediga från skolan vilket var väldigt skönt! Har spenderat dagen och kollat på fotboll AIK-Hammarby! Vi var på AIK:s sida och tyvärr förlorade dem idag.. det sög och var lite som en chock men bättre nästa gång. Det var dock väldigt kul men väldigt kallt. Tidigare idag så var jag, mamma och min kusin på en promenad och vi gick förbi vattnet, vilket var riktigt fint. Hitta dessutom en skylt med att de är jakt på vildsvin imorgon :( Promenaden var somsagt mysig och skön.

Just nu sitter jag hemma och ska snart börja med en uppgift jag har att göra, men kollar för tillfället på youtube. Är ganska så trött, lite seg i kroppen så de ska bli skönt att få ligga i sängen och ta de lugnt :)

Kram!

Likes

Comments

Sista dagen här hos mormor och morfar innan vi imorgon åker hem. Denna dag har varit lite mer rörligare än igår. Jag, mamma, syrran och min bror drog in till Nynäshamn och gick på promenad längs Ringvägen, vid Nynäshamns havsbad och där havet ligger. Det var väldigt kallt men skönt att komma ut och gå. Sedan lämnade vi av min syster vid tåget för hon skulle dra till sin pojkvän. När vi kom hem var de lunch sedan kom kusinen, min moster och henne man. Jag valde att stanna hemma för att plugga medan de andra drog till stenstranden, och sedan drog jag ut på en träningsrunda. Det gick sådär, kändes segt och inte alls bra.

Just nu sitter alla i vardagsrummet och pratar/myser. Snart är det dags för middag och sedan vet jag inte vad som händer.

Juste, imorgon ska hela familjen på AIK-Hammarby, och självklart sitter vi på AIK sidan då många i min familj är AIK:are. Det ska bli kul just för att de är derby och såna matcher kan gå hursomhelst!

Vet att jag skrev att jag skulle skriva ett annorlunda inlägg idag men hade inte tid att planera så det kommer en annan dag!

Ha det bäst

Likes

Comments

Dag två här hos mormor och morfar och det har inte hänt så jättemycket. Har tagit de lugnt, följt med mamma och bytt däck, övningskört väldigt lite och letat påskägg. Inte en så jättejobbig dag om jag får säga de själv, men såna dagar kan man behöva. Just nu sitter jag och kolla på youtube samt väntar på att vi ska äta påskmiddag, sedan vet jag inte riktigt vad som händer efter de. Vi kommer nog sitta vid bordet ett väldigt långt tag som vi gjorde igår. Satt vid bordet tills midnatt vilket alltid är lika mysigt och kul. Jag måste dock plugga så ska försöka göra de efter maten. Ha en fin påsk så hörs vi. Ska försöka skriva ett lite annorlunda inlägg imorgon, har bara lite tomt på idéer just nu.

Kram!

Likes

Comments