Har städat huset, dags för dejt i morgon. Usch, för kär i den mannen. Han är fantastisk. ❤️

Har jobbat lite oxå, jobbar fortfarande säkert 70 timmar i veckan. Hoppas det vänder snart!

Nu sova säng, sen upp tidigt å jobbelijobba för att kunna njuuuuta på eftermiddag/kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sprang i går, endast 1,6 km, men var ändå en ok runda. Hungrig som tusan. Idag ska jag äta frukost och sen springa tror jag.

Ska ta en avstämning på veckomålen oxå.

Verkar som om han blir min till slut ändå... hoppas nu bara att jag blir nöjd med det. Vill det så mycket att jag blir lite rädd för mig själv.

Likes

Comments

Sprang 1,5 km i går och körde lite mage. Var otroligt hungrig när jag var ute och sprang så gick segt.

Känner av osunt levene i kroppen, dålig kost, alkohol, förkylning, för mycket jobb och ingen träning. Får bli förändring! Hittade en gammal klasskompis på Facebook. Han var en tjockis när han var liten, nu träningsfreak och jäkligt målmedveten! Han är min förebild. :)

Likes

Comments

Uppföljning

1. Ingen alkohol 

0/6
2. Träna något varje dag 0/6
3. Planerar inför nästa dag 0/6
4. Skicka 20 påminnelser per dag 0/6
5. Ingen konsumtion, förutom mat 0/6
6. Rensa bestå 1/6 

Nämen ett mål nått idag!!

Heja mig!

Likes

Comments

Nya veckomål start tisdag, avslut söndag. Osynk bara för att jag hade en love-week förra veckan. ❤️

1. Ingen alkohol 6
2. Träna något varje dag 6
3. Planerar inför nästa dag 6
4. Skicka 20 påminnelser per dag 6
5. Ingen konsumtion, förutom mat 6
6. Rensa bestå 6 (denna är fortfarande 0, otroligt)

Nämen då kör vi, ny vecka, nya möjligheter.

Heja mig!

Likes

Comments

Ångesten håller mig i ett järn-grepp. Jag mår skit för situationen på jobbet, det är verkligen kaos!! Jag mår skit för att ha drivit min älskare att lämna sin relation... samma dag blir vi ifrågasatta av vår ledare om vi har en relation. Alltså vet knappt vilket ben jag ska stå på snart. Nu ska jag laga mat åt barnen, får bli en enkel hamburgare. Dör snart.

Likes

Comments

Alltså dessa kast mellan hopp och förtvivlan... jag kommer få magsår. Jag bestämmer mig, det är slut, orkar inte en sekund till. Bryter, känner mig nöjd och stark. Han gör mig komplett galen mentalt. Det går några timmar, han ringer... vad vill jag egentligen? Va ifred vill jag svara men gör förstås inte det. Är avvaktande och undvikande. Vet vad han vill höra... men varför? Varför förnedra mig ännu mer? Varför dra mina dåliga sidor in i rampljuset och granska? Fan, vill men vill inte. Nu ska han separera... jaha, det får vi nog se, vi har varit här förut. Sist tog det två dagar, sen var han tillbaka och skulle bo kvar med henne. Hur lång tid tar det denna gång? Suck.

Nu på bussen mot jobbet, känns som att det händer så mycket men samtidigt står mitt liv still.

Likes

Comments

Har sprungit lördag och söndag, segt som tusan... skyller på min förkylning. Vet att det finns en del annat bakom och att jag måste välja väg i livet. Både vad det gäller min kropp och min mentala status. Jag kan fortsätta försöka springa, träna och kämpa... utan att det ger nåt. Jag kan fortsätta träffa män och det är jättebra när vi ses, men jag blir ett monster när vi inte ses. Det här kommer inte ta mig framåt. Jag har flera beroende som jag måste ta itu med... måste bara lära mig hur och vill inte ta hjälp utifrån. Vill bara inte. Det första är kanske att inse hur illa det egentligen är och det är illa.

Alkohol: jag kan inte kontrollera mitt drickande, jag dricker dessutom för ofta! Det verkar inte gå att ändra på?

Kontroll och min rädsla för att nån ska komma nära: jag vill ha mannen, jag älskar honom, jag är den bästa när vi ses. Jag blir svartsjuk kontrollerande och vansinnigt elak när vi inte ses. Han är upptagen och jag hoppas att när jag träffar nån ledig att jag kan sköta mig, men inte alls säker på det.

Dags att skaka liv i mina veckomål igen. Återkommer med dem inom kort.

Likes

Comments

Fotbollsträning, sitter å kikar, fryser och messar med han. Hur ska jag lyckas hålla mig borta?

Sprang 2 km i dag, 6.15 tempo. Var inte ens svettig men lite tung i benen och lite tungt med andning. Fortfarande förkyld. Ska fortsätta springa och utveckla löpningen, det är ändå kul.

Snart dags för stallmöte... sen jobb jobb jobb. Snark.

Likes

Comments

Orkar inte... dags igen, fan fan fan... vill inte mer. Låt mig bara vara. Ska det va så svårt? Sluta hoppa på mitt hjärta, låt mig gå vidare. Stanna med din tant. Låt mig vara ifred för faaaaan.

Skitless och irriterad. Kände i fredags att han är inte ens snygg. Vet att jag inte har nån annan, så visst svårt att bara hoppa av behöver ju närhet som vem som helst. Men kanske kan lägga en plan på hur jag kan få det utan att jag behöver vara en tvåa, som hela tiden måste stå undan för henne... skit, är jag helt pantad?! Klart som fan att det inte är dåligt mellan dom eller vad han nu försöker påstå. Han kan inte vara borta då eller då och så vidare. Fan att jag ska behöva träffa människan varje dag. Otroligt frustrerande.

Likes

Comments