Dagens träning

Cardio:
2,33 km löpning i värmen, bra känsla och takt, runt 5,30 tempo. Det tar dock tvärstopp vid ca 2,5 km måste pressa mig mer. Var dock mentalt borta.

Styrka:
Situps 25x3
Låg mage 20x3
Plankan 90 s

Som skrivet ovan, mentalt borta och fy så sårad jag blivit idag. Som om någon slitit ut mitt hjärta, stampat på det och samtidigt skrattat. Bläää.

Så bra jobbat av mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tog inte lång tid innan det kom ett bakslag på lördagens samtal, ganska exakt två dagar. Denna gång viker jag mig inte. Det samtalet gjorde mig jätteglad men gav mig oxå en uns av misstänksamhet. Att lämna henne har varit en omöjlighet ända fram tills de åkte på resan, i lördags säger han att han tänkt på det länge. Nåt är fel! Riktigt fel! Han kommer förmodligen inte lämna... fan, lurad på nytt.

Nu handlar det om när vi kan ses, han föreslår att vi ska ta en sovmorgon i morgon, min första dag efter semestern? Nä. Troligtvis ska hon göra något, så är det alltid, då går det bra. Varför är det så? Han kan väl fan göra nåt själv oxå? Eller han kanske inte vill det? Ja, tankarna åker bergochdalbana, minst sagt. Från överlycklig och se en möjlighet att få prova att vara tillsammans, till att slitas ner i förtvivlan. Fan, att jag inte lär mig!

Cred till mig själv att jag kan skriva ner mina destruktiva tankar. Bra gjort.

Likes

Comments

Knäböj med hopp (121) 10 x 3
Bergsklättraren (122) 20 x 3
Planka med lyft (127) 10 x 3 sjukt svårt och jobbigt!

Higher dips (34) 10 x 3
Armlyft (38) 20 x 3
Armrotation (43) 20 x 3
Armlyft i knästående (45) 20 x 2

Idag enbart styrka, högintensiv, hoppas på lite mer synligt resultat. Snabbt gärna. Ny målsättning är helt klart att vara stabil i alla plankövningar.

Likes

Comments

Jag har hittat en bok som jag trivs med när det gäller både fysisk och psykisk hälsa. 12 veckor till ett självläkande liv. Vanligtvis är det fokus på det ena eller det andra, personlig utveckling handlar ofta om att affirmera sig till saker - vilket är jättebra. Det blir dock en aning tjatigt och nu vill jag ha en annan tvist, denna bok ger verkligen det. Ska bli spännande att läsa vidare.

Likes

Comments

Dagen har liksom bara rullat förbi, ingen träning eller knappt nån mat. Blev tagen av samtalet tidigare idag, vet inte hur jag ska ställa mig till det. Men plötsligt känns allt så mycket lättare.

Jag trivs otroligt bra i min nya bostad, skönt. Idag har jag och barnen cyklat till affären. Värsta stora händelsen på dagen.

Jag ska nog lägga mig och läsa lite tror jag. Har ju bytt till nextory nu och massa nya fräscha böcker, jippie!

Likes

Comments

Ok nya bud, har fått en lång förklaring som jag kan köpa. Usch, skäms över mig och hur jag beter mig. Skulle kanske behöva lite terapi...

Skönt ändå att prata ut och att få säga som det känns. Blir lite halvspännande och se vart det hela slutar. Jag är ju inge vidare på sånt här över huvudtaget. Fan, måste skärpa mig ordentligt nu. Vill ju ha honom... vill verkligen ha honom.

En annan sak, har sjuklig ångest idag.... två glas bubbel... jag? Nej det vet ju alla att det inte funkar. Så hela flaskan och ännu mer... nu har ångestens klor slagit fast i mig. Så jag återgår till mitt förbud och kör kritvitt. Kämpa nu!

Likes

Comments

Orkar knappt, nu är jag riktigt less och ointresserad. Blivit sittande och slösurfar på mobilen, lite smågrinig på mig själv. Varför välja att vara nummer två? Varför inte bara vara stark stå upp för mig själv och avsluta skiten?

Han lovar att direkt när han är hemma kolla när vi kan ses. Har han sagt nåt om det, nej.

Han ringer 5 minuter innan träning och säger att han ringer efter träning. Gör han det? Nej. Han glömmer, messar att han stressat hem till tvättstugan och att han glömt mobilen hemma. Ehh. Bullshit.

Han ringer när han är och tränar, vill typ avsluta direkt. Inte som förr liksom... nu ringer han för att han har lovat. Ehhh... har dessutom ringt vår kollega innan mig.

Frågar när jag är vaken och han kan höra av sig i morgon. Ehhh... inte fan vet jag?! Han stackarn ska ju upp tidigt och ta hand om tvätten, hans och flickvännens från resan. Kanske jag kan kliva upp tidigt? Nä.

Säger han ska jobba en dag nästa vecka, vet inte vilken det blir. Jaha? Och vi? Inte ett ljud. Har fan lust att återuppta min gamla ligg-relation.

Jag vet, jag har verkligen varit krånglig och velat hålla honom på avstånd. Hoppas nu att han tröttnat och att han blivit otrolig kär i sin tråkiga tant-flickvän under semestern. Släpp mig fri bara!

Likes

Comments

Var så sjukt peppad på att ge mig ut i dag, studsade nästan i väg. Pigg och glad vippade hästsvansen. Men nä, som att springa in i en vägg, märkte i första intervallen att det liksom skvimpade i magen. Skit, sprang i väg för tidigt efter att ha druckit bcaa:n... klarade första intervallen bra ändå, bra tempo som tusan. Återhämtade mig bra, kände mig stark i andra intervallen ca 300 meter, sen bly i skorna! Kämpade mig i mål, återhämtade mig ändå bra. Sen drog jag i väg, pressade mig själv och gav nästan upp, håll från hell hela vägen upp i högra delen av ryggen. Jag gick hem...

Cardio

3 x 3 min minuter i strax under 4 minuters-tempo

Styrka

Situps 20 x 3
Låg mage 15 x 3
Criss Cross 20 x 3
Plankan 105 s

Utfall 20 x 2
Rumpformaren 20 x 2

Funderar på att åka och köpa en flaska bubbel, har räknat ut att jag kan ta två glas utan att gå över mitt beräknade kcal-intag idag. Har ju dessutom levt hel-nykter i flera dagar och det är semester. Jag gört.

Likes

Comments

Tips i effektiv tidshantering och få saker gjorda:

Jobba med en uppgift i 25 minuter, paus 5 minuter osv.

Word-dokument med akuta ärenden, denna vecka, nästa vecka, månad osv

Arbetstidsregister i excel - skriv upp när och var jag jobbar med något. Anteckna varje gång jag byter uppgift och för logg.

Sortera mailen, hitta ett system

Stäng av mail och fb, ha en timme om dagen när detta hanteras.

Likes

Comments

I går var det en tränigsfri dag, idag har jag tänkt mig intervall, mage och rumpa. Känner mig pepp på träning, skulle gärna se lite mer synliga resultat dock.

Funderar på om jag är helt dum i huvudet eller vad som är fel? Har svårt att hålla mig till vad jag avtalat med mig själv, bland annat angående det här med att vara singel, älskarinna och hitta den rätta. Häromdagen ville jag absolut inte vara singel en enda dag till, läste en bok och blev inspirerad av den samtidigt lite avskräckt. Hur som blev nyfiken på ämnet så jag började läsa en ny, där står om exempel och ett exempel handlar om sexuell närhet och vad som händer om man lever i celibat. Risken är att jag då tar första bästa och inleder ett förhållande med. Jaha, tar tillbaka mitt avbrott från älskaren, gullar ordentligt med honom... behövs i och för sig inte så mycket... och vi är tillbaka där vi lämnade, lite mer intensivt ändå. Har bokat en lunchdejt idag, kändes asbra ända tills han skickade bilder från förra helgen, ful, blek och smal... pallar inte. Kommer avboka.

Jaha, så fake it til you make it... inte ens det lyckades jag med. Ska jag bara släppa efter och åka med? Se vart den här knasiga resan tar mig? Satsa på att utvecklas inom andra områden i livet, som övriga delar kring min hälsa? Hoppas på att den utvecklingen ändå löser mina kärleksbekymmer? Hmm största problemet i detta är att jag aldrig nånsin blir kär, nu är jag dödsförälskad och skulle sååååå gärna vilja prova att ha ett förhållande med denna man. Men vet fortfarande inte om det är en lek för mig och jag i så fall river upp honom från allt han nu byggt upp, i onödan? Tror han får komma fram till det själv i så fall... vilket han nog aldrig gör. Nä, går och sliter av mig håret totalt snart!!

Funderar vidare och återkommer.

Likes

Comments