Alltså jag känner att min klass är en av dom värre. Det är helt sjukt hur folk kan springa runt och säga att man ska gå och hänga sig, att man kan gå därifrån för man inte är värd något. De skojar om cancer och försöker få en förlamad. De skiter i om man säger ifrån, klassen vet att det finns folk i klassen som mår dåligt men det gör ju allt så mycket roligare i deras ögon. Varför kan inte folk bara fatta att det är de dom håller på med som gör att folk kan ta sitt liv osv? Ska någon i klassen hinna dö innan lärarna och människorna börjar fatta vad dom gör? Asså det är helt sjukt att lärarna inte ens reagerar när dom hör att någon i klassen säger till en klasskamrat att den ska gå och hänga sig. 

En ständig rädsla finns inom oss, mår man inte bra så vet man hur lite det kan behövas att vilja ta sitt liv, man är så rädd att få en kommentar just i fel tillfälle. Vi i klassen säger ifrån och har sagt allt till lärarna men ingen tar oss på allvar och tar tag i det. Hur många gånger ska man måste gå ut från klassrummet mitt i en lektion med en stor klump i magen, dåliga tankar och en kropp som skakar innan folk inser att det är dom som orsakar det. Är det inte Lärarna som ska säga ifrån och eleverna det är väl inte eleverna som måste säga ifrån sina egna klasskamrater varje gång? När lärarna vet hur man mår kan dom väl ändå tänka på det och ta hänsyn? nejnej absolut inte.... Helt sjukt hur långt det måste gå innan dom vuxna ska reagera. Rektorerna och lärarna måste ju nästan vara döva och blinda när sånt händer. Min klass kan stå och slå sina egna klasskamrater, dom kan säga att dom ska gå och dö, att dom inte är värda ett skit, att dom är dåliga osv. När ska någon vuxen reagera?!

Likes

Comments

​Hejsan alla underbara människor. Det här är mitt första blogginlägg någonsin så ni får ha lite överseende med det nu i början att den kanske inte är lika perfekt som andras. Men iallafall så är min plan att det här ska vara min lilla dagbok där jag skriver mina åsikter och om hur jag mår osv. lite gott och blandat kommer komma upp här. Jag ska uppdatera så ofta jag kan men min tanke att det ska komma upp et nytt inlägg minst en gång i veckan. Hoppas ni mår bra och så, puss på är er

Likes

Comments