min bloggning har varit lite si och sådär men har inte gjort något kul nu i början av lovet så känner att jag inte haft någonting att blogga om. Idag så ska jag , mamma och Adrian (min syrras barn 5 år) dra på bio 12.30, efter de ska vi käka donken i stan och sedan kanske ted kommer till stan så ska jag vara med honom. Efter det på kvällen sticker jag hem till josefin så ska jag bleka hennes hår för att sedan färga det choklad brunt dagen efter (hon har svart nu typ och vill få det brunt).

Det är mina planer inför idag. Imon vet jag inte riktigt vad som händer, får la se.

Puss!
Amt bilder

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments
























Likes

Comments

Omg aa min "dream body" är smal mage och stora höfter & stor RÖV.
VILL HAAAAA








Likes

Comments

Mår så jävla dåligt, är sjuk som fan så va hemma från skolan idag. Har käkat pizza oh bara tagit de lugnt. De va så jävla längesen ja mådde så här dåligt, halsen gör ont, hosta som fan, huvudet är som en explosion & e förkyld som fan. Orkar verkligen inte!! Så är hemma från skolan imorgon med. Kommer komma upp lite roliga inlägg idag eftersom jag ej har något att göra.




Likes

Comments

Inte orkar blogga för jag är sjuk :(
I lördags va de lite kaos så jag orkar inte ens dra upp de haha. Iallafall så va ja i skolan igår även om jag mådde piss, har så otroligt ont i huvudet så de är sjukt plus grov hosta men ja drar till skolan ändå! Varför? Jo för att ja går i samhälle och aa man kan säga att de är PLUGG PLUGG PLUGG där. Ska ta tåget 07.59 in till stan me några från klassen så ska vi dra till en rättegång och kolla massa domstolar och sånt. Så det ska bli feet! En annan grej som händer idag som jag är FETT nervös och glad över är att jag ska till frisören 15.30 och då ska mitt blonda hår bort :( de gör faktiskt ont men men , ja ska färga mitt hår mörkt brunt! Min vanliga hår färg liksom! Pallar inte mer haha.






Likes

Comments

Mötte Josefin förut så solade vi, så jävla gött. & nu ligger vi här i min säng och gör absolut ingenting vi bara ligger här och degar. Vi båda har typ ADHD så vi måste hitta på något men samtidigt orkar vi inte haha. Ikväll kanske ja sover hos Johanna de är inte säkert men innan de kanske ja drar till stan me Josefin, får se va ja hinner. Ska iallafall bara vara hemma nu ett tag tills ja ska äta middag!
Puss


Likes

Comments

Åh igår var de sån perfekt dag. Jag Josefin, Johanna & Moa mina närmsta vänner åkte in till stan vid 5 och åt pizza , snacka massor & ba chilla sönder sen tog vi tåget 21.40 hem och efter de så va Moa & Josefin hemma hos mig lite sen stack dom hem! Vaknade precis & idag tror ja att jag och Josefin ska snart gå & sola, sen efter de ska vi ba chilla & sen kanske vi åker in till stan & träffar kompisar. Men ska uppdatera er senare för klarare planer.
Puss!!



Bilder från igår

Likes

Comments

Gjirde ett tidsinställt inlägg igår men de verkade ju inte kommit upp så aa igår var jag bara med josefin, så solade vi oh sen bara kollade den nya beck filmen och sen vid halv 10 stack hon hem och idag går jag i skolan tills 13.35 och efter det ska jag hem och ta min hund oh i kväll eller eftermiddag så ska jag vara med josefin och johanna och kanske moa!! Så detta kommer bli as mysigt. Vi kanske drar in till stan och äter och chillar eller så stannar vi bara i lerum och äter här men det är ju skönt och komma bort från en ort som man vaknar upp till varenda dag.

det är mina planer inför idag.


Likes

Comments