11.15 ringde telefonen. De va EPAB. Det väntas jobb. I Sävsjö. Fick åka direkt. Dagtid 06:30-16:05. Vet inte hur länge. Men så gött. Mör i armarna o helt slut i kroppen. Blev en alldeles perfekt dag.

Mannen min ligger dock med ryggskott/diskbråck. Vet inte säkert va det är. Men de gör ont på stackarn. Han va inne o fick massage idag, imon ska han till kiropraktorn. Hoppas han kan fixa te han!

Tjoflöjt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

allt har stått still. jävligt still..

För ett halvår sen tog jag min sista cigg. imon har jag varit rökfri i 6 månader! yay! det har iaf inte ändrats.

Mitt hälsosammare liv..... mjaaaaa... jag har ju inte lev ohälsosamt... eller? nää. jag har ju liksom VALT att äta det ja tycker är gott. till exempel choklad. o jag har kanske inte ätit det med måtta. men jag har ju mått bra bra o njutit.  så jag tycker nog att det är liiiiite hälsosamt iaf. 😉

Jag har sagt upp mig. Jobbade min sista dag igår på mitt gamla jobb, idag är det mitt nya. Jag är anställd hos EPAB, ett bemanningsföretag.  Så jag blir uthyrd till olika företag, främst industri.
Andledningen är att jag vill slippa jobba helger och röda dagar, jobba heltid. Bland annat.  många bäckar små, blev en å som jag smått drunkna i!

nu väntar jag på att få en placering. vart jag ska jobba. spännande! så spännande. 

hej hopp tjoflöjt

Likes

Comments

Dag nio o sista dagen med c9, o den strikta kosten! Ska fortsätta med Aloe vera shoten o funderar på o köpa en till ultra pulver. Resultaten är bra. Efterbilder ska tas ikv.

Men känner mig taggad o motiverad till ett bättre o hälsosammare liv.  Rökfri i 109 dagar idag oxå. Skulle velat fira med en tårta men de får bli en jorgubb/choklad smootihe!

Igår på jobbet kom jag i arbetsbyxorna som va trånga som fasen nu när jag kom tillbaka efter sjukskrivningen...  Så ja,  så illa va de innan. O så äcklad jag har varit av mig själv. Hur jag sett ut o hur jag har betett mig. Men det väljer jag i behålla för mig själv. Kanske bara ett tag kanske för alltid. Min man vet o det räcker för nu!

Likes

Comments

Inne på dag 4 på C9. Igår va de vägning/mätning. Vilka jädra resultat. Wow! Så glad,  så peppad.

Idag åt familjen pizza jag åt lax, romansallad o grönkål. Häromdagen åts det tårta på jobb,  jag åt apelsin! Stolt över mig själv att jag faktiskt motstått detta. Inte ens en liten liten smakbit.

😘

Likes

Comments

Nu är snart dag 1 slut av C9, 8 dagar kvar. Idag är jag ganska hungrig men trodde det skulle vara värre! Men måtten i morse gjorde mig lite rädd..  Haha...  De va verkligen en spark i röva! Mannen min ska ta foto sen,  "före-bilder". Waoih! Känns nervigt! Men de kommer jag nog aldrig någonsin våga/trösta lägga ut..

Nu lite Aloe vera gel!

Likes

Comments

Haha. ja de blev som ja trodde. tyst här. men har tränat lite, promenerat en del o varit rökfri i 100 dagar idag!!

Imon ska ja börja en kickstart,  så jag blir kvitt mitt sockerberoende  (förhoppningsvis) o får redig ordning på kosten,  för den är nu kass! så får se hur detta slutar 😋 men de kan inte bli sämre iaf.

önska mig lycka till, eller allra helst sparka mig i röva!

Likes

Comments
Helgen i bilder

❌❌Rökfri i 3 veckor imorgon!

Likes

Comments

Vilken dag, vi hade räknat o hoppats på att ungarna kunde gå till dagis idag så Kim kunde jobba. Men när,  Alex har haft värsta natten någonsin.  Det rinner snor o det hostas.  Från alla barn.

Jag va på sjukan idag med min arm, det har stramat,  svidit o kännts allmänt olustigt. Men allt såg fint ut. Så pass fint att hon hade kunde ta stygnen idag redan. Men vi väntar till Måndag. Lika bra det. Men har mindre omläggning nu o det är så skönt!

Helgen verkar gå i sjukdomars tecken. Mys, film, pyssel och minimalt med sömn!

Idag är det Per Morberg. Äntligen!

Likes

Comments

sjukt dålig vecka. Både  med mat o psyke.
Varit hemma förlänge känns de som. Usch. Måtte veckorna och allt gå fort och bra nu
jag kan börja jobba igen.

Men idag har jag fått lite motivation och ork tillbaka

19 dagar utan cigaretter!!

Likes

Comments

Usch. idag har ja lämnat syster på tåget, nu e hon nog snart hemma i Malmö om hon inte redan är det. Blir bara jobbigare och jobbigare. Alltid att ja fäller en tår nu när ja har kramat om henne en sista gång o vänder ryggen mot...

En vecka och 4 dagar kvar som enarmad.. Hur ska jag lyckas? har iallafall klarat av dom två "svåraste" sakerna  dusch och toa..

12 dagar rökfri! träningen ligger dock på hyllan ett tag nu..

Likes

Comments