View tracker

Dag nio o sista dagen med c9, o den strikta kosten! Ska fortsätta med Aloe vera shoten o funderar på o köpa en till ultra pulver. Resultaten är bra. Efterbilder ska tas ikv.

Men känner mig taggad o motiverad till ett bättre o hälsosammare liv.  Rökfri i 109 dagar idag oxå. Skulle velat fira med en tårta men de får bli en jorgubb/choklad smootihe!

Igår på jobbet kom jag i arbetsbyxorna som va trånga som fasen nu när jag kom tillbaka efter sjukskrivningen...  Så ja,  så illa va de innan. O så äcklad jag har varit av mig själv. Hur jag sett ut o hur jag har betett mig. Men det väljer jag i behålla för mig själv. Kanske bara ett tag kanske för alltid. Min man vet o det räcker för nu!

Likes

Comments

Inne på dag 4 på C9. Igår va de vägning/mätning. Vilka jädra resultat. Wow! Så glad,  så peppad.

Idag åt familjen pizza jag åt lax, romansallad o grönkål. Häromdagen åts det tårta på jobb,  jag åt apelsin! Stolt över mig själv att jag faktiskt motstått detta. Inte ens en liten liten smakbit.

😘

Likes

Comments

Nu är snart dag 1 slut av C9, 8 dagar kvar. Idag är jag ganska hungrig men trodde det skulle vara värre! Men måtten i morse gjorde mig lite rädd..  Haha...  De va verkligen en spark i röva! Mannen min ska ta foto sen,  "före-bilder". Waoih! Känns nervigt! Men de kommer jag nog aldrig någonsin våga/trösta lägga ut..

Nu lite Aloe vera gel!

Likes

Comments

Haha. ja de blev som ja trodde. tyst här. men har tränat lite, promenerat en del o varit rökfri i 100 dagar idag!!

Imon ska ja börja en kickstart,  så jag blir kvitt mitt sockerberoende  (förhoppningsvis) o får redig ordning på kosten,  för den är nu kass! så får se hur detta slutar 😋 men de kan inte bli sämre iaf.

önska mig lycka till, eller allra helst sparka mig i röva!

Likes

Comments
Helgen i bilder

❌❌Rökfri i 3 veckor imorgon!

Likes

Comments

Vilken dag, vi hade räknat o hoppats på att ungarna kunde gå till dagis idag så Kim kunde jobba. Men när,  Alex har haft värsta natten någonsin.  Det rinner snor o det hostas.  Från alla barn.

Jag va på sjukan idag med min arm, det har stramat,  svidit o kännts allmänt olustigt. Men allt såg fint ut. Så pass fint att hon hade kunde ta stygnen idag redan. Men vi väntar till Måndag. Lika bra det. Men har mindre omläggning nu o det är så skönt!

Helgen verkar gå i sjukdomars tecken. Mys, film, pyssel och minimalt med sömn!

Idag är det Per Morberg. Äntligen!

Likes

Comments

sjukt dålig vecka. Både  med mat o psyke.
Varit hemma förlänge känns de som. Usch. Måtte veckorna och allt gå fort och bra nu
jag kan börja jobba igen.

Men idag har jag fått lite motivation och ork tillbaka

19 dagar utan cigaretter!!

Likes

Comments

Usch. idag har ja lämnat syster på tåget, nu e hon nog snart hemma i Malmö om hon inte redan är det. Blir bara jobbigare och jobbigare. Alltid att ja fäller en tår nu när ja har kramat om henne en sista gång o vänder ryggen mot...

En vecka och 4 dagar kvar som enarmad.. Hur ska jag lyckas? har iallafall klarat av dom två "svåraste" sakerna  dusch och toa..

12 dagar rökfri! träningen ligger dock på hyllan ett tag nu..

Likes

Comments

japp,  då va den gjord. hade tid kl13, kom in strax innan 14, fick ta på mig den där sjuuukt snygga blåa rocken, knästrumpor som går upp till halva låren, o hättan över håret.. haha!
kom till uppvaket ca 15:30, nej jag blev inte sövd. men fivk lugnande så de snurra till rejält i skallen.  haha..

men operationen gick bra.  han sa att nerven såg lite blek ut. det är där de blir lite krångligt. mina symtom är/har varit (förhoppningsvis) karpalltunnelsyndrom, men jag va på ryhov under semestern och gjorde en "nervundersökning" o svare9på den undersökningen visar INTE tecken på karpalltunnelsyndrom.. så jag ber till allt som går o be till nu att detta var problemet, att jag blir bra nu så jag kan börja jobba, för detta e fan inte roligt längre!!
men de e guldvärt att syrran är här, just nu sitter ja o skriver med vänstern, o de tar tid vill jag lova.. så resten kan ni tänka er, hon tog saga inatt och Kim tog Alex,  jag hade inte kunnat ta någon.

nu har ja vart rökfri en vecka!! hejja!!

Likes

Comments

Morgonpromenad, städ, lek i lekpark, pizza, lek på trädgården, dusch o bad. En riktig sån där mysig dag. O helt ok väder.

Imon är det dags för operation. Äntligen.

Likes

Comments