Helgen i bilder

❌❌Rökfri i 3 veckor imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken dag, vi hade räknat o hoppats på att ungarna kunde gå till dagis idag så Kim kunde jobba. Men när,  Alex har haft värsta natten någonsin.  Det rinner snor o det hostas.  Från alla barn.

Jag va på sjukan idag med min arm, det har stramat,  svidit o kännts allmänt olustigt. Men allt såg fint ut. Så pass fint att hon hade kunde ta stygnen idag redan. Men vi väntar till Måndag. Lika bra det. Men har mindre omläggning nu o det är så skönt!

Helgen verkar gå i sjukdomars tecken. Mys, film, pyssel och minimalt med sömn!

Idag är det Per Morberg. Äntligen!

Likes

Comments

sjukt dålig vecka. Både  med mat o psyke.
Varit hemma förlänge känns de som. Usch. Måtte veckorna och allt gå fort och bra nu
jag kan börja jobba igen.

Men idag har jag fått lite motivation och ork tillbaka

19 dagar utan cigaretter!!

Likes

Comments

Usch. idag har ja lämnat syster på tåget, nu e hon nog snart hemma i Malmö om hon inte redan är det. Blir bara jobbigare och jobbigare. Alltid att ja fäller en tår nu när ja har kramat om henne en sista gång o vänder ryggen mot...

En vecka och 4 dagar kvar som enarmad.. Hur ska jag lyckas? har iallafall klarat av dom två "svåraste" sakerna  dusch och toa..

12 dagar rökfri! träningen ligger dock på hyllan ett tag nu..

Likes

Comments

japp,  då va den gjord. hade tid kl13, kom in strax innan 14, fick ta på mig den där sjuuukt snygga blåa rocken, knästrumpor som går upp till halva låren, o hättan över håret.. haha!
kom till uppvaket ca 15:30, nej jag blev inte sövd. men fivk lugnande så de snurra till rejält i skallen.  haha..

men operationen gick bra.  han sa att nerven såg lite blek ut. det är där de blir lite krångligt. mina symtom är/har varit (förhoppningsvis) karpalltunnelsyndrom, men jag va på ryhov under semestern och gjorde en "nervundersökning" o svare9på den undersökningen visar INTE tecken på karpalltunnelsyndrom.. så jag ber till allt som går o be till nu att detta var problemet, att jag blir bra nu så jag kan börja jobba, för detta e fan inte roligt längre!!
men de e guldvärt att syrran är här, just nu sitter ja o skriver med vänstern, o de tar tid vill jag lova.. så resten kan ni tänka er, hon tog saga inatt och Kim tog Alex,  jag hade inte kunnat ta någon.

nu har ja vart rökfri en vecka!! hejja!!

Likes

Comments

Morgonpromenad, städ, lek i lekpark, pizza, lek på trädgården, dusch o bad. En riktig sån där mysig dag. O helt ok väder.

Imon är det dags för operation. Äntligen.

Likes

Comments

Lördags kväll med pyjamas o förhoppningsvis en helkroppsmassage av min älskling 😊

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort ett skit jag o de små, dom har kollat på film o jag har kollat på serier på plattan.. o ätit lunch så klart. Och dom godis o chips. En riktig pyjamas-mysar-dag!
Jag är så sjukt trött, obehagligt faktiskt. Men sen ja började med tabletterna  (champix) o slutade röka så sover jag så dåligt. Drömmer så mycket och så konstiga grejer.

Tror jag ska försöka mig ut på en promenad sen iaf, om inte Kim och Felix kommer hem försent vill säga!

Ska ta mitt kaffe o krypa ner under täcket hos barnen nu..

Trevlig lördag på er!

Likes

Comments

Ha! Inte här iaf. Åkte till Burger King i Eksjö när mannen kom hem från jobb..  😂
Men jag ska inte gå på nån diet eller förbjuda någon mat. Utan tänka på hur mycket jag äter, och vad jag äter o framförallt hur ofta. Eller detta kanske är ett försvar för att jag åt där. Men de ska jag inte ha. För jag ska äta vad ja vill. Sådeså!

Imon är jag själv med som små hela dagen. Hörde att veteranlaget o A-laget i EIF skulle mötas imon. Vore kul o se.

Försten, jag har fått en förtidig födelsedagspresent av min pappa,  eller jag har inte fått den än,  men kanske till veckan..

Likes

Comments

Idag blev en riktigt slöar dag. Inte gjort mycket. Ett halvt träningspass, amerikanska pannkakor till lunch till barnen o banan och kokosflingor pannkakor till mig. Smakade sådär. Haha.

Har iaf sen i måndags minskat 1kg, o minskat 2 cm runt midjan.. 

Ha en fin eftermiddag!

Likes

Comments