Ser du flagget mitt; rødt og blått og hvitt.
Det skal vaie fritt og vise seg
friskt, og vakkert er det, som vår kjære gamle Norge.
Ja, det landet er vi glad i, du og jeg.

Åh- tenk at det er dagen før nasjonaldagen i dag! Jeg har alltid hatt sansen for 17.mai fordi jeg forbinder dagen med glede, stolthet og kos, og selvfølgelig pølser, kaker og is, haha! Nei- 17.mai er en utrolig fin dag. Jeg valgte å bli på Sunnmøre fremfor å dra hjem til Kristiansand, rett og slett fordi det blir litt for langt å reise for kun et par dager. Det betyr at jeg skal være på Sunnmøre på nasjonaldagen vår, og for å være ærlig blir det veldig rart, haha. Men selv om det blir rart, blir det nok en veldig fin dag. Jeg skal være med en venninne, og vi skal lage en god middag og kose oss med noe godt i glasset. Det er tydelig at jeg begynner å dra på årene, fylla er liksom ikke like gøy lenger, haha. Men jeg er sikker på at det blir en utrolig fin dag i morgen, både for store og små :-)

Men det er ikke bare i morgen jeg gleder meg til. Jeg gleder meg også til i kveld, for i dag er det fotballens nasjonaldag. I dag spilles alle kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen, og jeg tipper at det blir en helt fantastisk stemning på samtlige stadioner. Jeg skulle så vært hjemme for å se Start - Sandnes Ulf for jeg tipper det blir en skikkelig fotballfest i sør. Jeg håper i hvert fall det. I stedet for får jeg se kampen via skjermen med en-to flasker Corona. Det er igrunnen greit det også, haha :-)

HAR DU NOEN GØYE PLANER FOR I KVELD OG I MORGEN?

mk.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Everything you do now
is for your future.
Think about that.

God kveld! Dette ble et sent blogginnlegg, men det får gå. I skrivende stund sitter jeg og nyter den siste timen av søndagen. I morgen er det mandag, ny uke og fullt kjør. Ja- i morgen er det faktisk en måned til jeg har eksamen, hjelpes! En måned høres så lenge ut, men jeg vet godt at de neste ukene kommer til å fly forbi, derfor kan jeg ikke gjøre noe annet enn å plante nesa mi godt ned i pensumbøkene. Den siste uken nå har jeg vært veldig flink, om jeg skal si det selv. Jeg har sittet fra morgen til kveld hver dag, inkludert i helgene, og lest og notert. Om jeg er lei allerede? Ja- spesielt når det strålende sol og sydentemperatur ute.

Den siste uken har været på Sunnmøre imponert. Jeg har ikke sett en eneste sky på himmelen og gradestokken har vist 16-18 grader. Når været er slik er det faktisk ikke litt gøy å sitte inne og lese, haha. Men jeg fikk heldigvis kost meg ute et par timer på tirsdag. Da fyrte noen andre i klassen og jeg opp engangsgrillen, grillet pølser, hørte på musikk, nøt utsikten over studiebygda vår, og bare koste oss. Det var så deilig! Ja til flere slike dager :-)


HVA HAR DU GJORT DEN SISTE UKEN?

mk.

Likes

Comments

Hello!
I´m back.

Hei siste dag i april <3 Jeg tok jammen med et par uker ferie fra både blogg og skole jeg. Ferie er ferie si, men nå var det på tide å sjekke innom her for å si at jeg lever. Jeg er kommet tilbake til Sunnmøre igjen etter å ha vært på påskeferie i sør. Det var himmelsk å komme hjem til familien, men det var også sabla deilig å komme hjem til seg selv igjen, haha.

Jeg har i bunn og grunn hatt en fin påskeferie. Det ble bypåske på meg i år, og selv om jeg ble ganske misunnelig på dem som hadde påskeferie på fjellet hadde jeg en fin påskeferie i byen. Med min kortidshukommelse husker jeg nesten ikke hva jeg gjorde de ukene jeg var hjemme, men jeg vet at jeg var mye med familien min, at jeg var på fest hos bestevenninna mi, at jeg var på fotballkamp i snøvær, og .... ja- jeg gjorde mye gøy, koste meg veldig og fikk slappet godt av, men nå er ferien over, og jeg er som sagt tilbake på Sunnmøre igjen.

Tiden flyr, det er sikkert og visst. I morgen er det jo faktisk 1.mai, endelig! Jeg er så glad i mai fordi jeg forbinder den måneden med mange fridager, 17.mai, mild temperatur, relativt fint vær, happy people og generelt god stemning. Men mai-måned betyr også at eksamen nærmer seg, og at det blir mye lesing og pugging, så- ikke bare god stemning. Neida, eksamen er en del av det å være student / skoleelev, så man får bare stå på for plutselig er det sommerferie. Men først, kom mai, du skjønne milde :-)

HAR DU HATT EN FIN PÅSKEFERIE?

mk.

Likes

Comments

No place like home for the holidays.

Nå kan jeg smile stort og slippe jubelen løs; ENDELIG har jeg påskeferie! Wææ- for en herlig følelse! De siste ukene har vært så intense hvor jeg har prøvd å sjonglere arbeidskrav, forelesninger og pensumlesing samtidig. Det har faktisk gått i ett og jeg har vært så innmari sliten, men nå kan jeg endelig senke skuldrene, tenke på alt annet enn studier, og rett og slett bare slappe av. Det skal bli så deilig.

I morgen formiddag vender jeg nesa sørover, og bare det i seg selv kan man juble høyt for. Jeg har ikke vært hjemme i Kristiansand siden jul så nå kjenner jeg at det skal bli godt å se familie og venner igjen, og ikke minst klemme litt ekstra på mamma og pappa, hehe. Jeg blir i hjemme i litt over 2 uker så jeg får masse tid til å kose meg og nyte livet. Åh- som jeg gleder meg!


HAR DU NOEN SPESIELLE PLANER I PÅSKEFERIEN?

mk.

Likes

Comments

It's not whether you get knocked down.
It's whether you get back up.

foto_google
Endelig er ventetiden over, og om en og en halv time sparkes det i gang. Herregud som jeg gleder meg, og det til tross for at motstanderne ikke heter Rosenborg, Vålerenga, Molde, og Odd. De som står på motsatt banehalvdel i år heter Fredrikstad, Florø, Elverum, Jerv og Arendal, men jeg gleder meg som et lite barn fordiom.

I dag er det første kamp. Start - Fredrikstad. Jeg kjenner sommerfuglene i magen, hele kroppen dirrer av spenning, og jeg gleder meg helt ubeskrivelig til å følge "laget mitt" gjennom en sesong som handler om å rykke opp til Eliteserien. Det skal kjempes fra første spark på ballen. Bring it on Obosliga. Heia de gule og svarte <3


FØLGER DU MED PÅ FOTBALL?

mk.

Likes

Comments

Quiet the mind
and the soul will speak.

foto_weheartit.com
For et par blogginnlegg siden, nevnte jeg en treningsmetode som har bidratt til at jeg har det så utrolig mye bedre med meg selv. Jeg valgte å ikke utdype det noe mer da fordi jeg synes at temaet faktisk fortjener et eget blogginnlegg. Nå har jeg omsider fått rumpa i gir, så nå kommer endelig blogginnlegget om treningsmetoden som faktisk er superviktig for helsen vår.

Jeg er en person som er anspent til alle døgnets tider. Jeg tenker konstant, og bekymrer meg mer enn nødvendig for både små og store ting. Jeg kan fremstå som en rolig person, men sannheten er at jeg stresser veldig innvendig. Jeg føler faktisk at det er et eneste stort kaos inni meg uten at jeg helt forstår hvorfor, og det er mange ganger det går utover nattesøvnen min. Jeg kan gjerne ligge våken i 3-4 timer og bare tenke, og det igjen kan gjøre meg enda mer stresset. Akkurat slik var det for over en måned siden. Da var jeg faktisk så lei at jeg tilslutt googlet etter tips for å få sove, og det var da jeg kom over meditasjon.

Av en eller annen grunn har jeg alltid undervurdert meditasjon, og skal jeg være helt ærlig så har jeg faktisk ikke skjønt poenget med det. Hvordan skal man for eksempel klare å slappe av, løsrive seg fra tankene, og ta kontroll over seg selv ved hjelp av noen enkle pusteøvelser? I alle år har jeg syntes det har vært renspikket vas, helt til jeg faktisk ga det et ærlig forsøk.

Flere dager i løpet av uken setter jeg av en halvtime til å meditere. Jeg bruker hovedsakelig en øvelse som går ut på at jeg teller ned fra 100 samtidig som jeg puster dypt ut og inn. Jeg fokuserer og konsentrerer meg om hvert tall, og slik forsvinner alle andre tanker. Det som er så deilig er at jeg der og da kjenner at kroppen er avslappet. Og også på sikt har meditasjon en merkbar effekt. Jeg er ikke lenger like anspent som jeg var, og jeg er blitt mye flinkere til å legge fra meg tanker. Jeg bekymrer meg ikke i like stor grad, og i situasjoner som kan stresse meg, er jeg blitt flinkere til å ikke stresse.

Det er faktisk utrolig vanskelig å forklare hvordan meditasjon hjelper, for alt som skjer, skjer inni deg. Men gjennom meditasjon er jeg blitt veldig bevisst på når jeg tenker for mye og når jeg bekymrer meg uten grunn. Jeg er blitt flinkere til å kjenne når jeg er anspent i kroppen og når jeg klarer å slappe av. Og hvis jeg merker at nå har jeg for mange tanker i hodet, bekymrer meg og stresser mer enn nødvendig og er anspent, da vet jeg hva jeg skal gjøre for redusere tankespillet, stresset og anspentheten. Jeg har lært at ved hjelp av ulike metoder og øvelser kan jeg kontrollere slitsomme følelser, og det gjør at jeg har det så mye bedre meg selv.


HVA SYNES DU OM MEDITASJON?

mk

Likes

Comments

Bad luck makes good stories.

Ja- hva skal jeg si? Denne uken er bare 2 dager gammel og jeg gleder meg allerede til denne uken er overstått. Eller kanskje jeg skal si "til denne uken er overlevd?" Neida. Men om jeg skal si det selv har jeg, sålangt, ikke vært veldig heldig om dagen. Det startet først i går, og for å gjøre en lang historie kort, klarte jeg da altså ved et uhell å slette bloggen min. Ja- du leste riktig. Jeg må ha vært helt bortreist som faktisk klarte å gjøre det, men heldigvis var jeg rask med å kontakte Nouw-administrator, og de fikk opprettet bloggen min igjen. Takk og lov!

Det neste som skjedde var da jeg skulle lage middag. Jeg skulle lage omelett, og det vil jeg si er nesten like enkelt å lage som det er å steke en grandis. Det gikk heller ikke som det skulle. Jeg har tidligere disket opp med kalkun, søtpotetmos, rødløkskompott og balsamicosaus, så å lage en enkel omelett burde ikke være av det vanskelige slaget, men joda- det måtte gå galt. Da jeg la meg i går kveld takket jeg faktisk høyere makter for at jeg fortsatt hadde 10 fingre og 10 tær, samt 2 bein og 2 armer, og jeg krysset fingrene for at morgendagen ville bli bedre. Men den gang ei.

Altså, denne dagen har egentlig vært veldig fin. Jeg hadde 4 timer med forelesning, og selv om jeg var utrolig trøtt gjennom hele dagen, og ikke skjønte så mye av forelesningene, har det igrunnen vært en bra dag. Men da jeg gikk inn døra hjemme fulgte tydeligvis uflaksen med meg inn. Gjett hvem sin oppvaksmaskin som har tatt kvelden? Joda- det er vår oppvaskmaskin. Vi er altså 5 stykker som må vaske opp alt vi bruker av tallerkner, bestikk, kopper og kar for hånd. Det er så tidkrevende, og ny oppvaskmaskin kommer først til helgen eller uken, så nå gjelder det rett og slett å smøre seg med tålmodighet.

- jeg smiler nå, men det sitter langt inne, haha -

Det at jeg klarer å slette min egen blogg, at jeg ikke klarte å lage en middag som jeg ble helt fornøyd med, eller at oppvaskmaskinen takket for seg er ikke verdens undergang. Det er faktisk noen små filleproblem sett i den store sammenheng, fordi det ordner seg jo. Jeg fikk tross alt opprettet bloggen min igjen, det var ikke noe problem å spise middagen i går, og vi får jo ny oppvaskmaskin. Men det er tidspunktet det skjer på som gjør at det begynner å koke litt i hodet på meg. Jeg er i utgangspunktet sliten i både kropp og hode etter mange intense måneder, så at den ene tingen skjer etter den andre gjør at jeg faktisk blir litt matt, haha. Men- det ordner seg! Det er snart ferie som betyr at jeg kan reise hjem til Norges fineste by å få litt mamma og pappa-kjærlighet. Det vet jeg vil hjelpe på både motivasjon, humør og energi. Og i morgen er det tross alt en ny dag. Forhåpentligvis går det litt bedre for meg da :-)


HVORDAN HAR DU DET OM DAGEN?

mk.

Likes

Comments

I'm not telling you it's going to be easy.
I'm telling you it's going to be worth it.

Hei søndag, eller kanskje jeg skal skrive "hei daffesøndag". I dag har jeg altså vært så trøtt og det med god grunn. I går kveld var jeg faktisk på 3 vors og 2 hytteturer samtidig, og jammen med rakk jeg en tur på byen også. Jeg mener å huske at jeg drakk øl, vin og cider, og jeg var med så mange mennesker at jeg naturligvis ikke husker navnet på alle. Tusen takk for tidenes kveld Snapchat!

Neida- jeg hadde en veldig fin og rolig kveld i går, og jeg var ikke, fysisk, på 3 vors, 2 hytteturer eller på byen, men det føltes nesten sånn da jeg fikk tilsendt den ene snappen etter den andre fra ulike vors, hjemmefester, byturer rundt midnatt osv. Å bla meg gjennom storyene på Snapchat gadd jeg faktisk ikke å starte på engang.

Jeg kan med sikkerhet skrive under på at jeg har mange motsetninger på snapchat. Jeg er en person som ikke har behov for å dele hva jeg gjør til enhver tid. Andre har det behovet, og det kan jeg ikke si noe på fordi alle mennesker er ulike og har ulike behov, men når det er de samme menneskene hver eneste helg da blir jeg faktisk skikkelig lei. Det kan godt hende jeg er trangsynt nå, men jeg ser virkelig ikke poenget. Misforstå meg rett, jeg synes det er fantastisk at venner og bekjente har en super kveld hvor de koser seg med vennene sine, men er ikke det hele poenget når man er med vennene sine? Å være sosial med dem man er med, og ikke dem man ikke er med?

Det er ingen myte at man i dagens samfunn bruker altfor mye tid på mobilen og sosiale medier. Det er faktisk en sannhet. Alt skal dokumenteres. Er man på vors og ute på byen skal det dokumenteres. Er man på konsert skal det dokumenteres. Er man her skal det dokumenteres, og er man der skal det dokumenteres. Tenk så mye man kan gå glipp av og faktisk går glipp av bare fordi man sitter med nesa ned i mobilskjermen for å poste et bilde eller et videoklipp på Snapchat, Facebook, Twitter og Instagram. Er det virkelig verdt det? Jeg synes ikke det. Når jeg er på vors eller ute på byen vil jeg bruke tiden min på dem jeg er med. Er jeg på konsert vil jeg rette oppmerksomheten min på artisten som står på scenen. Er jeg på fjelltur vil jeg nyte omgivelsene og utsikten.

Ja- man skulle tro at jeg går rundt med rullator og at dødsleie er neste stopp. Jeg er 23 år, og rent aldersmessig burde jeg kanskje være en av de som må dele fra hvert vors, hver bytur, hver konsert, og hvert ditten og datten. Men jeg velger heller å vie oppmerksomheten og tiden min til det som skjer der og da. Jeg velger å leve i nuet og ikke på mobilen.


HVA MENER DU?

mk.

Likes

Comments

Good food is
good mood.

Er det en ting jeg gleder meg skikkelig til når jeg er ferdig med å studere, så er det å flytte for meg selv og å få mitt eget kjøkken. Her jeg bor nå deler jeg kjøkken med 4 andre. Det er 4 flotte mennesker, og det fungerer igrunnen veldig bra, men det er liksom noe med å ha sitt eget, og å kunne ha masse rare duppeditter for å kokkelere. For er det noe jeg er blitt skikkelig glad i det siste halvåret, så er det å lage mat. Jeg har forsåvidt lenge likt å lage mat, og ikke minst spise den, hehe, men det er først den siste tiden at jeg har turt å prøve ut forskjellige oppskrifter. Ja - være litt kreativ på kjøkkenet da om du vil, og for at det i det hele tatt skal skje bruker jeg mye tid på å finne forskjellige oppskrifter jeg kan prøve ut. Jeg leser mange matblogger og jeg googler mye etter oppskrifter, og tips og triks. All denne lesingen på matblogger og googlingen er bakgrunn for middagen jeg lagde i går, og altså, det var godt! Jeg er faktisk nødt til å dele denne oppskriften videre.

SØTPOTETLASAGNE.

Jeg fant oppskriften på Linda Stuhaug sin blogg, og dette er en blogg med masse inspirasjon til alle matelskere som foretrekker sunn mat. På bloggen hennes kan man finne sunne frokost- og lunsjoppskrifter, middagsoppskrifter og sunne varianter av desserter og kaker. Det er rett og slett et hav av oppskrifter som bare venter på å bli prøvd ut, og i går prøvde jeg da altså å lage søtpotetlasagne. Yummy in my tummy sier jeg bare!

TIL 3-4 PORSJONER TRENGER DU:
400 g karbonadedeig
2-3 ss tomatpuré
3-4 ss hakkede tomater på boks
1 hakket løk
1/2 chilli
2 fedd hvitløk
2 dl vann
250 g cottage cheese
1 middels søtpotet
Revet ost
Krydder - paprikakrydder, salt, pepper, oregano


FREMGANGSMÅTE:
1.
Stek karbonadedeig, hakket løk, finhakket chilli og hakket / presset hvitløk.
2. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater og vann og la det småkoke til en fyldig kjøttsaus, smak til med krydder.
3. Skrell søtpotetene og del i 2-3 mm tjukke skiver.
4.
Start med å legge kjøttsaus i bunnen av en ildfast form.
5. Legg deretter søtpotetskiver og cottage cheese i 2-3 lag.
6. Avslutt med å legge kjøttsaus på toppen og dryss over revet ost.
7. Stek lasagnen på nederste rille i ca. 45 minutt eller til søtpotetene er møre og osten er gyllen.


Det går selvfølgelig an å doble oppskriften. Jeg ville for eksempel brukt mer karbonadedeig da jeg syntes 400 g ble for lite, men det kan være på grunn av den ildfaste formen jeg brukte da jeg vet at den rommer mye. Og ja - det står cottage cheese i denne oppskriften. Det er for å få lasagnen litt mer fyldig. Man smaker ikke noe av cottage cheesen så jeg ville ikke droppet det selv om man blir litt skeptisk av å ha det i lasagnen. Og nei - dette lager seg ikke selv, men tiden det tar å lage det er så verdt det. Jeg synes faktisk at søtpotetlasagnen smaker bedre enn vanlig lasagne. Misforstå meg rett, begge deler er godt, men det var noe med søtpotetene som gjorde at denne varianten falt veldig i smak hos meg. Jeg anbefaler virkelig denne middagsretten :-) Hvis fremgangsmåten er uforståelig kan jeg naturligvis lage steg for steg med bilder. Skrik ut i kommentarfeltet om det skulle være aktuelt.


HVA SYNES DU OM SØTPOTETLASAGNE?

mk.

Likes

Comments

"I need to stop",
I whispered to myself, as I
clicked "next epsiode".

foto_weheartit.com
Hei onsdag, hei lillelørdag, og hei helg! Ja - du leste riktig; helg! Jeg har studiedag i morgen og på fredag, så da har jeg litt helg selv om jeg i teorien må gjøre litt skolearbeid de neste dagene. Men de mest travle ukene før påskeferie er faktisk bestått med glans, så nå tillater jeg meg faktisk å slappe litt mer av enn hva jeg har gjort. Det må da være lov, hehe, og nå som jeg faktisk har litt tid til overs blir det til at jeg ser på serier litt mer hyppigere. Jeg har fulgt litt til og fra med på 4 serier den siste tiden, og disse seriene må jeg faktisk dele videre. Det er ikke snakk om serier som Paradise Hotel, Pretty Little Liars, eller Modern Family. Det er faktisk snakk om serier som er samfunnsrelaterte, og som åpner for å fjerne ulike tabubelagte temaer. Ja til et bedre samfunn, og ja til mer åpenhet!

1. FLUKT.
Dette er en norsk dokumentarserie med 5 episoder hvor Leo Ajkic møter ulike mennesker som er, eller har vært flyktninger. Jeg så denne serien på NRK nett-TV, og dette er faktisk en av de beste seriene jeg har sett på lenge. Jeg synes faktisk det burde være obligatorisk for alle å se denne serien for hjelpes så lærerik! Flyktningkrisen er fortsatt et veldig relevant tema i dagens samfunn, og det er så mange som har meninger om akkurat dette temaet, og det er lov. Men, uansett hvilken mening man har skader det ikke å få et innblikk i hvordan det faktisk er å være flyktning, og gjennom denne serien får man et sterkt, men ærlig innblikk i hverdagen til en flyktning. Det er så lærerikt, og man innser for alvor hvor forbanna bra man har det, og den påminnelsen er det mange som trenger!

2. STEMMENE I HODET.
Også dette er en norsk dokumentarserie, men serien har 6 episoder. I Stemmene i Hodet møter vi Maria, Ruth Andrea og Benjamin som alle er, eller har vært schizofrene. Jeg så også denne serien på NRK nett-TV, og dette er nok en serie for spesielt interesserte. Men samtidig er det en serie man virkelig bør se fordi det rett og slett bør bli et mer og større fokus på psykiske lidelser, fordi det å ha en psykisk lidelse bør ikke være et tabubelagt tema. Det er snakk om helt vanlige mennesker, men som har en lidelse man ikke kan se. At det kan være utfordrende og veldig tungt? Ja - men det er derfor det er så viktig å se serier som for eksempel Stemmene i Hodet for å få litt mer kunnskap om temaer som det ikke snakkes så høyt om. Mer fokus på psykiske lidelser? Ja takk!

3. PETTER UTELIGGER.
Det er nok mange som kjenner til Petter Uteligger etter serien Petter Uteligger - 52 dager på gata i Oslo, men nå er det kommet ut to dokumentarserier på henholdsvis 2 og og 10 episoder, og en dokumentar. Først ut er Petter Uteligger - De Pårørende hvor Petter møter pårørende til de som sliter med rus- og psykiske lidelser. Dette er en mini-dokumentarserie på 2 episoder som kan sees på TV2 Sumo, og temaet i denne serien er så viktig og relevant. Det finnes så altfor mange som lever et liv med rus- og psykiske lidelser, og da må man ikke glemme at disse gjerne har familie som står på sidelinjen. Å få et innblikk i hvordan det faktisk er for de pårørende er ordentlig hjerteskjærende å se på, men det er så viktig å få det innblikket.
Neste ut er Petter Uteligger - Fra Gata Til Nordkapp. Dette er en dokumentarserie på 10 episoder, og i skrivende stund går serien på TV2 hver mandag kl. 20.00, eller man kan se den på TV2 Sumo. I denne serien tar Petter med seg 8 rusavhengige på en rusfri reise fra Oslo til Nordkapp. Siden denne serien sendes på TV har jeg ikke sett alle episodene, men det jeg har sett til nå er rett og slett skikkelig fint. Det er ingen hemmelighet at disse 8 rusavhengige har hatt sine utfordringer, derfor blir jeg så oppriktig glad av å se de ulike små hverdagsgledene de setter så utrolig stor pris på, og hvilken mestringsfølelse de får ved å utfordre seg selv ved ulike aktiviteter. En skikkelig good-feeling-serie egentlig.
Det siste jeg vil anbefale fra kategorien Petter Uteligger går under samme good-feeling-sjanger. Det er nemlig dokumentaren Petter Uteligger - Kjell Gunnars Drøm. Petter møtte Kjell Gunnar da han bodde på gata og da fortalte Kjell Gunnar at han har en drøm om å reise til Afrika, og denne dokumentaren viser at drøm kan bli til virkelighet. Jeg så dokumentaren på TV2 Sumo, og jeg smilte og gråt litt om hverandre. En skikkelig good-feeling-dokumentar som viser at har man mulighet til å glede andre, do it, for det blir verdsatt så enormt.

4. FØDT I FEIL KROPP.
Født i feil kropp er en norsk dokumentarserie som jeg tror sendes på TV2 i skrivende stund, men jeg har sett serien på TV2 Sumo. Nå er det sesong 2 som sendes, og serien har 6 episoder. Født i feil kropp handler hovedsaklig om jenter og gutter som er født i feil kropp, altså at de føler seg som det motsatte kjønn. Igjen synes jeg det er en viktig serie å se for å bryte ned tabuer som finnes i samfunnet vårt. Det bør være lov til å kunne være seg selv uavhengig om man er født jente, men føler seg som en gutt, eller om man er født gutt, men føler seg som en jente.


HAR DU EN ELLER FLERE SERIER DU ANBEFALER?

mk.

Likes

Comments