Fy søren som jeg gleder meg til tiden fremover! De siste skoledagene, sommerferie, Polen-tur, sommer og sol! Høres skikkelig klisje ut, men det er det jo også. Jeg gleder meg skikkelig til å bli brun og til å sitte ute med vennene mine og høre på musikk og bare snakke, gå på stranda, ikke tenke et sekund på skole og til å reise!

Nå har jo jeg langhelg, som vil si at det kun er FIRE dager igjen av skoleåret! Og det er de chilleste fire dagene i året, fordi vi skal bare kose oss med aktiviteter og med klassen. Jeg har faktisk hatt langhelg tre uker på rad nå, fordi jeg har til neste helg også! Har nemlig fri på mandag den 19, og skoleslutt er tirsdag 20.

Så kommer sommerferien der jeg bare skal nyte været og alt som skjer (og absolutt alt som ikke skjer for den saks skyld). Jeg skal en tur til Gdansk i Polen i en uke, så jeg satser på å få vlogget der. Det gjorde jeg i fjor også, men da var jeg der kun i 4 dager. Det er ganske typisk meg å glemme å blogge i ferien, med tanke på at jeg bare slapper av og ikke gjør stort, men skal virkelig gjøre alt for at det skal gå denne gangen! Man får egentlig bare vente og se hva tiden bringer.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heii!

Long time no see! Tenkte bare å skrive et kjapt innlegg, for å gi tegn til liv her.
Akkurat nå sitter Tiril og jeg og har en liten jentekveld. Vi har kuttet opp frukt og lagd iste, også ser vi på divergent som går på tv2. Det er vel egentlig bare jeg som ser på filmen da, fordi Tiril har nemlig kjøpt seg macbook idag, så hun er jo litt opphengt i den selvfølgelig. Skal ikke klage, for jeg var vel akkurat sånn jeg og!

Jeg har langhelg nå, helt til onsdag faktisk! Kjempedeilig! Jeg har heller ingen eksamen fordi JEG KOM IKKE OPP!! Ingen i førsteklasse på hele horten videregående kom opp (tror faktisk ingen fra vg2 kom opp heller). Jeg er bare så evig glad, og jeg begynte nesten å gråte av glede fordi jeg var så lettet. Jeg har liksom tatt sommerferie i hodet nå, og da passer det ikke med muntlig-praktisk eksamen i naturfag liksom..


Ha en fin fredagskveld alle sammen!💘

Likes

Comments

Kødda

For første gang på hundremillioner år, lagde jeg meg en sunn frokost. Jeg gikk rundt på kjøkkenet i en time og lurte på hva jeg skulle spise. Det er egentlige ganske dumt at jeg aldri spiser frokost, og spesielt ikke sunne frokoster. Spiser vel faktisk bare frokost i helgene når mamma og pappa steller i stand. Det må jeg bli bedre på!! Ekke rart jeg har dårlig energi hver dag da, liksom. I tillegg så føler man seg jo så mye bedre når man vet at frokosten er næringsrik!

Likes

Comments

God dag!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen, jeg har akkurat kommet ut av dusjen og jeg tenkte å mekke meg noe mat snart. Jeg har nemlig fortsatt langhelg! Utrolig deilig å ha avspasering dagen etter 2.pinsedag. Hadde jo håpet på like fint vær som igår, så jeg kunne solt meg litt, men det får nå gå.

I går var jeg ute og spiste med fammen. Vi dro ned til havna i Horten og spiste på peppes. De har fikset havna, så det har blitt sååå fint her! Kommer nok til å tilbringe mange sommerkvelder her.

blinkskudd av Tiril, haha

Helt nydelig!💙

Likes

Comments

ENDELIG ER JUNI KOMMET!

Jeg har ventet på denne tiden i et år nå, og endelig er tiden her! Sene sommerkvelder, musikk, sol, varme, stranda med venner og bading!!☀🌴🌺

Hello, June

bilder fra weheartit

Kan virkelig ikke vente til ferie og til å tilbringe tiden ekstra godt, med både venner og familie, bli brun, reise og bade! Gud som jeg elsker sommeren!

Likes

Comments

God morgen!

Nå har jeg akkurat laget meg nudler og jeg prøver å finne noe å se på. Våknet faktisk rundt halv tre idag (!!). Været er jo veldig dårlig, så får ikke akkurat veldig lyst til å gå ut heller. Kanskje jeg skal vaske eller rydde litt? Kommer mest sannsynlig til å tilbringe dagen i senga da, haha.

Det er så deilig å være ferdig med alt av skolearbeid for førsteklasse! Eneste som gjenstår nå, er muntlig eksamen i naturfag dersom jeg kommer opp, noe jeg håper jeg ikke gjør. Kjenner jeg gruer meg allerede, og trekkdagen er neste fredag. Krysser dere fingrene for meg?

tb til denne herlige middagen. Trenger sol og varme sånn at jeg kan få til flere kvelder som denne! ☀

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Fineste kattepusen💗

Likes

Comments

Hejj!

Går det bra med dere?? Har dere hatt en like fin dag som jeg har hatt? Dagen min har nemlig vært ganske produktiv.

Den startet litt dårlig (noe som ødela dagen litt), men så fort jeg kom på skolen til venna mine, ble den mye bedre. I tillegg så har jeg så vidt hatt skole idag, fordi jeg har hatt en praktisk førstehjelpsprøve (som jeg forresten fikk 6 på), og i og med at jeg hadde den sist, har jeg kun jobbet med noen oppgaver. De ble jeg ferdig med etter 10 min, så har så og si hatt fri i de fire første timene.

Resten av skoledagen gikk til et prosjekt, eller en oppgave vi har, om nedsatt funksjonsevne. Martine og jeg kom på gruppe sammen, og vi fikk tildelt; nedsatt hørsel. Vi fikk utdelt sånne oransje ørepropper, og gikk rundt i byen og på senteret for å virkelig få følelsen av hvordan det er å ha nedsatt hørsel. Utrolig uvant og jeg måtte konsentrere meg ekstra mye!

Når skoledagen var ferdig, dro jeg hjem og ventet på mamma og Tiril, for å dra en tur til byen. Vi dro og bestilte blomster, siden kjæresten til mamma fyller år imorgen. Etter det dro vi ut og spiste på en restaurant som heter Oscars. Kjempegod mat! Så hvis du er i horten og er keen på å prøve ut en restaurant med god mat- dra dit! Jeg tror faktisk det var den første gangen jeg var der, og jeg er skikkelig postitivt overrasket, altså. Spiste meg god og mett.

Resten av dagen har gått til å shoppe litt, jeg fikk meg blant annet en ny bukse. Det trengte jeg virkelig. Utenom alle slengbuksene mine så hadde jeg kun en svart bukse, og ingen olabukser, så derfor fikk jeg en ny, lys olabukse av verdens beste mamma💗 Gud som jeg elsker den dama der!

Nå sitter jeg og venter på dagens episode av paradise hotel. FINALE!! Er sååå spent. Gruer meg faktisk litt til episoden er over, for nå har jeg ikke noe å se frem til hver dag (av serier altså). Alle favorittene mine er igjen, så jeg blir fornøyd uansett hvem som vinner.


Ha en fin kveld videre, og en strålende fredag imorgen!💜

Likes

Comments

Fy søren, norsk natur er vakkert! Også føler man seg så bra etter en gåtur eller joggetur i den. Kjenner at jeg må gjøre dette mye oftere! Også er det så mye bedre å ha en å jogge med!

Tiril og jeg jogget ned mot en innsjø i horten, og se så fin utsikten er! Det er så idyllisk, også går det an å sitte på steinene i vannet og bare drømme seg bort i den vakre utsikten. Helt utrolig!

Likes

Comments