Hej alla läsare!
Det regnar ute. Det har regnat hela veckan. Men men. Man kan inte göra så mycket när det gäller vädret, man kan bara försöka att acceptera det.

Idag. Ja, känner mig trött. Ska vila upp mig i helgen. Ska också umgås med familjen och ta det lugnt. :)

Ha det bra och ha en bra och en trevlig helg alla som läser detta! :) /Madelen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! 

Det var ett tag sen jag skrev här sist. Jag vill berätta att jag mår bra. Har haft fullt upp och har inte hunnit att skriva här så mycket men jag förstår att ni har överseende för det. Alla har sitt, man kan ha mycket att göra ibland. Det har regnat och det regnar mycket ute. Det ska regna hela helgen till nästa vecka. Jag vet inte när regnet skulle avta. Men det både regnar och det ska blåsa ute. 


Det är helg, snart ny vecka igen. Tiden går verkligen fort. Det var nyss sommar och allt, och nu är det höst och det är vinter om några månader. Att tiden går fort, det märker man själv också, man blir äldre, ibland är det svårt att hinna med. Jag tyckte nyss själv att jag var yngre, en tonåring och bodde hemma och nu bor jag själv sen många år tillbaka. 


Det får mig att tänka på när jag flyttade hemifrån. Jag var i början av 20 års åldern, jag tyckte att det var konstigt att nu ska man lämna en lägenhet och flytta till en annan lägenhet. Innan hade jag bott hos mamma och nu skulle jag flytta hemifrån.

Det var blandade känslor, men samtidigt så var det ett viktigt steg, jag skulle stå på egna ben, jag skulle ha en egen lägenhet, ha ett eget liv, en egen vardag med egna rutiner och allt. Det var spännande. 


Idag har det gått flera år, och jag tycker att det är bara roligt nu. Jag kan besöka min mamma ibland och sen kan jag också besöka mina syskon ibland där dem bor så vi träffas ändå fast vi inte bor tillsammans, äta middagar tillsammans och prata och skratta. Min familj betyder mycket för mig. <3

Likes

Comments

Hej alla läsare!

2 dagar sen jag skrev sist.


Ja, vädret ute är si sådär. Soligt-molnigt-soligt-molnigt.

Det är höst, kallt på nätterna ute, vinter om några månader.

Tiden går fort.


Hoppas att ni alla som läser detta mår bra. Jag själv mår bra, det är fullt upp som vanligt.

Jag ska äta middag med familjen idag, jag ska sen ta de lugnt i kväll.

Jag tänkte skriva en rad här och prata lite grann om hur läget är och sådär. :)


Jag bloggar inte så ofta, de är för att jag har fullt upp. Jag försöker att blogga lite då och då, men ibland hinner jag inte blogga. Men jag förstår att ni har överseende för de, alla har vi våra egna liv och man kan ha fullt upp. Ja, ni vet vad jag menar. Jag skriver mer en annan dag, hoppas att ni alla som läser detta får ha en bra dag och en trevlig dag idag. :)


/Madelen

Likes

Comments

Hej alla läsare!
Hoppas ni alla mår bra som läser detta.
Det var länge sen jag bloggade. Jag har haft fullt upp. Jag tänkte skriva och säga att jag mår bra.

Ha en trevlig kväll. /Madelen

Likes

Comments

Hej alla läsare!
Hoppas de är bra med er alla som läser detta. Jag själv mår bra, lite trött bara. Idag är vädret mycket varierande, växlande molnigt, soligt. Jag ska äta middag om en timme ungefär. Sen ska en kompis komma förbi och umgås med mig en stund. Sen i kväll blir det att ta det lugnt och vara hemma.

Ha det bra idag alla. :) /Madelen

Likes

Comments

Hej!
Det var snart 1 vecka sen jag skrev här senast. Ja, har haft semester och började om att jobba förra veckan. Har varit lite trött och ja, de kan vara så när man ska komma tillbaka i samma rutiner som man hade innan semestern. Nu är de som att jag knappt har haft semester i 4 veckor, som att jag har varit där hela tiden. Ja, som de kan vara.

Vädret ute, de är halvklart, molnigt.
Jag vet inte vad jag ska äta för middag, sen har jag hunnit städa här hemma. Sen är jag lite seg idag, trött och ja.. så kan de vara.

Andra veckan jag jobbar, jo de är okej. :) Allting går bra. :)

Jag ska gå nu, men ha de bra idag alla som läser detta. :) /Madelen

Likes

Comments