Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ett nytt mode är skor med smala snören som antingen går ända upp till knäna eller sådana som är ovan. Enligt mig tycker jag dom är extremt snygga, kommer lätt in skaffa mig några liknande i någon av färgerna längst upp i collaget, alltså beige och ljus grå. Extremt snygga. Vad tycker ni?

Likes

Comments

-På måndag nästa vecka ska jag ta ut mitt extensions, har inte mycket kvar men ska ta ut det sista, efter det kommer jag nog färga håret brunt med svart utväxt och göra nytt extensions på det.

-Hitta ett deltids jobb

-Fylla år (20 oktober)

-Fixa mina betyg, fokusera på skolan endast.

Som ni ser så kommer min fokus nu de sista på året ligga på skolan endast, fixa mina betyg och plugga plugga plugga.. Sen älskar jag ju att dona med mitt egna hår, färga, klippa, sätta in löshår m.m, satte in extensions 50 cm i somras då jag hade ljus brunt hår med mycket slingor, var jätte nöjd, har haft de i nu 3 månader. Känner att jag måste ta ut löshåret då de inte alls är mycket kvar eftersom jag dragit bort ganska mycket, känner även att jag vill göra en liten förändring och göra mitt hår mörkt igen med extensions. Om ni har några frågor vart jag gör mitt extensions eller några frågor över huvudtaget om hår osv så är det bara att kommentera och fråga, ni kan även nå mig på facebook som : Mina rajaby

Likes

Comments

​Jag kan börja med att meddela att jag är bruden i rött. Kort information hittar ni i min profil (ålder m.m).

Tänkte berätta lite bekännelser, älskar och hatar, gör och inte gör. Ni fattar. 

så vi börjar med att jag berättar vad ja älskar, jag älskar att umgås med mina nära vänner, älskar att hitta på spontana resor eller bara spontana idéer. Smink och hår är ett big YES i min värld, färgar håret i olika färger hela tiden, det behöver inte alltid vara någon stor förändring utan de kan räka med något litet. Smink har alltid varit my thing, älskar att sminka andra och mig själv, testar alltid nya tekniker och får alltid nya inspirationer på grund av youtube girlsen. Jag ÄLSKAR rött, rött läppstift och röda kläder, tycker bara att jag passar bra i de, hehe! Älskar att dansa, har dansat sedans jag var liten , har just nu ett uppehåll efter att ha dansat dancehall 2 terminer i rad, ni som inte hört talats om dancehall kan bara söka upp det på  youtube. All min fokus består just nu enbart på skolan, skolan & återigen skolan.. Går i 2 ring på Lerums Gymnasium där jag läser Samhälle med inriktningen media journalistik och iv valet fotografik. Trivs sjukt bra i skolan men har alltid haft lite svårt med den men de tar jag i ett annat inlägg. 

Hatar människor som är negativa till allt, jag hatar de, det drar ner på allas energi i omgivningen och man blir själv på dåligt humör, nä usch! Jag hatar insekter, mesar och kyla/vinter. Skulle lätt kunna bo i Sverige på sommaren och Spanien när det är kallt här, varmt året om i flera år, no problema. 

Min pappa är iranier och mamma svensk så nu vet ni det så ni inte behöver fråga. Ja det var väl det, lite kortfattat om mig, ni kommer doc lära känna mig genom bloggen då jag är en ganska öppen person....ibland haha.Likes

Comments