Instagram@marcutinuss

​SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMAR LOV SOMMAR LOV SOMMAR LOV SOMMAR LOV SOMMAR LOV SOMMAR LOV SOMMAR LOV SOMMAR LOV NUUUUUUUUUUU

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har är det 3 dagar kvar till skolavslutningen. Dom flesta brukar ha klänning men jag kör på kjol och en t-shirt. Ni ser bilderna där nere. Imon börjar skolan sen är det bara 1 dag kvar till skolaavslutiningen. På onsdag ska vi på en utflykt med klassen och imorgon är det en vanlig dag. Och på torsdag är det skolavslutning SES IMORGON.💟😜t.


Likes

Comments

Diabetes

Kvällsmatttttttttttttt!!!!!!!!

Hej! nu äter jag kvälls macka jag fick ta 2 enheter asså insulin. Kort inlägg uppdaterar lite bara men ses imon

Likes

Comments

Diabetes

Lördag/Godis

Hej! Igår fick jag ju min Libre. Min före bild är ju Molly sanden hon har lärt mig mycket genom hennes diabetes typ 1. Hon har också en libre en sån som jag har. På melodifestivalen hade hon på sig den man såg den men den var inte så tydlig.  Nu har jag sovit med min libre det var lite läskigt. Jag är rädd att den ska ramla av men när pappa bäretta att den inte kunde det så var jag inte rädd längre. Om det är någon annan som har diabetes typ 1 som läser detta så vill jag säga att du inte är ensam. Och min syster har också diabetes typ 1. Hon har haft det i 4 år nu. Och det finns något som heter diabeteslägret och det är ett läger man kan gå på om man ar diabetes. Från 3 till 10 år får man gå på det lilla som är i en helg tror att det är från 3 till 10. Och så finns det de stora som är i en vecka. På det lilla får en föreldrer följa med men inte på det stora. Min syster har gått på det hon säger att det är jätte kul. man måste söka innan jag kom inte in men då har jag en störe plats att komma in nästa år. Om ni har några frågor ställ dom nere i kommetanarerna.

Likes

Comments

Diabetes

Tagga☺😐

Fått min Libre idag! Det var lite läskigt att sätta på den men mamma och pappa hjälpte mig. Jag var väldigt spänd. Jag började gråta menmen. Imorgon är det lördag som betyder lördags godis numnum.


Om ni har några frågor till mig eller om diabetesen så kan ni fråga på svarar i bloggen med ert namn om ni vill😜

Likes

Comments