Idag har jag i stort sätt varit ute hela dagen och solat, samtidigt som jag pluggat. En väldigt bra lösning om du frågar mig, hade jag inte solat så hade jag antagligen inte pluggat 😜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er, idag ringde alarmet 06.00 för att Oscar ska iväg och jobba 😴
Veckan har varit väldigt hektisk som vanligt med andra ord, har haft 2 nationella i onsdags och igår (fredag) . Har även haft matteprov & lite andra mindre uppgifter. Proven har väll känts hyfsat okej, men jag vill verkligen veta hur gick för mig på nationella men de kommer antagligen ta ett tag..

I onsdags fyllde min lillebror 11 år & igår var vi hemma hos mamma för att fira honom lite. Efter jag hade skrivit mitt nationella prov igår så tog jag & Oscar bussen till Väla för att köpa present till Axel & äta lite lunch.

Om någon timme kommer mamma & min lillebror för att hämta mig, då vi ska köpa bullar och sedan köra till stallet! Riktigt mysigt 😍 Som några vet började jag träna Narisa för ett tag sedan, men vi konstaterade igår att hon har fått fång igen. Det fanns ingen förvarning, utan den kom från ingenstans, vilket är väldigt tråkigt när jag precis fått igång henne igen 😓

Hoppas ni får en bra lördag 💜

Likes

Comments

Usch vilket tråkigt väder det har varit idag ☔, hade planerat lite saker som jag skulle göra idag men vädret är ju inte det bästa. Tänkte ut & springa i vårsol, fota utomhus och träna Narisa. Men för det mesta har jag bara legat i min säng hela dagen, men ibland behövs det också dagar när man inte gör någonting. Försökte iallafall få ihop lite kamerabilder, haha som tur ställde loppan upp 🐱 Igår firade jag påsk hos mormor och fick träffa mina 14 dagars gamla kusiner som är tvillingar & fick dessutom ett par skit coola solbrillor av mormor!!

Hoppas ni har haft ett bra påsklov & glad påsk på er 🐤💛

Likes

Comments