Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur gött är det inte att hänga i någons annans kök? Att bara få sitta ner och tjöta en massa när någon annan pysslar om en, bästa! Jag önskar verkligen att vi hade ett större kök. Det första vi ska köpa när vi flyttar och får mer yta är ett RUNT matbord!! Jag tycker det är såå mysigt. Man får bättre ögonkontakt med alla vid bordet och det blir mer familjärt. Jag har försökt att piffa till vårt kök men jag tycker att just det rummet är så svårt. Eftersom att det är så pass trångt så känns det alltid som att man har massvis med grejer framme fast man inte har det.

Här är några inredningsdetaljer som jag är extra nöjd med. Skulle ni va intresserade av något så hittar ni krukorna HÄR , Ljusstakarna HÄR , Apan HÄR . Såg dessutom att apan var nedsatt några kronor, perfekt ju!
Hoppas ni fått en bra start på veckan så hörs vi snart igen :)

Likes

Comments

Hur härligt är det inte med ny inredning? Särskilt nya möbler som verkligen gör stora förändringar i hemmet om ni frågar mig. Jag är ganska eller väldigt duktig på att köpa inredningsdetaljer annars men igår var det fokus på ett vitrinskåp. Vi hade redan hittat ett på IKEA så det var bara att åka dit och köpa det.

Skåpet är från serien Malsjö. Vi har även satt in belysning men vi gjorde tyvärr en tabbe och missade att köpa en sista del som gör att man kan tända det...så antingen får de bli en tur till IKEA igen eller så får vi beställa hem det. Tror i alla fall att det kommer bli super mysigt att ha de tänt på kvällarna eller vad tror ni?

Ljuslyktor från Lyngby. Dessa fyndade jag på rean på Royal Design. Fick två styck för mindre pris än vad en hade kostat. Fanns även i fler färger så som svart, mörkblå, rosa och grön. Jag är lite sugen på de svarta också men det får nog vänta. Ni hittar dem HÄR 

Likes

Comments

Ut med julen och in med massa vårnyheter! Precis så känner jag just nu.
Det blev en ganska spontan utflykt tillJönköping idag för en sväng på IKEA. Vi har så mycket prylar här hemma (vem har inte det?) så vi bestämde oss för att köpa ett vitrinskåp som vi tänkte ha i vardagsrummet. Det blev ju en ganska stor lucka bredvid soffan nu när vi slängde ut granen så varför inte passa på?!
Mannen håller på att bygga för fullt så jag hoppas den blir klar ikväll så jag kan fylla upp den imorgon och förhoppningsvis fota lite så ni får se hur det blev.
Förutom IKEA hann vi även med att köpa lite nya växter på Plantagen och sen en runda på Royal Design där jag fyndade ljuslyktor från Lyngby (bilder kommer). Vi avslutade på asecs för lite mat på BadaBing, hamburgare med tillbehör.

Likes

Comments

Torsdag och jag är så trött ikväll. Två av tre arbetsdagar är gjorda denna veckan. Självklart ska man (jag) ju börja stenhårt när vardagen väl är igång igen så jag har tränat tre dagar i rad och jag kan säga att det KÄNNS i kroppen. Jag behöver egentligen en vilodag efter två dagars träning men jag har varit så fruktansvärt rastlös och taggad på träning nu när jag varit sjuk och inte har kunnat så det blev ett extra pass idag. Så gött ändå!
Nu blir det en kopp te och soffhäng och förmodligen tidigt i säng.
Hoppas ni får en mysig kväll!

Likes

Comments

Hur skönt är det inte att lägga sig i sin egna säng???

Jag har länge känt att vårt sovrum har varit lite halvtrist och så vill jag såklart inte ha det!
Sovrummet är ju ändå det rummet man spenderar flest timmar om dygnet på.
Jag ska försöka att lägga ner mer tid till att piffa till de och göra de ännu mysigare.
Vi började iallafall att köpa lampor från Ellos (så att man äntligen kan se vad man läser haha) och det lyfte verkligen hela rummet. Det är så mysigt att ha de tända på kvällen och inte bara använda som läslampa.
Våra bäddset (från Mio) är också relativt nya och jag älskar dem för de är såå mjuka!

Likes

Comments