​Alltså hörni! Det är bara liter mer än två veckor kvar till jul! Jag älskar julen och tycker att det är så mysigt. Jag älskar den mysiga stämningen, Kalle Anka och att se folks reaktioner av vad man ger de. Och självklart mina julklappar. (Hihi). 

Det är så skönt eftersom i alla fall i min skola så sätts betygen på torsdag så vi har inget plugg.

Varje fredag så slutar jag 12.15 så efter skolan så kom jag hem och bara vilade. Så skönt att inte behöva tänka på att man måste göra något. Jag har dessutom börjat handla julklappar. När brukar ni börja köpa julklappar och vilka brukar ni köpa till? Jag själv brukar köpa till mina syskon och ibland mina föräldrar. Fast just i år så har jag och 3 utav mina kompisar bestämt att vi ska köpa julklappar till varanda. Vi ska öppna de tillsammans den 17 dec. Jag har också börjat julpynta i mitt rum lite grann, på bilderna är min lilla vita gran som jag har i mitt rum. Plus mina två små tomtar som brukar vara hos mig varje år. 

Ni kommer få läsa mycket om mig när jag babblar om julen eftesom jag längtar så mycket dit! Och vilket sammanträffande att julen är på sista advent i år!!

Inläggets kommentar:

Har ni haft mycket i skolan den här terminen? 

Ska bli intressant att höra, i min skola har vi minst haft ett prov varje vecka. Ganska stressigt. Skönt med inget plugg nudå. 

Kramar Saga

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Nu har skolan börjat igen för mig och för er som hade höstlov förra veckan. Jag älskar lov och jag tycker själv att det är väldigt skönt med små lov mitt i terminen, som höstlov och sportlov. Man får en liten vilo vecka från skolan så kan man komma tillbaka med ny energi till skolan igen. Det är ju själklart att jag gärna vill ha flera veckor till lov men man får vara glad att vi ens fick en vecka ledigt. För vem vill inte ha det?? Men vi har en ganska lugn vecka den här veckan, inga prov eller inlämningar. Det är skönt! Även fast höstlovet gick väldigt snabbt så hann jag göra ganska mycket. Jag hann vara med kompisar, åka till ett badhus och gå på stan med mamma. Jag tycker att det är så skönt att inte behöva göra någonting speciellt och bara kunna ta det lugnt.

Nu är det bara ca 6 1/2 vecka kvar tills det blir jullov, för mig i alla fall. Jag får jullov den 21 december, det tycker jag är lite för nära jul. När får ni jullov? Jag längtar väldigt mycket till julen. Jag älskar den mysiga stämningen och snön. Jag hoppas att det kommer snö i år här i Stockholm, för att det var inte snö på julen förra året. Jag älskar julen.


Kramar Saga 

Likes

Comments

​​​

Sorg är en speciell känsla som alla komer att uppleva någon gång i livet. Man kan inte förutse när det kommer. Jag själv upplever sorg. Vissa kopplar ledsamhet till sorg men det är två helt olika saker. Du kan vara ledsen ett tag och sen går det över, sorg går inte över så lätt men man kan ha bra sätt att inte visa den. För ett år sedan gick en nära släkting bort och jag upplever sorg varje dag, mina tankar går till den personen varje dag. Jag har hittat sätt att inte visa min sorg, men den finns alltid där vad jag än gör. Jag kommer alltid att känna sorg för den personen och det kommer aldrig att försvinna och med tiden kommer jag bara få mer och mer sorg. En kompis sa till mig en gång att det är ändå skönt att känna att man saknar någon så mycket och att man kan älska någon så mycket. hon hade rätt, tänk att man bryr sig så mycket om personer som man gör. Att man har så mycket känslor för en och samma person. Det är helt otroligt. 


Mvh Saga​

Likes

Comments

Nu när det börjar bli höst vad är inte bättre än att gå ut i skogen och ta lite höstbilder. Jag älskar verkligen naturen och precis när höstfärgerna börjar komma är det perfekt att ta fina bilder på naturen! Det bästa är att höra alla fågelkvitter uppe i trädkronorna och andas in den friska luften och kunna tänka bort alla andra tankar och bara gå där, på all mossa. Det enda som inte var så smart var att jag hade vita jeans på mig men jag klarade det bra ändå. Här är några av bilderna som jag tog. Vad tycker ni?

Mvh Saga

Likes

Comments

Idag var jag och kollade på Finnkampen på Stadion. Det var så kul att få se friidrott live. Och för er som inte vet så går jag på friidrott. Men vi var där 12 till 16.30. Det var väldigt roligt men man blev lite stel i bena. Men ibland ställde vi oss upp bara för att sträcka på oss lite. Jag hade en jacka på mig, det var lite kallt ibland men det gick ändå. Vi hade fått Sverige flaggor så vi gick ner och fick autografer på den. Det är den flaggan som ni ser på bilden. Autografen längs till högen är Stefan Holms autograf och den andra vet jag ärligt talat inte vems det är. Nu är jag hemma och jag är väldigt trött. Det var en lång dag där man behövde vara fokuserad nästan hela tiden. Men dagen blev lyckad!

Saga :)

Likes

Comments