Ja som rubriken säger så handlar det här inlägget om det som oväntat kan dyka upp, när man minst anar det.

Jag hade en läsning häromveckan, hemma hos mig själv, där klienten och jag satt och pratade . Jag försökte ge lite information som jag hade fått in tidigare, och plötsligt dök det upp en tant i ögonvrån ,när jag satt och försökte få ut det jag skulle ha sagt, men blev att sitta och titta fånigt på den här tanten, vilket gjorde att personen i min soffa, blev lite fundersam på vad jag gjorde.
Av någon anledning när jag skulle berätta om nåt jag fått till mig, avbröts jag av en liten tant, som totalt tog över min koncentration.
Nu måste jag ju klargöra att kanaliserat har jag gjort tidigare, men inte så abrupt att mina tankar bara avbryts.
Jag fick be klienten om ursäkt och förklara att det var någon här.

Jag fick berätta att det här inte riktigt brukar hända utan att jag på något sätt sätter mig för att jag skall kanalisera, och det brukar komma någon sorts förvarning innan jag börjar.
Nu gick det på ett kick.
Jag blev förvånad ,klienten blev nöjd ,om jag får tro hen. Och jag kunde konstatera att jag antagligen utvecklats vidare.
Övning ger tydligen färdighet.
Och jag får än en gång tänka ut hur jag skall kunna öva på det här så att jag kan plocka fram det när jag behöver och inte blir överrumplad mitt i ett samtal.
❤️

Likes

Comments

Varför är det så himla viktigt att lära sig att stänga ner, när man är medial och går öppen hela dagarna.?

Jo det kan jag berätta.
Nu ger jag läsningar alla dagar, och vägledning, och lägger stjärnor,om jag inte ser till att stänga ner så blir det inte bra.

Som idag tex. Jag har varit öppen hela dagen och försökt att ge både läsningar och av min tid för samtal, och av någon anledning när jag håller mig öppen ,så börjar tiden försvinna.
Ni vet när man är helt inne i det man gör, och plötsligt har tiden gått, och man har använt hela dagen till att ge av sig själv och energin och när man sen märker dagen gått, så undrar jag ju vart den tid vägen.
Idag har tiden från kl.16 till nu runnit iväg och den mesta delen av den tiden har jag varit i meditation och i kontakt med guider för läsningar, och jag känner idag precis som andra dagar då jag svävat min egen bubbla, att energin trubbas av, det tar på att göra dom här läsningarna. Jag blir trött och får spänningshuvudvärk, jag känner mig lite vilsen och på något sätt så känner man sig som att man varit i någon annan värld en lång stund.
Nu vet jag ju att jag beskyddar mig ordentligt, och jordar mig och innan kvällen så stänger jag ner ordentligt och renar mig, innan sömnen ser jag till att meditera och fylla på min egen energi.
Det här gör att jag kan få sova ifred på natten och fylla på med energi, det gör också att jag kan vakna utan huvudvärk och kanske öppna upp igen för fler samtal dagen efter.
Ibland om jag låter bli att stänga ner, så har jag oerhört tryck i skallen dan efter, jag har även ont i ögon,och min hörsel är förstärkt så jag inte vill ha ljud omkring mig.
Skall jag personligen kunna ge läsningar, så måste jag se till att stänga ner och skydda mig, annars fastnar allt runt mig. Jag hoppas du själv gör detsamma.
Rena dig ,jorda dig ,och stäng ner.
❤️

Likes

Comments

Enligt forskning vi fick ta del av ,när jag gick till Mental Tränare, har vi en "klocka" kroppen går efter. Ca en kvart varje timme vare sig vi sover eller är vakna, går vårt medvetande ner i något jag brukar kalla "lugn" den kvarten sover man djupt,och råkar man vara vaken så kan man slumra till lite,om man inte rör på sig. Den medvetandecykeln går runt så länge vi lever. Den är naturlig. Ibland kan den rubbas ,om man är i stress, lever i skräck,med mera.
Den här cykeln finns till för attvi ska ha lättare att somna och slappna av, som jag förstått det, sen finns det då något som kallas remsömn, som vi går ner i och sover djupt, som också går i cykler,men snabbare, och när vi är i remsömnen slappnar kroppen av mer.
Innan vi når det stadiet, befinner vi oss i något som liknar ett hypnosstadie, där man ibland kan känna att man faller och rycker till, det stadiet kallas Amt i MT ,är vi fortfarande medvetna om vad som finns omkring oss, där kommer många drömmar och tankar in, de som har tränat mycket i det stadiet kan hålla sig där ganska länge innan man somnar, meditation.
I avslappningsstadiet och det hypnotiska stadiet, finns rum för tankar drömmar och sånt som vi funderat på ,sett på teve, fått höra, varit med om, kan och påverkar oss ofta så att vi drömmer här.
Många menar att man är så trött på förnatten av allt man varit med om under dagen, att man sover tungt hela förnatten vilket gör att ett flertal vaknar vid tre/ fyra tiden.
Sen finns ju då forskningen inom psykiatrin, där man mätt människors hormonproduktionsnivåer och kommit fram till att det är den tiden på natten hormonerna är som lägst, om jag inte missminner mig, och då vaknar man,kan man vakna med ångest, rädsla.
En sak till, på natten ,när vi är som mest avslappnade och det är mörkt, från kvällen till morgonsidan,då vi har som minst att tänka på, är vi mer mottagliga för det som är omkring oss. Vilket gör att vi har lättare för att snappa upp ljud, se ljus, rörelser, skuggor mm. Och då är vi mottagliga för andra sidan, vilket kan göra att vi märker av både tiden vi vaknar mer, och det som finns omkring oss.
Samma sak händer när vi släcker ner lamporna och tänder levande ljus, andra sidan dras till det.
Vill vi absolut va ifred på nätterna, skall vi be de som är där att avlägsna sig.
Ibland vaknar människor den tiden då deras nära och kära har avlidit, våra cellminnen kan orsaka uppvaknandet, om vi blivit skrämda sorgsna, väckta på ett burdust sätt såna tider.
Jag får även till mig att många fler vaknar upp vid den tiden ,just för att slöjorna mellan dimensionerna, frekvenserna förändras.världen och vi är i förändring.
Som sagt det finns många olika orsaker till att man vaknar den tiden på natten,och andra tider.
Känner man sig rädd ,skall man be om hjälp att få vara ifred.
Det finns många duktiga som kan hjälpa till ,exempelvis på ljusbärarna.
OBS
jag reserverar mig för eventuella fel i denna text ,eftersom den kom till i meditativt tillstånd.

Spännande eftersom det var första gången.
Känne er fria att dementera, kommentera, rätta mig/oss här.
❤️

Likes

Comments

Alla vet vi väl vad vår inre röst är?

Om inte så kommer här en förklaring.
Vår inre röst , är den som säger till oss när något är rätt ,eller fel.
Exempel.
Du är äventyrlig, ger dig ut på en bergsklättring, du vet att du inte är så stark i armar o ben, och har inte direkt rätta tekniken, så du vet att du inte kommer att orka för mycket, du står nedanför en klippa och tänker
"Den här ser ju fjuttig ut"
Och kastar ögonen på ett större berg längre bort.
"Där vill jag klättra," tänker du och beger dig dit.
När du står i beredskap och ska klättra, kommer från ingenstans en röst som säger
" ge dig inte på högsta berget än" träna lite mer"
Men du tänker
" klart jag klarar det"
Du vet innerst inne att det är för högt och att du inte är redo, ändå tänker du att
" klart jag klarar det, jag e ingen mes"
Du står där och velar fram o tillbaks, och tänker fördelar och nackdelar.
Och det hela slutar med att du backar ur, för något säger dig att det här kommer att sluta illa.
Detta något är din inre röst,som vill dig väl.

Det finns fler inre röster/ tankar.vissa vill dig inte väl.
En människa som alltid har fått höra att den är värdelös, dålig ,att den inte kan nåt som blivit nertryckt hela livet ,börjar till slut tro på vad andra säger, så när de ska göra nåt de inte är riktigt säkra på ,ploppar en inre röst / tanke upp och säger
"Du kan ju inte!"
" det förstår du väl att du inte klarar"
Det är en röst man inte ska lyssna på.
Det finns en bra regel.
Lyssna bara på de röster/ tankar som vill dig väl.

Alla har vi väl sett bilder på ängeln som sitter på ena axeln och säger goda saker,och djäveln på den andra som försöker övertala dig till att förstöra för dig.?

Nå de va en liten beskrivning bara.
Nu till orsaken varför jag skriver om det här ämnet.
Vissa av rösterna/ tankarna som berättar saker åt oss i vårt inre har mer att berätta än vad de säger ibland.
Vi människor lever våra liv som vi förhoppningsvis vill leva dom, men ibland, ganska ofta så blir vi påverkade av andras val, tankar,omsorg och ibland blir vi till och med hotade till att bli påverkade av andras val.
Är jag en snäll själ, som vill hjälpa andra, så drar man sig för att även såra andra, vilket ofta kan leda till att man sätter sig själv sist, och låter andra berätta för en vad som är bra eller dåligt att göra, vi påverkas av alla andra människor tänk och tyckande,och tillåter deras tankar att påverka hur jag själv skall leva.
Det går en tid, man vänjer in sig i att andra får sin vilja fram, och man inbillar sig att man kompromissar,men i verkligheten kompromissar man bort sitt eget liv sin egen vilja och sina egna drömmar.
Kompromisser skall alltid handla om att alla inblandade får både säga sin mening och får ut något av det man faktiskt vill i livet .
Vi är satta på den här jorden av en orsak , att VI ska leva VÅRT liv så som VI SJÄLVA VILL LEVA DET.
Om vi går omkring och låter andra påverka oss för mycket, och bestämma åt oss, så blir vi själva nertrampade, vi blir ledsna ,inåtvända, deprimerade, sjuka,sorgsna ,för att vi inte vill såra någon annan.
Vi lever ett liv vi inte älskar att leva, och blir till slut bittra,och kanske även lämnade.
Nu drog jag det långt ,jag vet, men det är vad som kan hända.
Älskar vi varandra , tillåter vi varandra att leva våra liv som vi faktiskt önskar, älskar vi varandra så stöder vi varandra i våra val,trots att vi kanske inte gillar läget.
Älskar vi oss själva så ser vi till att leva vårt eget liv som vi själva vill. Det är då vi kan växa, lära oss mer, njuta och upptäcka. Det är då vi faktiskt lever.
Vi kan leva tillsammans,trots att vi har olika drömmar, om vi tillåter varandra att ha och göra det vi innerst inne vill.
Vi kan leva tillsammans och älska varandra ,trots att vi inte är helt lika och på samma ställe .

Frågan är älskar vi oss själva så mycket att vi tillåter oss att leva ?

Det är inte lätt att leva, och lätt att göra rätt för sig själv, eftersom andra blir sårade av att vi väljer oss själva och vårt liv . Men det är nödvändigt. Dina nära och kära, skall välja sina liv, och du själv skall leva ditt liv.

Ingenting gott kommer ur ett förhållande mellan människor, om någon alltid skall bestämma om hur du själv skall leva ditt liv.
Det är här den inre rösten kommer in, den stretar emot till en början när någon vill bestämma för en, sen resignerar rösten, den ploppar upp ibland,för att se om man kanske kunde våga säga ifrån ,när någon tar beslut för en.
Till slut kommer den fram bara sporadiskt.

Men en vacker dag, när man inte orkar mera, så kommer den tillbaks med full kraft, och då sårar man människor mer än vad man kunde ha gjort från början, för då orkar man inte mer.
Jag skulle vilja be alla, att börja lyssna på sina inre röster, den som ber dig tänka på dig skälv, den som ber dig att börja leva, den som ber dig att ta hand om dig själv, den som ber dig att älska dig själv.
Du har det här livet, och du har fått en egen fri vilja till att leva det, av en orsak, du har saker du skall va med om, leva i , upptäcka, du har livsuppgifter som du skall fullfölja,för ditt eget högsta bästa.
Du är unik,du är underbar, och du har en fri själ
Lev, älska ,kompromissa på rätt sätt.
❤️

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev i bloggen, och det finns en alldeles särskild anledning till det.
Jag fick möjligheten att åka upp till Umeå och se mitt andra barnbarn,och snusa på bebis,vilket gjorde att jag valde bort tekniken nån dag.😀

Nå som rubriken säger, nya tidens barn.

Vi är många som vet att de barn som föds nu ,har alldeles särskilda och speciella gåvor.
Det finns ,vad jag vet, kristallbarn,indigobarn,och regnbågsbarn.
De har alla specifika, mer utvecklade sinnen än vad jag själv har till exempel.
De hör mer, ser mer, upplever mer, dom kan mycket mer dom har en helt annan kunskap i sina själar ,och dom är en del i utvecklingen i vår tids förändring.
Dom kommer att vara mer öppna, och deras kunskap och vetskap kan tillföra mycket,om vi tillåter det.
Det är stora förändringar på gång ,mellan våra olika dimensioner,frekvenser. Slöjor tunnas ut,och vi blir alla mer mottagliga för det som tidigare inte synts för oss.
Människor som aldrig sett eller känt eller hört, börjar uppleva.
Det handlar om upplysning, utveckling, kärlek.

Det finns många bra sidor på nätet där du kan söka mer information om alla dessa nya själar som föds, om du är intresserad.
Själv vill jag uppmärksammat er på att när ni möter nya barn nya själar, se dom i ögonen, ge er tid till att känna deras närvaro, känn in deras otroliga storhet, så skall ni se att ni förstår vad jag vill säga.
Håll ett öppet sinne, tro på varann, var snälla och "se"
❤️

Likes

Comments

Varför vi skall vara med om än det ena och det andra som är hemskt, här i livet ,här är en förklaring på hur det kan vara.
För att kunna lära sig vad kärlek är,måste man lära sig motsatsen,genom att uppleva det, för att lära sig vad glädje är måste man uppleva sorg, för att lära sig empati,måste man uppleva motsatsen, vill du lära dig vad hälsa och kunna känna dig frisk, måste också få uppleva hur det är att vara sjuk.
Alla kommer vi hit till livet för att lära oss saker, och för att uppleva saker, om vi skriver ner i vår livsplan att jag vill lära mig vad gränslös kärlek är, så får jag kanske uppleva ett barns födsel, och för att känna alla sidor av den gränslösa kärleken, kanske jag utsätts för att även förlora det barnet.
om du förstår vad jag menar.
Vi väljer ju inte att förlora barnet, men genom att välja att komma ner till jorden till livet så utsätter vi oss för de olika situationerna ,där vi får lära oss bokstavligen vad det innebär i sin helhet.
Så för att kunna känna det ena på den positiva sidan, behöver vi uppleva det motsatta,för att förstå det fullt ut.
Ibland kanske vi har valt att uppleva annat, och då kanske det livet ger oss ett lugnare mer harmoniskt liv.
Vissa av våra liv är otroligt svåra, och vi får uppleva olika trauman, som sätter sig i våra cellminnen, och i andra liv vi lever, är det kanske lättare.men alla liv ,lär oss något,som vi själva satt upp som mål, och för att komma dit så måste vi uppleva både negativa och positiva saker.
Allt vi går igenom både positivt och negativt, ger oss erfarenheten vi söker i känslor och upplevelser.
Det ena måste finnas för att det andra ska kunna existera.
Som man brukar säga åt barnen, om du inte har tråkigt ibland,skulle du inte veta vad roligt är.
Hoppas du fick en liten bild av varför världen ,och livet kanske är som det är.
Ps, det här är min övertygelse,ett sätt att se på allt det som händer.

🙏

Likes

Comments

Ja ,det här är en tung sak att skriva om.

Ibland får jag till mig otäcka saker, ibland får jag till mig riktigt hemska saker, ibland ser jag de värsta scener i mitt inre.
Och jag är långt ifrån ensam.
När man växer upp med en gåva ,som kan vara fruktansvärd ,innan du lärt dig och öppnat dig för omvärlden.
När man som barn till och med som väldigt liten ,kan "se" ,exakt vad som ska hända med någon man älskar, kanske sin mamma och pappa,
När man som barn vet, att den här personen kommer att skada sig eller försvinna,kanske dö,
och personen inte vill tro på en.

Vi föräldrar förmanar ofta våra barn om hur dom skall vara försiktiga, hur dom ska akta sig, för det värsta som kan hända är att vi mister dom.
Barnen bedyrar att dom är försiktiga, vi däremot vet att det kan hända nåt, och så händer det värsta.
Tänk er tvärtom.

Ett barn som vet att sin mamma eller pappa kommer att vara med i en olycka, eller ett överfall , ett barn som ser vad som kommer att hända, som blir hysterisk och gråtit och ber föräldern att inte göra si eller så, och föräldern försöker övertyga barnet,kanske till och med lovar barnet att inget skall hända, och så händer det värsta!!!!

Tänk er in i det barnets liv efteråt..
Skuldkänslorna,eftersom vi som ser vet att vi talar sanning, men vi har misslyckats med att få folk att tro på oss.
Sorgen, vår trygghet försvinner för alltid.
Misstron mot sig själv,för att man misslyckats med varningen.
Respekten förlorad för vuxna som lovat att inget skulle hända.
Respekten förlorad för vuxna som valde att inte tro på barnet.
Ni förstår va?

Lova aldrig något om sånt ni inte vet något om.
Tro på era barn när de säger att något är på gång.

Jag själv får lite panik kroppen eftersom jag också kan känna av det barnets känsla ,och se det barnets "bilder"

Lyssna på barnen och de som känner av saker, och var uppmärksamma om ni väljer att inte lyssna.

Idag är en sån dag ,när jag såg nåt liknande, och jag kan berätta att synen jag såg inte är vacker, därför försökte jag "hjälpa till" så att den föräldern kanske väljer en annan väg,för sitt barns skull och sin egen skull.
Jag hoppas vi fixade det
Barnet och jag.
❤️🙏

Likes

Comments

Hejsan alla rara själar.
Idag ställdes frågan jag själv inte tänkt på att flera kanske undrar över.

Har jag tystnadsplikt när det gäller klienter som kommer för medial och Mental vägledning?

Jag har en självvald tystnadsplikt, men eftersom jag går till Närvårdare ,och även kan ta klienter som Mental Tränare,så finns tystnadsplikten inbakad i mina yrkesutbildningar.
Jag har även kontrakt via den Mentala Träningen,där tystnadsplikten även finns som man kan få undertecknad om man vill.

När jag skriver om olika händelser eller berättar om olika händelser, så berättar jag inte vad människorna heter eller var de kommer ifrån. Och jag är noga med att inte lägga med för mycket detaljer när jag berättar om något.
Jag berättar alltså inte vem som kommer hit eller vem jag pratat med.

Just för tillfället ,är det mycket på gång i livet,därför skriver jag inte så mycket just nu.
Men de blir snart bättre
Tills dess
Peace
❤️

Likes

Comments

Genom livets alla händelser blir vi alla prövade gång på gång, är det inte via vardagen och våra känslor så är det via kärleken och känslor,eller arbete och känslor,vänner och känslor,trovärdighet och känslor.
Respekt och känslor.
Vi blir ifrågasatta.
Av någon anledning så ifrågasätter vi även ofta oss själva.
Ibland ifrågasätts vi eller sätts på prov av människor ,utan nån egentlig .
Ibland tvivlar människor på ens färdigheter och vem man är,vad man kan och varför man kan.

De senaste dagarna har jag igen fått känna på lite det här med att ifrågasättas, sättas på prov, när det gäller min mediala förmåga.
Den här gången av någon som utför samma saker själv,trots att personen som jag inte känner säger att hon fick en klockren läsning,med sånt jag inte kan veta eller ta reda på,så ifrågasattes jag.


Nu har jag ju alltid ett svar på det och precis som alltid så ger jag samma svar.
Söker du min förmåga för att du behöver hjälp, så ger jag av det som kommer till mig, jag har för länge sedan slutat att ta mig själv i försvar, orken ,energin eller ens viljan att försöka bevisa mig finns inte. Jag kan inte övertyga varken dig eller någon annan om vad jag kan eller vad jag får till mig, det enda jag kan göra är att dela med mig av det som kommer till mig, enkelt för att du helt enkelt skall ha den informationen.

Det är precis som allt annat , jag kan inte övertyga någon att tycka som jag, tro på mig, tro som jag tror, se det jag ser.mm jag kan bara ge av det som kommer, och hoppas på att du tar emot det och gör något med det.
Det är upp till dig om du tror ,och om du kan ta till dig det som kommer.

I slutänden är det information som jag inte har nytta av ,annat än att göra någon glad över meddelanden,eller kanske stoppa dig från att vara med i en olycka.
För mig släpper det taget ,när jag gett ut det du skall ha.
Så tills jag gett iväg det som kommer, får jag helt enkelt inte vara ifred.

Jag förstår om man har svårt att tro ,speciellt om jag skulle göra stor vinning på det här , men när oftast tvivlaren som i det här fallet inte ens behövt betala nåt ändå vill sätta mig på prov, så säger jag som tidigare.
Jag bevisar mig inte.
Ettdera tror du ,eller inte, så enkelt är det.
Jag tolkar inte alltid rätt,det vet jag med säkerhet, det är inget jag hymlar med, men det jag ser sker ändå vare sig jag tolkat fel eller rätt.
Så med det sagt,igen,som en information bara, så här är det.
Trots det är du välkommen igen att söka hjälpen om det skulle behövas,det är trots allt inte jag som har informationen, det är från källan den kommer ,när den ska.
Och till er andra därute,är det någon av er som vill ha en läsning ,en kortläggning,vägledning så tveka inte att höra av er. Jag har tider jag avsätter för det här.
Peace❤️


Likes

Comments