✨Mötet✨

Det var mitt i dagen, jag var på väg på jobb, lite sen så jag gasade på i ca 80, folk som känner mig och min bilkörning vet att 80 e ganska mycket.
När jag kommer körande i värstingkurvan på Åland, ser jag en man som går längs vägen ,han ser sorgsen ut, somnat livet varit extra hårt mot honom en längre tid.
Jag ser hans ögon, och stannar och frågar om jag kan hjälpa honom.
Han pekar mot en bil längre bort och jag erbjuder honom skjuts sista biten.
Han berättar att bilen totaldött i kurvan,och den står riktigt illa till.
Vi kommer fram till bilen, och jag vet att det alldeles just kommer en drös med bilar från färjan, så jag försöker hjälpa så gott jag kan, vi kopplar kablarna och får igång bilen, och mannen ser med ett snett leende på mig , och säger "idag har du förbättrat din karma avsevärt" vi säger hej,och han åker iväg . Och jag åker åt mitt håll.
Jag hade så gärna velat stanna honom någon minut till.
Så jag hade fått berätta om hon som gick brevid.

Mannen körde en utländsk bil, och sa att han hade vänner på Åland.
Jag hoppas alla vill hjälpa att dela det här.
Så han kan få veta om kvinnan som gick med honom.
Hon var vacker, långt ljust lockigt hår, hon gav mig sitt namn, och jag fick känslan av att han kommer att vilja höra från henne.
Hon log och gick verkligen med honom, som att hon var hans osynliga stöd, för att orka med.
Hela situationen var sorgsen och tyngd, och jag vill gärna, om det är möjligt, få berätta att hon inte lämnat honom och att hon finns,när han behöver känna av henne.
När jag ser anhöriga vandra med någon, ser jag oändlig kärlek, oändlig sorg och oändlig omsorg.
Det skulle jag vilja dela med er.
Känslan.
Hoppas han hör av sig, nästa gång han är på ön, så han får sin hälsning.
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hälsningar från det förflutna

Här sitter jag, mitt i livet, i början av september och går igenom gamla lådor med grejer, sorterar i kastas och sparas och kanske och ja ni vet högar som alla oftast blir att sparas iallafall.
I år hittade jag några skatter som sätter igång tankar och minnen och jag känner faktiskt lite frid i själen.

Lyckos mig, som hittar ett brev, daterat 10.5.1977, det är sargat,färgskadat och fortfarande läsbart efter över 40 år i min ägo.
Av någon anledning skulle jag spara det, och just idag förstod jag varför, när jag läste det för miljonte gången.

På riktigt, så fick jag frid i själen.

Och brevet skall fortsätta att sparas.
❤️

Likes

Comments

Möte utan orsak?

Var ut en sväng med T och tog en riktig powerwalk, snabb takt och lång för att vara mig just nu.
Vi gick i utkanten av stan och fick för oss att gå upp längs ett berg, mitt på stigen dyker bilden av en unge tjej upp, hon har mörkt ganska långt hår och en ljusblå träningsjacka på sig, hon står vänd halvt bort från mig, och jag stannar till för att både titta och se om hon vill nåt, men hon bara försvinner rakt framför ögonen på mig, jag kände inte igen henne, har inte ens hört om det skulle finnas någon i det området som skulle ha omkommit, vi går vidare och känslan av att jag inte sett henne för sista gången finns kvar.
Är hon här ännu, eller är hon på andra sidan?
Det kändes ledsamt
Ibland blir jag mest frustrerad över att inte kunna tolka vad det e jag ser.
Men det kommer väl.

Likes

Comments

✨Platser✨

Jag var ut på en lite längre promenad, på en väg jag inte tidigare varit ut o gått på, hade fått höra av en bekant att nåt speciellt hade visat sig för hen, och jag blev lite nyfiken så klart och tog mig dit en dag.

Jag hann bara börja gå så strömmade plötsligt väldigt mycket olika saker in i huvet på mig.
Jag såg bilder som blixtrade förbi och jag kände känslor och fick se ett flertal människor, men det kändes inte riktigt som att det jag såg hörde till platsen jag gick på.
Jag hade lyckats blanda ihop två olika saker.
Jag hade innan promenaden pratat med en speciell själ, och hade tydligen påverkats av denne, vilket gjorde att jag automatiskt gjorde en läsning, gåendes ute i periferin.
Nå jag klarade av att återge det mesta till personen ,när jag väl kommit på att det skulle till den och inte skulle sättas i samband med platsen jag gick på.
När jag väl fått det ur skallen,kunde jag koncentrera mig på platsen, och en känsla av magnetism mot höger började visa sig, eller kännas. Jag gick runt ett fält eller hage kan man kalla det, och av någon anledning skulle jag stanna och ta foton, vilket jag också gjorde..
Nu blev det en sån där märklig sak, att jag gick runt platsen, och jag kände att det hela tiden drog mot höger, jag gick medsols. Något måste finnas mitt i där jag gick, och något ville tydligen att jag skulle fota, men jag ser inget på varken bild eller filmer.
Känslan kvarstår dock, och bara jag landat i allt det nya som skall komma ,så skall jag ut igen och känna in.
Spännande plats och märkliga känslor.
Va livet kan va spännande
😀

Likes

Comments

Slutade tidigt idag, och bestämde mig för att ta mig ner till staden med T ,för att både äta och kanske spela lite minigolf.
Tänkte inte på varken det ena eller andra,utan satte mig ner och tog in allt som staden och alla människor har att erbjuda. Musik i varje hörn och nåt att se bakom varje krök.
Vi käkade god middag nere på ångbåtsbryggan och bestämde oss för att ta oss en promenad efteråt, hamnade på club Marin och tog en öl, och döm om min förvåning när jag plötsligt ser en man som bevisligen inte kunde finnas just där!!
En liten förklaring tarvas kanske?
Jo till saken hör att har jag druckit något, minsta lilla,så stänger jag ner automatiskt, jag får inget till mig överhuvudtaget,men ikväll blev jag ju överbevisad när det gällde det..som vanligt,när jag tror att saker och ting är som det är.
Iallafall, mannen jag såg stod bakom ett sällskap därnere, han hade en blå keps på snedden lite, svarta solglajor och ett skägg som var ganska unikt format, lite tidigt 1980 talsstil, vill jag få det till.
Han stod bara där och tittade och jag tittade tillbaks och väntade att nåt skulle hända, men inget hände, och jag brukar inte stiga upp och såga nåt till folk om personen inte direkt meddelar sig,så jag satt lugnt kvar. Efter en tid som kändes som en evighet gick sällskapet, och mannen följde med dom. Ganska intressant att se hur nära och kära bara hänger med och stöder när vi behöver dom.

Nu kan man tycka att jag borde sagt nåt, men man springer inte fram och tvingar på folk sånt dom kanske inte vill veta, därför är det viktigt att de vet att man kan söka rätt på någon medial för att ta kontakt ,när man själv är redo.
Jag har på känn att denna man kanske visar sig en annan dag.
Nu en stunds vila innan morgondagens mysstund med Yxon❤️
Ljus och värme❤️

Likes

Comments

I många år har jag bara längtat efter att få komma ut i det fria med min egen medialitet, och även väntat på att få träffa andra med gåvor på vår lilla ö.
Nu har jag inte bara själv kommit ut,utan även andra,och jag snubblade över en ny sida om medialitet för de som finns på vår ö, vill just du veta var du kan hitta den ,så hör av dig så berättar jag mer.
Underbart initiativ av grundaren Helena, det tackar jag och andra för, nu hoppas vi att alla likasinnade hittar dit.
🙏❤️

Likes

Comments

En otroligt märklig natt

Klockan var runt midnatt när jag gick och lade mig,somnade nästan direkt.
Mitt i natten mot morgonsidan hör jag en sån smäll som jag aldrig hört tidigare, ett utdraget ljud som var så högt att det fick mig att hoppa ur sängen .känslan var att något hänt och att jag måste ta mig ut för att hjälpa någon, i hoppet ur sängen lindades fötterna in i täcket, och jag tappar balansen och faller,jag får tag på något som tack o lov dämpar fallet ,men jag rasar ner för två trappsteg rakt in i både element och blommor som finns där, i fallet drar jag ner en enorm mörkläggningsgardin.
Där ligger jag mörbultad på golvet i morgonljuset inlindad i både rullgardin och täcke och blomjord och bara undrar vad i jessunamn som hände??
Drömde jag? Hörde jag ljudet och bara snubblade?
Gick jag i sömnen och drömde?
Hur som helst så låg blomjorden på golvet i morse, jag själv har blåmärken över hela kroppen,och skrapmärken. Jag har märke i handen efter rullgardinen och både arm ,ben och revben på höger sida är ömma och skrapiga.
Med tanke på fallet så är jag tacksam över att jag inte slog ihjäl mig .
Jag har hört fler som haft en otroligt märklig natt.
Var det fullmånen, eller hände det något stort ute i världen inatt??
Har fler hört smällen och ljudet?
Berätta hur er natt har varit.
Ljus och värme❤️🙏

Likes

Comments

Sökes
Just idag ,känner jag att det är dags.

För ett par år sedan,satt jag på bussen på väg till stan och skolan, det var tidig morgon,och jag va ganska trött, mitt i allt står en pojke i 20-25 års ålder framför mig. Han ger mig ett namn med initialerna S.G
Jag får känslan av att någon i bussen skulle ha ett meddelande, och öppnar upp ,fast jag inte brukar det när jag skall till skolan.
Killen lämnar ett meddelande till någon, det känns som att det skall till en syster, men initialerna stämmer inte med namnet på en tjej. Det är en kille jag letar efter.
Svårt att förstå?
Jag har alltså ett meddelande till någon som har initialerna S.G från en ung kille med ljust hår.
Han sa till mig att jag kommer att veta när jag skall ge det.
Det känns som att det börjar bli dags.
Så jag söker någon som är ung kille och har initialerna S.G
Är det du , känner du någon ung kille med de initialerna ,som mist någon som skulle vara runt 22 idag.
Be denne i så fall höra av sig till mig, så vi får bena ut vem som skall ha detta meddelande.

Just idag, i denna tid känns det viktigt att ge det.
Halmstrå, nål i en höstack, jag vet, men det känns viktigt.
❤️

Likes

Comments

Godmorgon alla rara och underbara😍
Hör sitter jag och förundrar mig över både det ena och det andra.
Jag var ju som sagt på en vandring häromsistens, i gamla ruiner ,med massor av minnen.
Jag kunde inte låta bli att plocka med mig en sten som minne för dagen, och ibland undrar jag om jag inte e riktigt klok,det här är en sån gång.
Jag satte stenen i ryggan,och vi åkte hem till stugan, och däri ligger stenen än, jag har tänkt på den ett antal gånger, ganska många, skulle sätta mig ner för att känna in den tänkte jag, men har inte tagit mig den tiden.

Nå så kom en alldeles underbar liten själ till mig en dag med en annan sten, som hen hade tagit med sig från en helt annan plats i världen. Det i sig är helt okej.
Nu ville hen undra om jag kanske kunde känna av något i den,om den och ja med den.
Det första jag fick när jag hade den i handen var ord, som ben och stoft. Stenen var någon sorts murbruk och jag kände av rester av människa i den.
La fram en teori och sen fikade vi.
Vi diskuterade att stenen kanske borde skickas tillbaks där den hörde hemma.men först skulle jag försöka få fram nåt mer.
Nu lämnades stenen hos mig för att jag skulle få sitta med den i lugn och ro och känna in.
Jag lade stenen mitt emellan mina kristaller för ,rening och där låg den halva kvällen.
Efter en tid, kände jag av både tyngd,huvudvärk och nedsämdhet, jag kände sorg.
Jag vet inte om det var kvar efter personen,och om jag var influerad av vart hen hade varit.
Men bestämde mig för att ta emot och ge det som kommer.

Stenen är i någon sorts murbruk och i bruket finns spår, känsla av ben och aska av människa.
Bilder som kommer fram är stora brännugnar,där människor bland annat bränts. Och bilder av hur askan dras ut från ugnarna och blandas i bruket som blir till nya stenar för nyuppförda byggnader.
Askan blandas inte i för att det var ont om sand och dylikt, utan för att visa till de som hölls där,att vi gör vad vi vill med er.
Stenen i sig är inte bunden till en människa , den är bunden till ett land och en plats.
En känsla är att den inte kommer från just det stället som besöktes, utan har plockats upp någon annanstans.
Men känslan stenen har med sig är bunden till platsen hen hade varit på.

Inte för att skrämmas, när vi som är mottagliga besöker dess platser där mycket har hänt ,skall vi se till att vi renar oss ordentlig och jordar oss och beskyddar oss, för annars bär vi med oss mer energi än vi behöver ha runt oss.

Den här stenen har snällt fått gå ut på min balkong, och hemmet och mig själv har renats med både vit salvia, meditation och salt.
Och inte bara denna sten ,utan den jag själv plockade med mig skall föras tillbaks där de hör hemma.

Var försiktiga med vad ni tar med er hem.
Ljus och värme
❤️

Likes

Comments

Ja Jessus ,ibland blir till och med jag själv både förbluffad och förskräckt när saker händer runtomkring mig.
Och det retar mig galet att jag tillåter mig att bli rädd.
Fjanttant kan jag själv tycka😱

Nå till saken.
Jag sitter här i godan ro och gör lite läsningar för dagen, är inne i ett flow som jag brukar säga, där massor med information kommer ner, så jag inte riktigt hinner med o skriva. Jag skriver och skriver och plötsligt blir händerna tunga, hela texten stannar av, hur jag än försöker skriva så går det inte😳
Plötsligt så ser jag raderaknappen börja lysa upp av sig själv, och hur jag än försöker så raderas en tredjedel av det jag skrivit, och jag blir lite panikslagen för det tar så länge att få ner allt, jag som har korvar till fingrar.
Men sen förstår jag ju, att det som togs bort, faktiskt inte skulle sägas ännu, att den som skulle ha det inte riktigt var redo än. Och det får jag acceptera.
Men vilken märklig känsla
Jag har någon som hjälper mig att stoppa😱😱😱😱😱
Ja det kan ju va bra enligt vissa som känner mig, ibland pratar jag ju för mycket😂
Nå lite läskigt va det, men nya erfarenheter e alltid välkommet.
Tudelu
🙏

Likes

Comments