Hejsan söta själar därute.
jag har lite fullt upp med sista tiden i skolan innan examen, men jagskall försöka att hoppa in och ge er nåt att lösa om lite nu och då .

✨KÄNSLIGHET✨

Av någon anledning har det varit mycket känslor i svallning inte bara hos mig utan alla jag känner, den senaste tiden, vissa säger att det är förändringar i atmosfären ,andra att det är frekvenshöjningar, någon talar om månens krafter. Och själv känner jag av det som utveckling, upphöjning och upplysning.
Några får extrem huvudvärk, andra hör toner och ljud, i vissa fall ord, någon ser glitterbollar och färgbollar,andra färgkaskader och musikliknande ljud.
Vissa får extremt ont i kroppen, vissa blir överkänsliga i huden, någons syn blir förstärkt, någon annans hörsel förstärks. Någon blir översvallad av känslor inifrån, både kärlek,irritationer och liknande.
Det finns alla möjliga olika känslighetsförhöjningar(eget ord?😝) och alla påverkas vi av dem på olika vis.

Vissa tycker det här känns spännande ,medan andra känner obehag, mår illa och undrar vad det är som händer.
Vissa låter det hända ,och tar emot.

Ett tips till er alla,eller några.
Om det är så att du själv vill ta emot den här förändringen men att det känns som att det tar energi av dig, eller att du känner obehag,försök att sätta dig i. Meditation, be om hjälp att ta emot det som kommer på ett effektivt sätt. Och be om hjälp och beskydd att både orka med och känna dig trygg.
Är det så att du inte riktigt vill va med om det här ,inte vill känna, kan du lära dig att försöka stänga ner dig själv, stänga dina chakran och dra in din egen aura, så att du inte påverkas så hårt.
Det finns hjälp att få om man inte kan ,eller vet hur man kan göra.
Har man andra saker/problem ,som man inte vet vem man kunde prata med, så kan man givetvis höra av sig till mig ,så kan jag vidare befordra er till rätt person. Bara att messa.

Dagens citat kommer i form av ett vägledningskort.
Känn in, vad säger det här kortet dig.
Ljus och värme och kärlek
🙏❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj oj oj, ibland blir till och med jag förvånad över saker och ting!

Igår kväll avslutade jag kvällen med en extra läsning för någon jag kände behövde det, av någon anledning stängde jag sen inte ner, utan tog min meditation med mig till sängen och somnade på spikmattan.
Vaknade alldeles kall och förskräckt och tänkte att det kanske va en dröm jag drömt som gjorde mig skräckslagen. Nå jag somnade igen men sov oroligt hela natten och av någon anledning hade min padda lagt igång en alldeles okänd för mig meditation som jag snabbt stängde av och sov en stund till.
Nå i morse ringde klockan och jag går upp o kokar kaffe, på väg till toan kände jag mig lite halvmärklig, där satt jag i halvmörkret och minded My own business när jag tyckte att jösses va långa händer jag hade...

Jag glodde lite extra och märkte att jag hade nåt vajsigt med synen.
Satt o glodde en stund i väggen och kollade om jag såg streck och prickar o dylikt och förstod att jag i allafall inte såg sämre, snarare tvärsom
Jag såg lika bra, men med märkligt många fler färger än vanligt, det såg ut som när man kollar igenom en såpbubbla mot solen,om ni fattar😳
Jag lyfte händernaigen och glodde på dom,o såg då att de va inte längden på dom som ändrat.
För första gången i mitt liv så jag min egen aura,sånt jag ser hos andra, och det såg så märkligt ut att jag undrade hur det gått till.
Efter en stund, med alldeles för många logiska tankar och funderingar ,stängde jag ner och färgerna försvann.
Dagen har gått i ett märkligt tecken, nästan lätt.
Väl hemkommen kollar jag händerna och allt ser som vanligt ut.
Knasig upplevelse, men ack så spännande, när man får se nya saker.
O att jag e så färgglad 😍
Peace
❤️

Likes

Comments

På kvällen igår, när jag satt och kollade nåt helt sjukt dåligt program, började lila små ljusprickar dansa framför mig i luften.
Som vanligt så skärper jag till mig lite extra,för att få veta vad som behövs vetas.men inget hände.
Förrän senare på natten ,när jag låg och lyssnade på meditation.

Har ni någonsin varit med om att mitt i natten få känslan av att någon är brevid er?
Att denne någon rör vid er i pannan, och bara lyfter upp er?
Som att denne någon lite snällt o varsamt skakar loss er från kroppen så att skalet blir kvar och du själv bara flyger omkring som fjäder?
Har du sen efteråt på morgonen,vaknat upp och känt det som att du blivit manglad av en bulldozer, som att varenda muskel i din kropp blivit så ansträngd att du kan känna av värken verkligen överallt?
Och med en känsla av att du varit med om nåt riktigt märkligt?
Det hände mig inatt, om jag sen drömde eller vad det va, men kroppen känns som jag varit ut och flugit och minnena jag har av det,är otroligt färgglada och verkliga.
Och kroppen går framåt med snigelfart idag.
Och jag känner kärlek i luften,och glädje .
Verkar iallafall ha varit nåt positivt vare sig de va dröm eller verklighet.
❤️

Likes

Comments

Periodvis har jag av någon anledning i vinter och i vår, stängt ner hela mig, utan att jag ens försökt, sen kommer saker till mig i rasande fart, hade jag fått välja hade jag kanske hellre tagit lite ,nu och då men som sagt så får man ta det som det kommer.

Häromdagen stod jag helt oberoende och pratade med en person,plötsligt börjar jag känna i kroppen att nu är det nåt jag ska va uppmärksam på.
Sagt o gjort ,jag började kolla runt lite på samma gång som vi pratade, och när det här händer kan jag se ut som jag inte lyssnar.
Plötsligt dyker bilden upp.
En bild av ett embryo , en bild på celldelning i tidigt stadie, jag känner genast att det här är något som hör till en person som finns i närheten, och jag undrar varför bilden kommer upp.
Jag förstår ju att personen är gravid ,i tidigt skede och att hon antagligen inte vet om det själv ännu. Men varför skall jag få den bilden ,kan jag undra.
Sånt här gör mig fundersam, för hela känslan ,är bara vacker och positiv,så jag behöver inte göra nåt åt detta.
Ibland tycker jag andra sidan kan va lite knasig.
Fast på ett bra sätt.
Jag får helt enkelt vänta o se vad som händer.
❤️

Likes

Comments

Hej på er raringar.
Ni vet , den där känslan man ibland har i knoppen, tanken som kommer, att man egentligen inte har så mycket att delge, när man känner att " va ska jag sitta här och försöka göra nåt av det jag ser och upplever, försöka hjälpa, när jag kanske inte ens vet vad jag håller på med" känslan som man kan känna ibland att, vem tror jag att jag e egentligen, vad tror jag att jag kan egentligen.
Nå bu har jag haft en sån där liten period av känslan att JANTE hunnit ikapp mig lite,ni vet
"Tro inte att du är nåt!" Och så vidare.
Sista tiden i skolan där man ska prestera så mycket ,och man kan så lite, och ja tankarna ploppar upp att man sitter och för sig själv bakom ljuset.
Där har jag varit den senaste tiden,och där vill jag absolut inte vara.
Jag kände i morse när jag vaknade att nu tusan måste jag göra nåt åt det här, Tittade ut genom fönstret i skolan under presentationstillfället idag och tänkte högt, jag behöver hjälp ,och plopp så kom det ett mess,från en underbaring som erbjöd skön samvaro meditativt till kvällen,tack i himlen för det, och dagen gick lite bättre .
Sen när jag kom hem låg det ett vackert brev till mig på mattan.
En vacker själ hade bemödat sig med att skicka något vackert till mig, ett handskrivet vackert brev.
Synen och känslan ,gav mig sån energi att ändå fortsätta med det jag känner i hjärtat att jag vill göra.
Så tack underbara E. S för ditt brev, och hjälpen jag behövde för att komma framåt ,det där steget som jag behövde ta.
❤️

Likes

Comments

Hejsan vackra själar.

En tid har jag haft det lite tuffare, med både skolarbeten och livet i allmänhet.
Känner ikväll att jag ska gå in på en sida, jag inte så ofta besöker,där någon "lottar" ut en healing,och jag nappar ,skriver en liten trudelutt och hoppas på en "vinst" av alla som skrivit.

En blir utvald, och svarar inte på inlägget, vilket gör att den som skall sända healingen väljer på nytt, och jag blir utvald.

Brukar ju sitta när jag tar emot healing ,men den här gången skulle jag ligga ner. Och det va ju tacknämligt.

Det börjar direkt med att jag får ett tryck och pirrande i vänster sida av ansiktet, som flyttar sig över till höger sida och sen stannar i mitten i pannan.
Ligger där o tänker att de här va ju en lustig känsla.
som en pulserande känsla ,efter en liten stund började det hetta i händer och fötter och under hela stunden pulserade känslan genom hela kroppen,det växlade mellan värme och kyla.
Jag kände något mot min kind.
Plötsligt känner jag av att någon blåser mig i ansiktet,ganska rejält , jag rycker till ordentligt i kroppen och känner att där kom slut pusten. Det kändes som att jag fick liv ,blåst på mig.
Jag drog några djupa andetag och kände att wow de va häftigt,trodde det va färdig så jag satte mig upp, och kände hur känslan av värme sköljde över mig igen, och ännu pulserar det i mina knän, som att processen fortsätter.
Jag brukar känna mycket, men det här var nytt. Det känns riktigt bra, jag känner mig avslappnad ,och av någon anledning känns det som att " någon " blåst liv i mig.
Hur konstigt det än kan låta.
I skrivande stund pirrar det fortfarande i händerna och knäna, och jag känner mig omhändertagen.
Lyckos mig
❤️

Likes

Comments

Ja härliga ni, imorse vaknade jag till en underbar dag, jag kände när jag steg upp att dagen skulle bli bra, trots några minus blev den la slut.

När jag vaknat och satt med kaffemuggen i handen ,skulle jag kolla fb i vanlig ordning, och där lyste det en röd siffra i mina meddelanden.

Jag såg att det bar någon jag saknar otroligt mycket, så jag öppnande det tvärt!
Döm om min förvåning när den underbara själen gav mig en av mitt livs härligast överraskningar.😀

En underbaring som först ger mig komplimanger om mitt hår, och sen börjar berätta om min farmor och hennes hår.
Hon berättade precis som jag brukar göra till människor när jag ser deras anhöriga.
Och hon berättade om lilltofflor, hon pratar om skoskav, och om att armen skall bli bättre, hon skriver också om något jag gått och funderat på en tid, när det gäller min framtid och var jag vill jobba med.
Hon berättar att min farmor tycker att jag ska slå till.

Till saken hör att jag pratade med farmor häromdagen,sådär som jag gör när jag pratar med dom på andra sidan, jag tittade på kort på henne och mindes henne. Jag har sen dag efter dag fått små tecken men inte tänkt p det.
De små lilltofflorna, minns jag att jag fick en gång i livet till en jul ,riktiga röda sköntofflor såna där som bara tanter o gubbar har med höga skaft och rutiga, jag hade önskat mig såna och fick dom. ❤️
Armen hon pratade om har jag suttit och funderat på senast i skolan en dag då jag hade enormt ont, och med tanke på alla prov jag nu går igenom är det ganska skönt att hon säger att det blir bra.❤️
Att någon vaknar mitt i natten och skriver till mig om min farmor och mig ,utan att jag själv ens pratat med den här vännen på flera år, som ger mig så fina meddelanden som jag fick idag, övergår mitt förstånd.
Jag gör det alla dagar själv , men till andra människor, att få det levererat själv ,oväntat ,kändes helt sjukt fantastiskt.
Tack underbara E,A ,för att du skrev.
❤️

Likes

Comments

Dåliga eller negativa energier

Vi är bara människor, vissa perioder mår vi bra, andra perioder mår vi mindre bra. Alla människor har sina upp och ner perioder och det är naturlig. Bi kan inte gå omkring på topp hela tiden,men vi kan se till att vi har rått verktyg till att ta emot och hantera livet på .
Ibland förstår vi inte riktigt varför vi mår sämre, vi tänker kanske,
"mitt liv är ju bra, jag älskar min partner, jag har bästa jobbet, mina barn mår bra, alla är vi friska och ekonomin är okej, varför mår jag dåligt ändå "

Av någon orsak så mår vi dåligt och kan inte sätta fingret på det.

Ibland rör det sig om sjukdomar i våra kroppar, och i bland om sjukdomar i vårt psyke.
Och ibland , ganska ofta ,handlar det om att vi är så mottagliga för andras mående och drar till oss andra energiers mående , utan att vi ens vet om det ,och så påverkar det oss negativt.

Vad är negativ energi?
Alla har vi väl varit med om att någon vän eller nära anhörig drabbats av något negativt ,som i sin tur påverkat oss också,eftersom vi känner empati för andra människor,så kan vi sätta oss in i deras känslor,och har vi släppa det så börjar det påverka oss.
Alla har vi väl varit med om ,att någon vi tycker om hamnar i bråk eller dispyter, ochdär vi själv tagit på oss rollen som någon sorts medlare i striden, och på det viset drar vi till oss negativa känslor.
Ibland när vi är på arbetsplatsen påverkas vi av allt vad våra kollegor ,och de vi jobbar med ,är med om, speciellt inom vården eller med människor överhuvudtaget,i yrken där vi är med i människor värsta perioder i livet, vid sjukdomar,olyckor,dödsfall,mord ,skilsmässor ,krig, mobbning ja listan kan göras lång, och just där blir vi utan att vi vet om det mottagliga för deras känslor och deras lidande, vilket kan vara svårt att få bort ur tankarna när man slutar jobba för dagen.
Idagens läge blir vi även påverkade genom datans värld, tv och filmer. Människors öden påverkar oss, djurs öden påverkar oss.


Hur kan den påverka oss?
Eller frågan är väl snarare ,hur blir vi påverkade, vad händer med oss.?
Om vi har svårt att lägga ifrån oss hemska händelser, upplevelser känslor, och drar dom till oss som en svamp, så börjar vi både kroppsligt och psykiskt bli påverkade, vi kan känna oss ledsna,förbannade ,illamående , vi kan få huvudvärk, vi kan få panikkänslor, vårt hjärta slår snabbare ,pulsen stiger, vi går med en högre grundspänning än vanligt, vi känner oss stressade ,vill sågarna hjälpa, och så ska vi leva på samma gång, vi hinner inte göra allt ,hjälpa med allt och hjälpa oss själva, vilket ger dåligt samvete, vi får prestationsångest försöker hjälp mer och mer, och ju svagare vår egen skyddsbarriär blir ,ju fler människor i "nöd" ser vi, ju mer ställen vill vi hjälpa med, och ju mer vi öppnar upp oss ,mer vill vi hjälpa, och till slut mår vi så dåligt att vi blir tvungna att stanna upp och själva söka hjälp.
Ofta slutar sånt här med utmattning, och sjukskrivningar och man förstår inte hur det gick till.
Stressen i sig medför olika kroppsliga följdsjukdomar och karusellen e i rullning.

Det här vet vi var och en, ganska mycket om redan.

Men det många inte vet ,är att vi även blir påverkade av de som är omkring oss från andra sidan ,lika mycket. Ibland plockar vi upp deras känslor, platsers händelser ,där mycket känslor utspelat sig. Vi plockar upp utan att veta hur, avlidna djurs och människors innersta känslor.
Och då mår vi dåligt utan att ens förstå vad som pågår.


Hur kan vi skydda oss från att bli påverkade, och ändå hjälpa.?
Det jag brukar ge som tips, är i första hand att lära sig att rena sig ordentligt och att jorda sig.
Det andra är att se till att skydda sig.
Lär dig olika sätt att kunna släppa av och lämna bort sånt som är jobbigt, genom att lära in triggers eller små verktyg,som du kan använda dig av när det blir för mycket
Lär dig ,hur du tar reda på om det här är dina egna känslor eller om det är någon annans.och om det är någon annans, sök hjälp för att lära dig att släppa taget om andras bekymmer.
I stressade situationer, se till att du lär dig någon form av avslappning så att du kan sänka din grundspänning för att inte ständigt vara i stressen.
Lär in triggers så att du snabbt kan bli av med känslan ,när den kommer.

Tänk dig att alla dina känslor får sitta i dina kläder,på jobbet ,på träningen ,i föreningen, på sjukhuset, i din väska etc, och när du kommer hem så klär du om ,byter kläder till rena kläder som inte andas negativitet. Och när du går på jobb igen,eller skall hjälpa där du hjälper, så tar du med dig väskan ,på dig kläderna mm igen , och har det med dig men endast som ett verktyg, sätt det inte in i dig själv ,så att det kan slå rot.

Har du drabbats av det här, och inte kan rena dig själv, finns det hjälp att få ,via både psykologer ,terapeuter, Mentala tränare, mediala människor etc,, som kan hjälpa både när det gäller levande på jorden och de på andra sidans fastnande på oss och i oss.

Sök alltid hjälp om du vet att känslorna du känner inte är dina egna, livet är för kort för att vi ska lida av det.
Vi måste kunna hjälpa varandra utan att det skall bli ett livslångt lidande för oss.

Inom den mediala och spirituelle världen ,kan man även använda sig av olika reningsritualer för både kropp och själ ,och för hemmet. Sånt finns att läsa om i gruppen, Ljusbärarna på fb, bland annat.
Gå med i den o få information .
Ha en fina dag
Ljus och värme
❤️


Likes

Comments

Jag kallar det kort och gott fördröjning.
Ni vet när man skall iväg nånstans ,känner att man behöver åka tvärt och plötsligt så springer man på någon som man ska lära sig nåt av.?
Eller känslan av stress när man skall va på ett visst ställe, och bilen inte startar eller man blir uppehållen av någon orsak, och man hamnar i en situation där någon annan behöver ens hjälp,eller kunskap.?

Idag satt jag och skrev handla lista, skulle iväg o handla tidigt så att jag skulle få middagen fixad i tid, ja ni vet säkert hur man tänker, för att spara tid och slippa stresssa mer? Nä den känslan brukar inte jag heller ha, men idag hade jag den. Skulle just iväg, men fick en sån där känsla av att nä ,jag ska vänta lite. Jag väntade och väntade och funderade på om jag e helknäpp, men jag fortsatte vänta. Plötsligt försvann känslan och jag gick ut,satte mig i lånad bil och skulle till S- market tänkte jag, men det tänkte inte mitt inre, jag styrde in mot stan genom rondellen, lite irriterad och tänkte jag kan ju inte handla så himla mycket i stan, de e ju dyrt där.. när jag fått upp farten lite,ser jag en äldre gullig gammal kvinna,sitta på en sån där betongklump, i kylan. Jag körde förbi, känner att jag måste vända ,vilket jag gör. Kör fram till kvinnan och stiger ur, hon sitter och håller i sig krampaktigt och fryser.
Jag frågar var hon bor, och ser att hon har bara tunna tunna kläder på sig,och en handla kasse. Efter lite prata kommer hon med mig i bilen och jag får skjutsa hem henne, vi pratar lite i bilden, och jag förstår att det inte e lätt att gå så långt o handla när man är gammal och sjuk.
Ingen vettig bänk att sitta på o ta igen sig,och affären knappt existerar mer.
När vi kommer hem till henne, säger jag att du får så gärna höra av dig om du vill ha sällskap och handla,så behöver du inte bli sittande såhär igen.
Leendet kvinnan gav mig när hon tackade smälte mitt hjärta.
Och jag tackar himlen för att jag blev tillsagd att vänta så länge, så att jag kunde hjälpa henne.
Ibland är det skönt att kunna lyssna uppåt.
Va snäll med varann, kramas, le, gör något snällt istället för att fastna i negativa tankar och energier.
Peace
❤️

Likes

Comments

Här sitter jag mitt i natten, i skenet av levande ljus ,och känner hur mycket jag älskar mitt liv just nu.❤️
Efter ett år av bottenlös sorg,kämpande med både sjukdom och smärta, ovisshet och tankar mitt i nätterna, ingen sömn ,tankar om allt kommer att bli bra eller om jag kommer att krascha, skolan med allt vad det innebär, de innersta känslorna, de riktiga känslorna , har jag kommit fram till precis det vi lärde oss i mentala tränings utbildningen, det är jag som lever mitt liv, det är jag dom måste förändra mitt tänk och mitt sätt att vara om jag vill ha förändring, det är jag som måste se mitt mål och ta mig dit, och för att göra det har jag gjort precis det jag behövde göra enligt MT, lämnat bort gammalt bagage, lämnat bort sånt som tar energi, jag har börjat lära mig att välja bort energislukare, negativitet och folk som drar mer energi än dom ger, jag har lärt mig vad som är viktigt och vad jag vill ha i mitt liv.

Livet är tillräckligt stort ,bräckligt, svårt ändå utan att jag behöver lägga mig i andras strider och bråk, jag kan va en lyssnande medmänniska, men kom inte till mig om du bara vill ösa skit ur dig över andra människor, jag kan vara en empatisk vän om du är det tillbaks, jag kan va din bästa vän som finns i alla väder om du visar mig respekt och ärlighet.
Men visar du mig bara negativitet, missnöje, misstro, oärlighet och pratar illa om de jag har närmast hjärtat, så får du gå.
Jag är en människa som varit med om mycket mer än du tror, jag behöver inte mer drama i mitt liv.
Mental träning.

ärlighet mot sig själv och andra.
Empati.
Sånt värdesätter jag
Allt som drar ner mig väljer jag bort.
Är jag en sämre människa då?
Då får du tycka det.
Livet är för kort och skört för att lägga ner energi på människor klagar på andra, baktalar andra ,pratar illa om andra ,som varken vill förändra sitt eget liv eller tänk, utan bara skyller ifrån sig.
Livet e för kort.
Jag väljer mina strider, och striden med dig väljer jag bort.
Ha det bra, men låt mig va.
❤️

Likes

Comments