View tracker

Ja, ni vet ibland när man söker efter någonting, och man vet att ingen har tagit det, ändå är det spårlöst borta, och man tvingas köpa nytt, så hittar man grejen direkt efter man lagt ut pengar på det nya.😬
ni vet såna gånger som man sökt o letat och nästan slitit håret av sig ,och plötsligt så ligger saken framför en, och man vet i sitt inre att man just tittat där och då fanns inget där...😱
ni vet den där känslan man får , när man hör att något faller,trillar i golv smäller till, och man inte kan hitta någon orsak till vad som lät..
Ni vet när foton ramlar ikull,någonting oförberett ramlar framför en, och man undrar hur i Jessu namn det där gick till.
Ni har kanske plötsligt känt hur det blivit kyligt alldeles intill er, fastän inget drag finns,eller tvärt om när det plötsligt blivit varmt.

Någon kanske har varit med om att man känt sig påtittat och när man svänger sig om för att se vem som glor på en, så är det ingen där.
Ni vet såna gånger som ni skulle ta en speciell väg till jobbet ,skolan mm,och något gjort att man valt en annan väg, och man får reda på att man just undvek en olycka.
Många är säkert dom som hittat konstiga saker på konstiga ställen, i hemmet, och man undrar om man själv börjar bli senil.
Lika många har säkert varit med om att hitta saker, som påminner om ens anhöriga på andra sidan.många har hittat fjädrar på märkliga ställen.
Några av er har säkert känt lukten av rök, trots att ingen röker i närheten ,eller någons parfym som man känner igen trots att ingen är där.
Vissa av er har hört ert namn ropas,viskats, andra av er har ibland känt det som att någon rört vid er, en smekning på kinden, en hand på din axel.
Några av er ser skuggor i ögonvrån, andra kanske ser saker flytta på sig,vissa ser mer än andra.
För mig är allt det här tecken, tecken på att vi har de andra med oss från andra sidan. Det är våra nära och kära som försöker ge tecken på att det finns något efter vi dör. Det är guider och vägledare som försöker ge oss tecken på vilka vägar vi ska ta.
Det är ingenting att vara rädda för. Och skulle man bli rädd och vilja ha hjälp med att få sig själv och sitt hem renat från energier som stökar för mycket så finns hjälp att få.
Det viktiga är att lyssna på varann, för när någon upplever att den sett eller hört något, så vill man inte höra att man hittar på eller luras eller ljuger, man vill bli tagen på allvar och kanske få förklaringar och hjälp.
Va snälla mot varann, allt känns så mycket bättre då.❤️
Peace❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En kväll där likasinnade möts, en kväll där lugn och harmoni sprider sig som en mjuk filt över deltagarna, en kväll full av hopp och empati, en kväll fylld av kärlek och gemenskap. En underbar kväll med meditation healing,underbara människor. En kväll där vad som helst kan hända✨
Ikväll är äntligen här.
Tack i himlen för det
Peace🙏❤️

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag varit med om något lite annorlunda än jag brukar va. Två olika platser ,två olika möten, två olika reaktioner.

Jag kände av någon anledning att jag inte mådde riktigt bra, kom helt plötsligt och jag reagerade ganska starkt, trodde nästan att jag blivit sjuk, kom till en ny plats just efteråt och kände genast negativ energi i huset jag besökte, känslan satt i en stund innan jag kände att det lättade.

Kom till en annan plats jag aldrig besökt och hade någon nära i tankarna som gått över till andra sidan ,genast dök en skugga upp ,som jag i mina känslor kände igen, det var en ögonblicks grej, och det va oväntat. Det kändes som att jag fick träffa en nära släkting.
Kvällen slutar i soffan ,med en konstig känsla i kroppen.

Ibland skulle det va skönt att kunna ta reda på vad som menas, när det gäller mig själv.

En tanke i natten

Likes

Comments

Ordspråket "Tillsammans är vi starka" , kan vara sant för vissa och mindre sant för andra,som inte fått uppleva hur det är att ha en styrka i att vara fler.
För mig har det periodvis känts som att jag varit ensammast i hela världen. Nu gläntar jag på min egen säkerhetsspärr med risk för att vissa skall tycka annorlunda, och det får man absolut göra. Jag försöker alltid att berätta min sanning, hur jag känner mig.inget annat.

Jo periodvis har jag känt mig absolut ensammast i världen, jag minns otaliga gånger i mitt liv,där både rädsla,skräck ,övergivenhetskänslor, ilska,ledsenhet, djupaste sorg bara fått delats med kudden,och även i den renaste glädje har jag fått vara ensam, många gånger.
När mina tre små,som är stora idag, kom till världen, kände jag för en gångs skull att jag inte var ensam mer det tackar jag himlen för.dom har stått ut med mycket, och det tackar jag både dom och himlen för att dom finns kvar.❤️

Familjemässigt har jag mina barn och barnbarn på kommande, är även farmor till Elliot i himlen, jag har mina guider ,änglar ,vägledare så numer är jag inte ensam.💙
Vänner har jag ,de allra finaste man kan få❤️som ställer upp, säger ifrån, tar mig i försvar .
När det gäller min mediala sida har jag en grupp människor som alla fastnat i mitt hjärta,som alltid finns där, som stöder mig och hjälper mig i min utveckling.❤️
Och senast i går kväll träffade jag en av de viktigast personerna i mitt liv, som inte bara förstår mig,utan ser ,mitt riktiga jag, som accepterar den jag är, som ställer upp så fort jag behöver en axel att luta mig mot,en person som i mina ögon är en underbar själ, en sån som alla borde få ha vid sin sida, som accepterar en med alla fel och brister,och rätt.
En person jag kan sitta och prata med i timmar om det som är viktigt ,rätt och riktigt,en person som liksom jag känner och ser och upplever.som jag älskar oändligt. Det mina vänner och läsare,det är något vi alla behöver ha.
Idag är jag inte längre ensammast i världen hela tiden, idag är tillsammans oftast, jag känner mig hel,och riktig, och mest av allt så känner jag mig älskad.

Varför skriver jag det här nu då?
Jo för att om man känner sig annorlunda, exempelvis när man är som jag medial, så känns det ofta som att man inte passar in. Som att ingen riktigt förstår en, som att man är ensammast i världen.
Det hjälper att söka sig till likasinnade.
Och om jag med detta utlämnande inlägg kan få till och med "bara" en person att söka upp mig för att få det stödet jag själv behövde, så betyder det att det är värt det.
Man ska inte vara ensam.
Hur man än är.

Peace🙏❤️

Likes

Comments

Vaknade imorse, efter ännu en såkallad sanndröm, en sån där som jag bara måste skriva ner när den kommer, för jag vet att jag behöver den senare.
Om jag nu skulle strunta i att skriva ner det ,så kommer alldeles säkert ett flertal tecken under dagen, precis som igår, att visa sig. Nå igår får jag hoppas att himlen förlåter mig för att jag inte tog emot, med tanke på huvudvärken, men idag borde jag ju iallafall kunna anstränga mig lite.
Tänkte att jag tar lite frukost innan, och precis som vanligt så minns jag inte allt som jag borde. Så det blir en meditation för att fånga upp allt.

Nå hur vet jag nu då att det jag drömmer är sanndrömmar?
Ganska enkelt, det som jag drömmer ,händer.
Men hur vet jag att det är en dröm jag ska skriva ner ,jag kan väl inte veta att den e sann förrän det har hänt.?
Jo det kan jag berätta,om man haft dessa drömmar så länge som jag haft, så har man ju lärt sig vad man ska "kolla efter".

Mina sanndrömmar är detaljrika, enormt färggranna . Jag vet i drömmen att jag just nu får nåt som jag kan behöva, trots att drömmen kan va hur konstig som helst. Jag känner smak,doft, och känslan i kroppen när jag vaknar ,är sann.
Jag började skriva ner mina drömmar när jag var yngre ,för att kunna komma ihåg dom bättre. Och idagsläget minns jag dom bättre när jag vaknar. Om det är av att jag "tränat" , vet jag inte.
I dag, när jag inte vet hur jag ska ta emot vissa meddelanden, brukar jag be att få dom via drömmarna, för då är jag "där " utan att bli störd av yttre faktorer .

Nå till saken som säkert alla läsare undrar nu då.
Hur många gånger har mina sanndrömmar slagit in? Alltid ,kan jag med säkerhet säga, men det blir inte alltid rätt tolkat från min sida. Det som ska hända ,händer alltså, men jag kanske har tagit emot det fel. Vilket i sig är super irriterande, för hade jag tolkat det rätt kanske jag kunnat säga att mina så kallade "förutsägelser"/"sanndrömmar",alltid slår in till 100%, men det kan jag inte. Ingen medial kan säga till 100% att allt stämmer, så nu vet ni det.
Vilket i sig inte betyder att vi hittar på eller är fejk, vi har bara feltolkat. Händelsen har fortfarande inträffat.
Sen lär vi oss av det misstaget och vet tills nästa gång, genom träning blir vi bättre och bättre. Men som med allt annat så blir man aldrig fulllärd, den som säger det ,talar inte sanning, vad det än må vara. Fullärd är man bara när man blir fullkomlig, och det vet vi ju alla att bara en kan vara.🙏

Nu skall sena lunchen ner för promenad till bästa stället ever att arbeta på😍,för söndagsbesök.

Peace Love

🙏💙

Likes

Comments

Ibland har jag faktiskt själv funderat på ,om jag är helgalen, eller att jag inbillar mig eller om allt är på riktigt.

När jag var liten, ja det var ju en tid sen, så skulle man inte prata så högt om sånt här. Såg man någon eller något som inte alla andra såg ja då skulle man va tyst om det , annars ansågs man vara psykiskt sjuk, och det är inte bara en och två som faktiskt blivit skjutsade till psyket, fått mediciner som skall ta bort syner och röster, ja för länge sen ansågs man vara häxa och brändes på bål.😱 nu är jag ju inte så gammal att folk brändes i min barndom, men det är inte så längesen som man ansågs vara galen helt enkelt.

När jag var liten och upp till tonåren, fick jag ofta höra att jag hittade på, hade stor fantasi,hade drömt och så vidare. I tonåren trängde jag undan vad jag såg, eller jag slutade helt enkelt tro på vad jag såg, jag skrev till och med för många år sedan, att jag var ateist, en sån som inte tror på något alls.
Ibland har jag undrat varför det blev så, eftersom jag alltid känt att livet fortsätter?
Jag kan bara tänka att om människor säger tillräckligt länge till en att man hittar på och inte är trovärdig, så tror man på dom till slut.

En orsak till att jag startar den här bloggen är ju att jag vill visa åt alla andra trovärdiga, att ni inte är ensamma.vi är många fler än man kan tänka sig som är mediala,alla egentligen, men alla är inte medvetna om det själva, alla vill inte veta av det, och alla vill inte utveckla det.
Alla är inte redo .

Det kan va tungt att gå omkring och va medial, andra ser det som en lättnad. Vi är alla olika. Men alla måste få vara sig själva , pratar vi om det här tillräckligt mycket så kanske det en dag blir så vanligt att ingen höjer på ögonen alls .
Det skulle va en dröm.
Det är ganska intressant att föra sånt här på tal, trots att jag oftast inte för det på tal själv, jag brukar vänta in folks reaktioner, för jag vet att dom flesta vet nuförtiden,och det brukar inte dröja länge förrän folk vill komma och prata, ett dera för att dom själva känner och ser, eller för att om möjligt få hjälp.

Vissa människor vill genast sätta mig på prov, och det får man göra, jag kan inte stoppa sånt. Då brukar jag säga att jag inte kan bevisa mig, ettdera tror man mig eller inte, det är inte därför jag utsätter mig ,för att springa omkring och bevisa nåt, det är för att jag får olika saker till mig som skall sägas till vissa människor, och om jag inte gör det ,så är det som jag inte får vara ifred förrän meddelanden är levererade. Därför ger jag vad jag får , sen får man ta det till sig ,eller inte.

Det är som jag skrev tidigare, jag kan inte alltid tolka det jag ser på rätt sätt, jag kan se att du kommer att skada dig på höger sida ,men om det är i huvudet eller ett ben kan vara svårt att avgöra om jag inte ser sammanhanget.
Jag kan se att du har ont eller är svag någonstans i kroppen,om din aura är svag just där, men jag kan inte säga vad det handlar om. Du kan hatet gammalt ärr som jag känner av.
Jag kan få till mig namn på olika människor,av någon som står brevid dig, men om det är den personens namn eller någon annans vet jag inte .
Många gånger kommer det så mycket till mig att jag bara skriver ner allt så att du får det, för att du själv skall kunna se sammanhanget,mer än mig.
Jag bara ger det som kommer till mig, för att jag ska det. Sen får man tro eller ej.
Det är lite ledsamt när någon som behöver få veta något ,inte tror, men det kan jag inte göra något åt. Allt händer av en orsak.

Vi är i allafall inte ensamma,och vi är alla unika.
Sov gott därute.
Peace🙏✨

Likes

Comments

Oj oj oj nu kommer vi in på sånt som har trollbundit människor sen urminnes tider, det finns så många skräckhistorier ,filmer och upplevelser ,så hälften skulle räcka. Och många av alla spökhistorier är alldeles säkert uppkomna av att någon har skrämt någon annan ett dera till lydnad, till avgudan ,ofta på skoj, eller rent ut sagt med elakt uppsåt.
Andra historier ,är med lika stor säkerhet på riktigt, och är till för att ge information, ge tröst , ge en inre ro med mera.

Det finns lite olika förklaringar, och frågar man experterna på områden, dom självutnämnda, så är spöken ,gastar , andar ,energier helt olika förekomster.
Frågar man mig, så säger jag såhär.
Spöken gastar och andar,är alla olika namn för i princip en och samma sak, och eftersom jag inte är som alla andra så säger jag oftast energier.

Vi människor består av energi, enligt forskning kan energi inte försvinna, och när vi dör, så försvinner vår kropp. Men vårt mind, medvetande, vårt tänk,vårt inre jag kan inte försvinna , vart tar det då vägen?
Jag kan ju bara berätta om min tro och min sanning, och sen måste alla andra skapa eller hitta sin egen sanning.
Enligt mig, eller egentligen min källa, så lämnar vi kroppen när vi dör, direkt som döden inträffar befinner vi oss på den andra sidan, vi stiger in i en annan frekvens , där vi tas emot av andra vackra själar, några av dom kan vara släktingar från det senaste livet , andra kan vara från andra liv. Dom tar emot oss ,precis som att vi har varit borta på en längre resa.

Andar,själar är en annan benämning av dessa energier. Vårt inre helt enkelt.
Spöken och gastar är ord, som vi människor har hittat på för att förstärka någonting otäckt, skräckigt , obehagligt som är menat att skrämma.
Vi har väl alla hört och berättat olika spökhistorier när bi var små, vilka gjorde att vi fick mardrömmar, drömmarna förstärkte det obehagliga och gav mer fantasi, och det är mycket fantasi som bygger de moderna skräckfilmerna.
Många av er som läser, skulle nog tro att det spökade i ert hus om ni såg det jag ser. Många tror också att om man har mycket energier i rörelse runtom sig, så är det spöken ,eller gastar som kommit för att skrämma oss.

Så är inte fallet!!

När energier vill ta kontakt,blir vi så skrämda av det som sker, att vi låser oss och slutar se och slutar lyssna, vi lägger händerna för ögonen och springer bort och sen undviker vi platserna där det skett.
Energier vill oftast bara se till oss, och visa att vi inte behöver vara rädda ,och att vi inte är ensamma, dom vill få oss att förstå att vi är skyddade och att dom finns där om vi behöver dom. Ibland vill dom bara visa att , jo det finns något efter man dör. Då behöver vi inte va rädda för döden mer, och då kan man kanske njuta mer av livet.
Ibland säger jag själv att hoppsan nu spökar det. Men jag blir irriterad på mig själv då ,för jag vet att folk blir rädda, det är ett dumt inlärt beteende.

Men sen har jag också funderat ,hur skall man säga till någon att " hej du, du har en äldre man i svarta kläder brevid dig och han verkar vilja dig något" ,hur säger man sånt utan att skrämma ihjäl nån?
Hur skall man kunna dela med sig av meddelanden ,bilder, händelser till människor ,som är så rädda att dom absolut inte ens vill höra.?

Dom flesta som är så rädda att dom verkligen tar avstånd, är oftast dom som sett för mycket skräckfilmer, man vill inte veta att det finns nåt övernaturligt ,som någon finurlig har kommit på att kalla det.
Ja det finns hur mycket som helst att säga om detta, men kontentan av det hela är, att allt är energi.

Så nästa gång det känns som det spökar runtom dig, ta kontakt med någon som kan känna in vad det är, så ska du få se att det kanske är gamla farmor som bara vill vinka till dig.
Och det är inte läskigt, det är kärlek.💜
Mer lär komma om detta ämne i framtiden.

Ha en trevlig fredag.peace🙏💜


Likes

Comments

LjusBollar ,ljusklot, glitter och ljusfenomen.
Alla dagar ser jag något som fångar mitt öga.

Om vi börjar med glittret.
Ni vet , när man var liten och satt och pysslade till julen exempelvis, så kunde man köpa smått glitter att limma på diverse saker. Och så glittra det vackert när man rörde på det.
Tänk er det glittret i olika färger, som att solen skiner genom prismor, tänk er det runtomkring en människa,i olika tillfällen. Oftast när jag ser glitter runt människor, så vet jag att nu ska jag snart få va med om något igen, precis som att det skulle vara en signal till att jag ska vara uppmärksam.
Nu vet jag ju förstås, att det kan vara av olika orsaker, så jag får va försiktig med hur jag skriver.
Ibland kan det glittra ordentligt runt någon som är toklycklig, ibland runt någon som är genomsorgsen, ibland glittrar det runt någon som förstått något viktigt, ibland glittrar det när människor ligger på slutet och döden är nära, då glittrar det oftast i hela rummet. Så jag vet att glittret har olika orsaker. Det är som att vår aura sprakar av energi när det händer oss saker.

När jag ser glitter ,brukar jag säga det, och sen vänta in om det är nåt mer. Ibland ser jag det och är tyst, beroende på om människan kan ta emot sånt här.

Ibland glittrar det runt mig själv, men då känner jag också att jag har någon med mig, och då vet jag att jag har stöd brevid mig, någon som vill vara med i det jag går igenom, kalla det skyddsängel om du vill.

Ibland, som det senaste dagarna ,har jag sett fantastiskt vackra ljusgröna och ljusblå ljusbollar eller klot , hur man nu vill kalla det. Dom har dykt upp i samband med minnen, och händelser där någon visar stor empati, där stora känslor är i svallning.mest runt sorg, och sjukdom hittills. Vilket jag inte sett så mycket av förut.

Några gånger har jag sett klarvita ljusbollar,energiklot,just innan jag ser människor, som vill säga något till någon, dom verkar ha ett samband, iallafall de gånger jag varit med.

Andra ljusfenomen, som jag sett har varit väldigt starka nästan så man vill blunda, och såna gånger har vi varit fler som sett dom, där har jag aldrig fått nån förklaring,ännu på vad det kan vara.
Och som jag lärt mig så ifrågasätter jag det inte utan ,jag ser ,och väntar.

Ljusfenomenen, ger mig aldrig obehagskänslor, och oftast när dom omger, så kan jag få fram olika namn, och olika småsaker minnesbilder som någon skall få ta del av just då.
Det är inte ovanligt att det kommer årtal, ,platser och symboler just då.

Va gör jag med allt detta, jo jag använder mig av det ,så som det kommer till mig, så att jag kan ge någon ett tecken eller ett hopp om att det faktiskt finns någon där på andra sidan, som vill att dom ska veta att livet inte är slut när vi lämnar den här jordliga underbara kroppen.
Kan alla se glittret? Jo om man tittar riktigt noga.

Meditation ,och att lära sig att öppna upp så att man kan ta emot, är en sak man kan göra.

Braiga tankar:
Krama om någon och säg nåt snällt ❤️
Peace🙏

Likes

Comments

Ja nu hoppa jag fram till det här ämnet.

När jag säger att jag vill göra det här för att hjälpa människor, hur menar jag då hjälpa??
Jag menar ju förstås, att kunna få hjälpa människor till att få känna sig bättre, vara gladare, kanske se saker på ett annat sätt. Hjälpa någon att hjälpa sig själv, både när det gäller mental träning och det mediala. någon kanske vill fråga om sin gamla mormor, medan någon annan vill ha hjälp med att få vara ifred på nätterna från intryck, medan någon annan vill lära sig älska sig själv, hitta sig själv.


Vad kan jag alltså erbjuda för hjälp?
Precis som jag skrev upptill, det finns många saker människor vill ha hjälp med, och om jag bara kan så försöker jag allt jag förlåt till att hjälpa någon att få svaren dom söker.hjälp med självförtroendet, självbilden, avslappning, sinnlig beröringsterapi, förändring av olika slag mål hantering och genomförande. Bli av med någon fobi kanske. Få tips och råd att kunna utveckla sig själv inom det mediala, våga lita på det man ser och känner. Ibland räcker det bara att visa vem jag är, så kanske någon vågar visa sig själv.


vad kan man ta kontakt med mig för?
När det gäller Mental träning och det mediala så kan man ta kontakt med mig för nästan vad som helst, anser jag att jag inte kan hjälpa, så finns det tips och råd att få,var man kan få hjälpen annars.

Vad kan man fråga mig?
Du kan fråga mig vad som helst, precis vad som helst, jag kanske inte har svar på allt, eller ger alla svar , men fråga får man alltid göra.

Vem kan komma?
Alla kan söka kontakt med mig.via Facebook messenger.


Var träffas man?
Det bestämmer vi tillsammans.


Måste man träffas?
Nej man måste inte träffas, man kan ta kontakt via messenger.


Smittar jag?
Det beror på, om du menar om min medialitet smittar så nej, är det förkylningar och sånt skräp så kan det va möjligt.🙃


Fastnar några energier från mig på er om man kommer i närheten?


Kan jag spå i framtid?
Näpp,och det är jag glad för.

Spår jag i sump?
Nej jag ser annat.


Ser jag spöken?
Nej, för mig är dom energier,spöken är på film.


Kan jag prata med andar?
Jo ,det kan du med, om dom svarar är en annan femma.

Ser jag din aura?
Jag kan se andras auror, oftast när det är något jag ska förmedla, men ni går inte runt och glimmar som en regnbåge hela tiden, inte för mig iallafall.

Finns det någon runt just dig?
Vi har alla våra beskyddare runt oss, våra vägledare och guider, snälla inget att vara rädda för.

Vad är healing?
Det är ett sätt att hjälpa någon annan att kanske börja må bättre.enkelt sagt. Men jag vet för lite om ämnet.

Kan jag heala?
Absolut, det har jag hört att alla kan.


Är jag typ ,som en häxa?
Nä fy vale, det hoppas jag inte att jag e, jag e hellre en konstig tant.


Kan jag få saker att flytta på sig?
Jo det kan jag, och det kan du också, man tar saken i ena handen ,lyfter upp handen och flyttar den.

Kan jag läsa dina tankar?
Absolut....inte

Kan jag "se" dina hemligheter?


Ser jag dina anhöriga?
Om dina anhöriga på andra sidan är redo och vill visa sig så kan jag det, men det bestämmer dom själva.

Finns det en himmel?
Förutom den vackra blå, så är "himlen" ungefär på samma nivå som vi är, bara på en annan frekvens.


Finns han där därnere?
Nu är jag inte riktigt säker på vad du menar, men är det han som sägs ska bo i helvetet så måste jag säga vad jag tror och känner.och det är,NÄ.

Finns det ett helvete?
J
a det finns det, men inte flera tusen km ner i tomma intet, det finns precis där vi är just nu, tänk dig allt illa som händer omkring dig,oss, världen. Här krigas det, folk mördas, lemlästas, överfalls, våldtas, barn våldtas och dödas, folk hatar och dödar och förstör, jorden mår dåligt folket mår dåligt, folk svälter, djuren dör ut ,människor får hemska sjukdomar som gör att man pinas ihjäl, stora sorger sliter våra inre till stycken, med mera ,jag kan inte tänka mig nåt värre ställe att vara på än just här. Så nej inte det helvetet som vi fått imatat till oss i skolan och kyrkan, men väl det jordiska.enligt mig.

Tror jag på allt?
Jag tror på allt jag själv ser ,känner ,hör med egna öron, jag tror på det som kommer till mig, Haag tror på kärlek,rättvisa,Gud - kraften vi människor valt att kalla Gud ,mina medmänniskor, min granne, mina barn, skolan, tanten i kassan på banken mm. Jag tror på mycket men inte allt.
🙂


Finns det utomjordingar?
Jag tror att de finns, men jag kallar dom inte så. Vi är medborgare i universum allihop.

Är några frågor som ställs, och som jag försökt svara på, fråga mer 😀


Dagens braiga ord, tro på dig själv, dina känslor, din inre känsla, och dina ögon.
Tro

Kärlek
Peace💙🙏

Likes

Comments

Jag får frågan ibland, om jag tror på det här med reinkarnation, och då måste jag ju säga att ja, jag tror på att vi lever ett flertal olika liv, att vi själva gör upp och väljer vår livsplan,över varje liv, där vi sen lever och får erfarenheten vi vill ha.

Jag har själv känt av att jag har varit på vissa platser tidigare i livet, trots att jag aldrig varit där. Jag träffade på en man, som är en god vän idag, som jag vet att jag haft som mentor i ett tidigare liv i ett land där det finns öken och savanner.
Jag vet också att samma man lärde mig hur jag skulle trumma på trummor, och att vi lever och träffas i varje liv, i olika konstellationer.
Ibland blir jag lite irriterad på att jag kan minnas vissa saker från tidigare liv, men inte allt från mitt nuvarande, e inte det konstigt?


Jag har fått till mig ett flertal olika liv som jag själv känt i mitt inre att det har stämt.
Ibland träffar jag på människor som jag inte känner, som jag plötsligt får minnesbilder av, fast då från en annan plats,någon annanstans.

Tidigare liv kan man undersöka, genom att ta kontakt med någon som är bra på exempelvis hypnos , de kan genom att ta en tillbaka till tidigare ingångar och utgångar, hjälpa en att släppa taget om gamla cellminnen som påverkar oss negativt i det här livet.
Ett medium kan ofta vara en person som kan göra en sån sak.
Mina egna minnen från mina tidigare liv, har ofta kommit genom möten med andra, besök på platser som sätter igång minnen, och framför allt genom meditation.


Dagens klokord,Meditera Mera❤️
Peace💙

Likes

Comments