View tracker

Har handlat lite nytt till hemmet, jag är tokig i inredning och jag har fastnat för just vit. Så fint och stilrent. Idag är en sån dag man helst vill vara hemma och kolla på film hela dagen,vädret är så tråkigt bara massa regn/storm blåst/snö. Vilket jag avskyr! Hoppas på bättre väder snart!

  • 2 readers

Likes

Comments

Ett försök att göra hemmagjord pizza gick väll inte så jättebra men gick ju att äta trots allt. Lyckas bättre nästa gång förhoppningsvis. Resten utav dagen blir det städ och lek och så får det bli lite Netflix :)

  • 0 readers

Likes

Comments

Året 2016 var det bästa året, det var alltså det året jag fick min älskade Theo. Jag hoppas att 2017 kommer bli ett lika bra år. Gott nytt år till er alla! Ha det så bra. ❤️

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag har det varit en städ och tvätt dag här hemma och Theo har självklart följt efter dammsugaren konstant och dragit ur sladden sånt är tydligen väldigt kul för 1,5 åring:) efter städ och tvätt var klar gick vi till blomsterhandel som jag fick presentkort på i julklapp hittade denna fina blomma som jag fall för på en gång så fin! Resten utav kvällen blir det bara lugnt. Ha det så bra alla!

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Lördag.

Idag tänkte jag ta med lilleman till jysk för att inhandla vägghyllor lite krogar till hans rum som behöver lite mer kärlek. 

Senare ikväll får det bli filmkväll för min del. Vi hörs snart igen! ​

Likes

Comments