Madrid 
In love with this city

Alltså Madrid <3
Det var bara en slump att vi åkte just dit, men gud vad glad jag är att vi gjorde det. Älskade allt med staden. De gamla fina husen, parkerna, vädret, människorna. Möjligtvis inte maten, men spansk mat är inte riktigt min grej, så det är lite tråkigt. Men självklart fanns det saker att äta och frukten var otrolig!
Det är synd att vi bara var där 5 dagar och spenderade mycket tid vid poolen för att det var sååå varmt. Hade velat se lite mer av staden men det får bli nästa gång. Kommer definitivt åka dit igen i framtiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ägg, mozzarella, tomat, avocado, persika och lite rucolablad i botten. Och kaffe såklart!

Dagens planer

* Packa
* Sola (om solen stannar kvar dvs...)
* Tvätta
* Gå ut med Leo
* Packa lite mer

Likes

Comments

Blev mycket fram och tillbaka igår. Kom hem från Madrid vid 01 på natten och sen upp kl 6 för att åka till tandläkaren i Eskilstuna. Stannade kvar där en stund för att leta efter en bra väska, men jag hittar aldrig någon som jag verkligen tycker om...Så jag gick och köpte nyaste VeckoRevyn och satte mig på Red Fellas och åt lite frukost. Tycker om det stället, är så fräscht och coolt. Sen åkte jag hem och tog ut Leo på en prommis, åt lite lunch och sen tillbaka till Eskilstuna igen...Inte bra att köra bil så trött som jag var då, men det gick bra!

Idag har jag packat, packat, packat. Var också ner på stan en sväng och tog en fika/lunch med mamma. Väldigt mysigt.

Likes

Comments

Har på senaste tiden insett hur mycket jag saknat att blogga, skriva av mig och fotografera ordentligt med riktig kamera och verkligen få fram de där bra bilderna, som man inte riktigt får med mobilen. Det händer en del i mitt liv just nu så det känns som en bra tid att börja blogga lite igen!
Är precis hemkommen från Madrid, efter 5 dagar där med en superfin vän som jag bara har känt i ca en månad. Det var en fantastiskt fin stad, bara man lyfte lite på huvudet och blicken från markplan och kollade uppåt. Otroligt fina hus och byggnader, parker och kyrkor. Verkligen en ny favoritstad. Ångrar att jag inte tog med mig kameran, men väskan var fullproppad och för tung. Så det får bli nästa gång.


Likes

Comments

Solen skiner idag också, otroligt! Skulle inte va sol på hela påskhelgen men nu har det vart sol i tre dagar. Eller ja lite sol i tre dagar, blandat med snö och moln...Men man ska vara tacksam för det man får.
Jag sov länge idag så jag har bara hunnit gå upp och dricka kaffe och ska alldeles strax doppa lite biskvier i choklad tills i eftermiddag. Då blir det påskbuffé med kusiner och mormor.

Ha en fin måndag!

/M

Havregrynsgröt
Frukosttips: Havregrynsgröt med banan, bär, kanel, ingefära och nötter

Likes

Comments

Nya inlägg