​​​​​​​​​Här ser ni 3 väldigt dåliga före bilder på min salong! Det är bara bilder på själva "salong sidan". Kaffe rum och sånt får ni titta på senare. 
Det som har hänt efter att dessa bilder blev tagna är att den stora disken är bort hämtad av förra ägaren, ville inte köpa den för den är alldeles för stor och den kommer inte att passa in i inredningen som jag ska ha. Ken och jag var också förra veckan och spacklade för alla hål som fanns på väggarna.
För några dagar sen var jag och bestämde vilket golv jag ska ha och vilken färg på väggarna vi ska måla. Det som fattas ännu är tapeten, men det sköter ja på tisdag eller onsdag. Så förhoppnings vis kommer vi att fortsätta den lilla renoveringen nästa helg!
Då får ni se mera bilder.


Likes

Comments

Såja, jag gör ett nytt försök med det här med att blogga. När jag var 13-16 år hade jag en blogg (som det flesta flickor i den åldern har) men som många vet, så slutar de flesta där någonstans att man skriver mindre och mindre inlägg och tillslut lägger man ett lösenord på bloggen för att ingen ska slippa in å läsa igenom gamla inlägg.
Inte alla slutar, det finns visst en del som har börjat i en tidig ålder som håller på fortfarande efter många många år, good for them!
Jag ger mig själv och min (nya) blogg en till chans. Låt mig presentera mig själv:

Jag är 21 år gammal, fyller år i augusti.
Jag bor i Petalax, ca. 40km söder från Vasa. Jag bor här i en tvåa med min sambo Ken, min katt Leo och min hund Jeppe.
Är färdig utbildad frisör, har jobbat som frisör i nästan 2 år men haft nu 1 års "paus", men nu ska jag börja ett helt nytt kapitel med min egen salong här i petalax!

Japp, de va de. Sitter här och funderar ut allt vad jag skulle kunna lista upp vad jag gillar och inte gillar, hur jag är som person men det känns onödigt att skriva ut sånt nu, för att jag tror inte en ända människa bryr sig egentligen hur jag skulle beskriva mig själv, alla skaffar ändå sin egen uppfattning! 

Så kort och gott, välkommen att följa med mig här, i min vardag, i mitt jobb och hur jag bygger upp mitt företag! Ska bli roligt att dela med sig. 

Likes

Comments