Såhär spenderade vi vår alla hjärtans dag, med att riva tapet! Jobbigt men mysigt ändå. Dagen avslutades i sängen med thaimat framför Pretty Little Liars. Älskar Martin så himla mycket, världens bästa människa❤ Längtar så mycket tills lägenheten börjar ta form, nu är det rätt så kaosartat. Men det kommer bli sååååå fint!!

Likes

Comments

Ett halvår tillsammans med världens finaste människa. Kärleken till honom är obeskrivlig. Bara själva tanken av att vara utan honom gör så att det värker i både kropp och själ. Allting är så självklart med honom och oavsett vad som händer vet jag att vi kommer ta oss igenom det.

Tack för 6 fantastiska månader med dig, Martin. Du är min värld!

Likes

Comments

En bild från i fredag! Innan allt kaos :) Men hade verkligen kul så länge det varade!
Är så glad att jag har lärt känna Klara!!

Och i söndags köpte jag och Martin en soffa (eller aa han köpte en, haha). Lite annat smått och gott fick också följa med hem!

Likes

Comments

Så vilsen i mig själv igen, vet knappt in eller ut. Jag har mycket att skylla på mig själv, att jag tillåter mig själv att bara må sämre och sämre men tyvärr tror jag att det är nödvändigt för mig att verkligen nå botten innan jag kan påbörja resan till att må bra. Jag önskar att jag var en person som kunde stänga av och gå vidare istället för att älta sånt som jag inte längre kan påverka. Jag önskar att jag inte påverkades alls av det förflutna.
Men som jag nämnt förut är det så sjukt viktigt att få känna och bearbeta känslorna och för mig tar det tid.
Jag vet att allt kommer bli bra och att jag kommer komma överens med mig själv och mina känslor, någon gång. Jag har så mycket roligt och spännande att se fram emot och även om jag känner mig så distanserad från allt det just nu så kommer det bli bra. Det måste det bli.

Likes

Comments

Är på väg till jobbet just nu. Martin jobbade natt idag och jag sover som vanligt rätt dåligt då, ganska jobbigt! Vaknar ALLTID innan han kommer hem och nästan exakt samma tid varje gång, fett skumt?

Har i alla fall haft en bra vecka! I måndags var jag ledig så myste med Martin innan jobbet och fikade jag med Klara en sväng. Sen har jag bara jobbat förutom igår när jag följde med Klara och Jonathan till Västerås! Var jättetrevligt men hittade knappt något förutom lite nödvändiga småsaker men också en JB-tröja jag kanske tänkt ha som "klänning" we'll see!

Idag är det äntligen fredag och ikväll ska vi iväg på festligheter i Borlänge, Thomas Stenström ska spela och vi ska dit ett gäng!

Likes

Comments

Kom hem ifrån Formex och Stockholm igår kväll. Var så skönt att få komma hem till världens bästa människa. Har såklart haft det jätteroligt på mässan men det har legat något i luften hela tiden, som jag inte riktigt kan sluta tänka på så har bara bitit ihop och försökt att inte bry mig om det!

Anyway, är ledig idag och imorgon sen blir det att ta tag i alla ordrar! I helgen hopps jag att det händer något kul, har lite planer med Klara!

Likes

Comments

Jag och Martin kollade för ett tag sen på Never say never-filmen, Justin Biebers alltså! Alltså bästa filmen typ haha??? Fick mig att tänka tillbaka och leta på bilderna från hans konsert 2013 (som var betydligt mycket bättre än den senaste) och vi stod så sjukt nära?

Idag var det dessutom ett år sedan vi avlivade Mini. Det gör fortfarande så fruktansvärt ont.. jag får fortfarande upp bilder i mitt huvud på när han somnade in och det är verkligen jobbigt. Finaste Mini❤

Likes

Comments

Likes

Comments

INSTAGRAM@mimmilsw