Header
View tracker
View tracker

Idag var set julmarknad i Norberg! Så här såg det ut vid oss! Var verkligen jättemysigt men alldeles för kallt. Solen sken ju liksom men det blåste sjuuukt mycket! Men det blev lyckat ändå!

Nu är jag på väg till Avesta. Sov hemma i Högfors inatt så igår städade jag liiiite sen tog min lilla hemmastudio all min uppmärksamhet. När mina föräldrar kom hem kollade vi på Hellenius Hörna när Leif GW Persson och William Spetz gästade! Det var mysigt!

Likes

Comments

View tracker

Älskar den här låten, lyssnade så fort den släpptes och fastnade för den direkt! Noahs röst är så sjukt lik Mileys!

Likes

Comments

Äntligen en ny dator, den finaste av dem alla! Fick dock vänta i 3 veckor på den och det kändes typ....konstigt? Är så van med att få det jag beställer efter max 3 dagar!

Just nu har vi Julia och Dennis över på middag här! Det blev tacos, sjukt gott.
Jag är så galet trött och måste vara uppe till 12 för att fixa en grej i Klockis webbshop. Så ska jag även gå upp i tid imorgon. Blir så trött av tanken, haha.

Likes

Comments

Bilder från i fredags! Hade det faktiskt väldigt kul under kvällen även fast den tog slut lite väl tidigt haha. Var så sjukt trött verkligen!

I söndags var jag och Martin på bio av filmen ovanför! Den utspelar ju sig liksom ett bra tag innan Harry Potter och i USA men de använder samma trollformler tex alohomora och snackar om Hogwarts! Sen har även Newt Scamander (han det handlar om) en bild på Leta Lestrange(tror jag) som måste vara släkting med Bellatrix Lestrange! Så jag tycker ändå det var bra med en del sammankopplade grejer till HP!

Jag tyckte verkligen att filmen var jättebra och är ännu mer taggad nu på att åka till The Making Of Harry Potter i London inom en snar framtid med min älskling!!

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur liten Mazon har varit??? Nu väger han liksom mer än mig?? Tänk att det redan gått 3 år sedan vi fick hem honom, har gått läskigt fort.

Likes

Comments

Har blivit dålig på att ta bilder märker jag! Så snapbilder på Martin får duga, helt ok tycker jag! Finaste killen!

Igår var det farsdag, är så tacksam över att ha den pappan jag har! Han är världens bästa.

Resten av helgen har varit otroligt lugn, jag jobbade i lördags och Martin har jobbat förmiddag hela helgen. Då går han upp vid 5 så vi har lagt oss tidigt!

Likes

Comments

En TB till Amsterdam i våras

Jahapp, en dag efter valet och framtidstron ligger fortfarande på noll. Ville bara gråta när jag kollade på Hillarys tal igår och när man såg Bernie Sanders bryta ihop efter Trumps vinst. Vilken värld vi lever i, att någon som Trump kan vinna ett av de viktigast valen. Utan kunskap och med vidriga åsikter.

Och jag ser att massa personer inte förstår varför man bryr sig när man inte bor i USA? Que?! USAs president anses att vara den mäktigaste personen i världen. Och återigen att Trump, en snubbe som blivit anklagad för sexuella övergrepp, som uttalat sig sexistiskt, som uttalat sig rasistiskt, ja listan kan göras lång, att han kan bli PRESIDENT det är ett gigantiskt steg tillbaka.

Likes

Comments

Så sjukt besviken, hur kunde det här hända? Vem kan se någon som Donald Trump med en uppgift att styra ett helt land, ett land som påverkar hela världen? Det är helt ofattbart.

Likes

Comments

INSTAGRAM@mimmilsw