Jag har ju tänkt ett tag på att börja blogga – på riktigt. Och när passar det bättre än nu, efter Stora Influencerpriset?!

Jag har bloggat till och från sådär, men alltid slutat. Eller, det har alltid runnit ut i sanden. Livet har väl kommit emellan. Men, å andra sidan upplever jag att jag har mått bättre när jag har fått skriva. Antagligen för att alla tankar inte har stannat i huvudet. Och dessutom känns allting lite bättre bara man säger det högt, håller ni inte med?

Och just nu är det mycket i mitt huvud. Det är och har varit för mycket som har pågått i mitt liv. Jag önskar ingenting annat än lite smooth sailing nu, och kanske kan jag med den här bloggens hjälp se till att det blir lite mer så också?

Kanske kan jag med den här bloggens hjälp landa lite mer i de förändringar som har skett i mitt liv, och kanske kan jag med den här bloggens hjälp ta reda på vart jag vill framöver. Jag hoppas.

Jag ska snart berätta mer om mig. Men först ska jag hoppas in i duschen (försöka skölja av mig den jobbiga förkylningen) och sedan gå på en föreläsning med min granne. Min favoritgranne, min bonusmamma. Vi ska på en föreläsning som handlar om hur det är att vara bipolär. Så intressant!

Så, vi hörs älsklingar. Puss! /M


Och så ska jag berätta mer om Stora Influencerpriset - och vad tusan jag gjorde där!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments