Jag hade en väldigt härlig fredag, med massa bubbel (som ni såg). Resten av helgen spenderade jag typ i sängen, hehe. Det blev senare än tänkt i fredags och sedan vill förkylningen inte släppa, så jag var nog dubbelt knäckt.

Så igår tog jag bilen hem till familjen. Det finns nog ingen bättre ångestdämpande än att åka hem, mötas av att min lillasyster, 12 år, fortfarande springer emot mig som om hon vore 4 år, och sedan avsluta kvällen med att gråta ut i mammas famn. Nu har krisen lagt sig lite – för en stund.

Det är också väldigt mysigt att vakna upp i mitt flickrum, under ett prinsesstäcke, hehe. Äsch, inte för att det är så förfärligt att vakna upp i min egen säng!


Nu ska det bli skönt att sova! Natti. /M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu ska jag berätta om min sjukt roliga praktik!

Jag pluggar till journalist. Jag läser Journalistik och multimedia på Södertörns högskola. Just nu har jag 9 veckor praktik, och den gör jag hos Linda Hörnfeldt på Influencers of Sweden . För er som inte vet vad InoS är (vilket inte jag heller gjorde innan jag snubblade på annonsen om att de sökta praktikanter) så är det en intresseorganisation för de som jobbar som influencers – alltså de som jobbar med sociala medier.

Då tänker ni säkert: "ehm, vad gör hon bland massa bloggare och kreativa människor när hon nyss, precis – till och med flera veckor in i sin praktik (vi låtsas att ni vet det) – har skaffat en blogg?".

Good question! I mitt sökande efter praktikplats hittade jag en länk på Facebook med en rubrik i stil med: "Praktisera på Influencers of Sweden". "Oh, praktik", tänkte jag. Sedan fastnade jag för Lindas beskrivning av praktiken. Så, jag mejlade Linda och vi träffades – and the rest is history... hehe!

Och nu sitter jag här och skriver, dagarna efter att vi har rott i land ett stort projekt – Stora Influencerpriset. Förmodlingen det roligaste, tuffaste och hittills mest lärorika jag har gjort! Men, mer om det sen.

Nu ska jag ut och ta mig ett glas – eller två! Om jag inte råkar lägga mig i soffan först, för då är det nog kört.

<3 /M


Likes

Comments

Jag har ju tänkt ett tag på att börja blogga – på riktigt. Och när passar det bättre än nu, efter Stora Influencerpriset?!

Jag har bloggat till och från sådär, men alltid slutat. Eller, det har alltid runnit ut i sanden. Livet har väl kommit emellan. Men, å andra sidan upplever jag att jag har mått bättre när jag har fått skriva. Antagligen för att alla tankar inte har stannat i huvudet. Och dessutom känns allting lite bättre bara man säger det högt, håller ni inte med?

Och just nu är det mycket i mitt huvud. Det är och har varit för mycket som har pågått i mitt liv. Jag önskar ingenting annat än lite smooth sailing nu, och kanske kan jag med den här bloggens hjälp se till att det blir lite mer så också?

Kanske kan jag med den här bloggens hjälp landa lite mer i de förändringar som har skett i mitt liv, och kanske kan jag med den här bloggens hjälp ta reda på vart jag vill framöver. Jag hoppas.

Jag ska snart berätta mer om mig. Men först ska jag hoppas in i duschen (försöka skölja av mig den jobbiga förkylningen) och sedan gå på en föreläsning med min granne. Min favoritgranne, min bonusmamma. Vi ska på en föreläsning som handlar om hur det är att vara bipolär. Så intressant!

Så, vi hörs älsklingar. Puss! /M


Och så ska jag berätta mer om Stora Influencerpriset - och vad tusan jag gjorde där!

Likes

Comments