Header

Min stora kämpe!
I söndags på jobbet så fick jag en avisering på Facebook och det värsta jag kan tänka mig hända min bebis hade precis hänt. Han hade blivit påkörd av en lastbil på E20.
Någon i området hade sett honom rulla iväg under lastbilen och gått och hämtat honom och lagt ut bild på Facebook direkt eftersom att han inte är märkt. I det inlägget blev jag taggad och det kändes som att min värld skulle rasa samman när jag såg en vaken men blodig Sture i famnen hos en granne.
Jag rusade ner och berättade att jag måste sticka från jobbet och åka in akut till allingsås djursjukhus med min lilla älskling.
Inga skelettskador, inga inre blödningar. Det var bara ansiktet som var skadat. Han fick vara där 1 natt och idag i skara har dom tagit bort 2 tänder som gått av och vi får hämta honom om ca 1 timme. han kommer i fortsättningen att ha en sprucken läpp och -2 tänder men vi älskar honom ändå. Han har haft änglavakt!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Får mycket frågor och kommentarer om Egon! Så nu är det Egons tur att stå i rampljuset!

Likes

Comments

Jag kan inte sova och hela huvudet på mig snurrar.
jag känner ångest och så mycket smärta i mitt brösten och mage.
det har varit så jävla mycket senaste och jag får sån jävla press både på jobbet, i mitt förhållande och mitt hem.
Jag jobbar för att få in bra med pengar men samtidigt går det ut över att jag inte kan hantera min relation på ett sunt och naturligt sätt och mitt hem ser ut som en svinstia för jag orkar inte efter alla timmars jobb vilket gör i sin tur att jag mår ännu sämre.
J är borta och jag mår så jävla dåligt över det för jag vill ha henne här när jag mår dåligt, men på samma gång så är det så jävla skönt att hon är 40 mil härifrån och jag får bara vara för mig själv utan någon press att inte dra ner henne i mitt dåliga mående. det är samtidigt så jävla skönt att bara få ligga här och andas helt ensam och bara få vara ensam för en stund, men det bränner i hjärtat på mig att veta att jag faktiskt är helt jävla ensam.
jag vill vara ensam men ändå inte.
jag vill jobba men ändå inte.
jag mår bra men ändå inte.
allt i mitt huvud är kaos och jag vet inte hur jag ska hantera allt samtidigt som jag inte vill att något ska stå still.
jag är en jävla tornado.

Likes

Comments

påväg till jobbet för ett morgonpass idag därav mitt underbara hår haha!
videon har blivit försenad för jag har inte fått vara hemma någonting i princip. idag jobbar jag extra igår annat pass och innan det andra pass. det har varit så stressigt då jag har verkligen inte hunnit. sedan förra veckan har jag bara varit ledig 1 dag så jag har verkligen inte hunnit redigera klart den. började häromdagen när jag skulle vara ledig men det slutade med att jag fick åka in och jobba iaf för att någon var sjuk så det sket sig. men idag slutar jag tidigt så ska få upp den ikväll tänkte jag och imorgon ska jag spela in en "hemlig" video hehe! men nu ska jag först jobba och slita till 14.30 sen ska jag äntligen få ta det lugnt i 1 dag innan jobbhelgens morgonpass börjar!

förresten så MÅSTE ni komma och smaka dem nya frappén på donken! den är så jävla god! är besatt! det är en blandning av både mocha och caramel med chokladsås i botten grädde på toppen med chokladsås där med och toppad med belgisk hackad choklad! mums säger jag asså!

Likes

Comments

nu ligger jag äntligen i min säng med en helledig helg framför mig efter tuffa 6 dagar med jobb. jag ska äntligen få sova utan att en klocka ringer och jag kommer hem till det här bär jag slutat 22.30. Johanna är i Tyskland med sin pappa och kommer hem imorgon eftermiddag så nu är det bara jag och Egon ett dygn och vi ska bara mysa och ta det lugnt! Imorgon blir det lite fix här hemma bara och förbereda balkongen för sommaren som är påväg, ska även greja med vloggen som inte kom upp i veckan på grund av jobbet som tog över all min tid.
sov gott alla som är vakna ha en helt fantastisk helg!

Likes

Comments

asså gud! inser att det var såå länge sedan jag la upp ett inlägg eller en video eller någonting alls! men jag har haft så fruktansvärt mycket att tänka på, har haft så mycket med jobbet och här hemma så tiden har liksom bara runnit ut i sanden. Men nu ska jag bli mycket bättre på det för nu har jag bättre planering på mitt liv.
Imorgon är jag ledig så då tänkte jag vlogga lite för att uppdatera er lite och har även en challenge på G som jag ska handla till inför imorgon.
sen har jag även en liten fråga.
min stora passion är ju bakning och matlagning, skulle ni vilja att jag börjar spela in lite videos och även gör min blogg lite mer mat/bak-inspererad rent allmänt? låt mig veta vad ni tycker så jag vet hur jag ska få min blogg att börja växa.
jag känner liksom att jag har inte så mycket att skriva om mitt liv eftersom jag mestadels jobbar och gör jag inte det så bakar jag ju oftast eller umgås med mina vänner.
känns som att det blir lite tråkigt att varje dag läsa att jag har jobbat!
men nu ska jag sova lite för att hinna med allt imorgon eftersom det är min enda lediga dag den här veckan!
ha det så härligt allihopa så hörs vi snart igen, jag LOVAR! ❤

Likes

Comments

Jag har nu spenderat mina första 24 timmar i Västerås igen efter 2 års tid av saknad. Kvällen bestod av myskväll med min älskade och saknade Nina. Jag har träffat hennes underbara dotter som jag efter bara 2 sekunder föll för. Livet här är underbart och jag minns alla underbara tider i Ninas närhet❤

Likes

Comments

Då är jag påväg till västerås för att träffa min saknade trio. Jag är både nervös och taggad. var över 1 år sedan jag träffade dom och över 2 år sedan jag vistades i staden. Men det blir nog bra!
jag börjar dagen med en frappe så blir allt bra! 😍

Likes

Comments

nu har vi äntligen fått hem våran nya fina säng. äntligen så har vi en helmadrass så jag slipper sova i skåran mer och den är lite mindre så nu har vi mycket mer plats på sidorna. Så nöjd med sovrummet nu! ser så fräscht ut nu ❤

Likes

Comments