Hur goda ser inte dessa ut?!
Sjukt lättgjorda, väldigt goda och bra för magen. Som pepparkaksdeg fast gjort på endast fyra bra ingredienser: kokosolja,  mandelmjöl,  dadlar & pepparkakskrydda. Yummy!! 

Likes

Comments

Känner mig sjukt kluven! Ständigt problem jag tror många tjejer känner igen sig i -
hur ska mitt hår se ut?
Ja ni, jag har nog testat det mesta för mitt stackars hår. Är naturligt mörkblond men har testat både mörkbrunt,  platinablond och även rätt (?!).
I våras fick sig mitt hår ett törn då jag stressade otroligt mycket med jobb,  studier och praktik bland annat. Därför satte jag in Hairtalk Extensions.  Vilken gudagåva för håret alltså! Har haft det i ungefär 4,5 månader och sist vi satte om dem så hade mitt hår blivit så mycket starkare och bättre. Exakt det jag ville!
Nu däremot när kvalitén blivit bättre och i och med jag tränar väldigt mycket så saknar jag mitt egna hår.  Att kunna dra igenom fingrarna och att inte behöva tänka exakt hur jag ska behandla håret med tvätt, tork osv. Får en sån stor inspiration av bilderna ovan! Till våren tänkte jag nog slänga in några få ljusa slingor men tills dess vill jag helst bara ta ut håret, låta mitt hår vara och gärna lite kortare. 
Vad tror ni om detta?

Likes

Comments

God morgon!
Sitter med en kopp kaffe i soffan efter en skön löptur på morgonkvisten.  Har en lugn dag framför mig så känns skönt. Ska köra ett styrkepass med min kära PT i eftermiddag så måste äta lite nu så jag har all energi!

Likes

Comments

Hello!
Sitter just nu och äter lite Acaibowl med en kaffe kopp vid sidan av. Är så himla himla trött men en kaffe brukar hjälpa en hel del.
Ska alldeles strax bege mig mot bussen för att möta mina fina systrar för att sedan ta oss till kyrkan. Vi hörs lite senare igen.

Ha en toppen dag allihopa!

Likes

Comments

Har nu sett väldigt många avsnitt Vänner med en varm tekopp i handen. Spinner som en katt nästan. Haha för övrigt,  här är min lilla prins! Han är ett halvår och har redan vuxit så sjukt mycket! Att man kan älska ett djur så mycket.
Ska stryka en skjorta inför imorgon,  det är nämligen så att jag ska gå på begravning imorgon.  Min farfar avled för några veckor sedan och nu är det alltså dags att ta farväl. Inte helt farväl är det inte,  han finns ju kvar i våra tankar och i våra hjärtan .
Ha en bra kväll nu allihopa så ska jag börja fixa i ordning för imorgon.
PUSS

Likes

Comments

Ni som bor i Stockholm måste bara testa en lunch/fika på Reload Superfood Bar!
De har så mycket gott och även näringsrikt att testa. Deras Acaibowl är to die for! De tillagar även sallader efter dina önskemål, vad mer kan man önska sig? Brukar sitta där och plugga en hel del men även dit jag går när jag ska fika med vännerna!

Likes

Comments