Godmorgon! Mumsar på underbar frukost bestående av proteingröt toppad med propud. Blir en lugn dag idag, mestadels i soffläge. Allt har varit emot mig de senaste dagarna, går och bär på någon slags otur som vägrar ge sig. Har haft magont i flera dagar och igår tappade jag en skärbräda på foten så det är smärtsamt att ta sig fram. Just my luck...

Men i fredag var det iallafall klassfest i Västerås och det var så sjukt kul att få dansa loss. Känns som en evighet sen sist.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att livet är som en berg- och dalbana har nog inte gått någon förbi. Jag har hamnat i en svacka som gjort att träningsmotivationen varit låg på sistone. Gjorde två misslyckanden på 105 idag i marken och ville nästan slå sönder spegelbilden framför mig. Omvandlade ilskan till energi så jag fick ut något av passet, och det känns helt okej så här i efterhand. Hämtade ut paket från Gymgrossisten som ett plåster på såren. De har superrea på massor av grejer så jag unnade mig själv favorit-bcaan från Aldrig Vila. Dags att vänta ut den här dalen så jag kan njuta av träningen igen.

bara en massa go'saker😍

Likes

Comments

Vilodag och friskisutbildning. Ska bli lite mer insatt där, eftersom jag älskar stället.

Älskar också detta snapchat-filter. Även en dålig dag kan bli snygg hehe..

Likes

Comments

Summerburst 2016 är nära! Är så himla pepp på festival, så det får gärna gå fort!

Bilder från förra året; having a blast💃🎉

Likes

Comments

Startar min lördag med en flottig toast och keso-kvargblandning. Hur gott? Ett marklyftspass väntar och målet är att lyfta tungt.

Likes

Comments

Helt okej med helg, heeeeeeeeeelt okej! Hälsade på Felicia på Fitness24 idag för ett benpass. Gick helt okej, men håller fortfarande Friskis närmast hjärtat. Blev nästan lite nyförälskad i Friskis eftersom jag insåg hur bra det är efter miljöombytet. Gymmet var helt okej, men får endast godkänt av mig.

Fredagsmys väntar. Ska träffa mor min en stund, innan jag och Anton förmodligen somnar i soffan tillsammans ikväll... Att få somna i hans famn kan vara bland det bästa jag vet!

Likes

Comments

Leeeeeedig dag! Ingenting plannerat alls, och inte mycket har hänt. Gymmat såklart dock. Körde rygg och axlar, fick lite motivation efter att ha blivit tillsagd att tjejer inte ska vara för bredaxlade. Vaddå ska? Who are you to deside? Därför försökte jag såklart bygga volym just där. För ingen ska säga åt mig hur jag ska se ut...

Passet bestod av: latsdrag, sittande rodd, kabellats, pulldowns, axellyft i kabel, axelpress, och en kombo av liggande axellyft åt sidan och framför kroppen.

Likes

Comments

En såndär dag då inget går bra... en sån dag har passerat idag. Blev ett halvbra bröst och tricepspass, men intalar mig själv att det är bättre än inget.

Innehållande: bänkpress, hantelpress, kabelflies, pushdowns i olika former och armhävningar. keep it simple.

Likes

Comments

100 knäböj rikare! Som kompletterades med benspark, utfallsgång och vadpress. Blev fokus på kontakt detta benpass så fick lägga viktkåtheten åt sidan. Promenerade hemåt med spagettiben så det kan ju räknas som ett bra tecken.

En brakmiddag serveras som belöning. Så. Jävla. Gott!

Likes

Comments

Godmorgon, eller något. Sovmorgon delux idag. Söndag means vilodag och städdag... 😓

Körde vanliga marklyft för första gången sedan jag vart sjuk igår. Gick riktigt bra, och den känns i baksidalår idag.. Avslutade med mage och denna övning 👇. Den tog jävligt bra och rekomenderas!

Dagen fortsatte med jobb till 21 och sedan mot Felicia m.fl. för euroviosionhäng. Myyyyyys

Likes

Comments