Två veckor kvar till skolan börjar! Faktiskt så längtar jag lite dit. Komma igång med rutiner, träffa alla härliga klasskompisar och närma sig examen mer och mer. Ändrar mig säkert sen när tentaplugget är igång...

Fick till ett bra bröst- och armpass ikväll, även fast jag tappat sååå mycket i styrka. Suck och stön, bara att jobba sig tillbaka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bättre lycka nästa gång, med flow här alltså. Har sen senast hunnit med att vara i Göteborg, börjat komma tillbaka i träningsformen, firat min älskade lillebror och skålat på kräftis. Rätt dålig på att ta bilder inser jag nu, ännu ett mål att sätta på min lista.

Likes

Comments

Ho ho! Ja, här var det dött... Jag har jobbat bort halva sommaren, flyttat och försökt att sysselsätta mig med annat på lediga dagar. Andrum är en bristvara. Men det känns bra mitt i allt. Det mesta är på plats på mina ynka kvadrat och det börjar kännas som hemma. Träningen har hamnat tappat prioriteringsnivå, men snart är jag tillbaka!

Ska bli bättre på att uppdatera, lovar!

Överraskade mig själv med en löprunda tidigare ikväll, varifrån kom den energin?

Likes

Comments

Glad midsommar! Hade en fin midsommar med ett härligt gäng på landet med god mat och lekar. Hoppas ni ocksså hade en bra kväll ❤

Likes

Comments

Det har redan blivit fredag, och hela denna vecka har jag legat under en filt i soffan med förkylning. Lagom kul. men förra helgen var det iallafall Summerburst. Så tänkte dela med mig av lite bilder därifrån:

sist med inte minst; den obligatoriska bajamaja-bilden

Likes

Comments

Haft en underbar weekend i Gdansk. Även fast vi hade motvind i mycket, gjorde vi det till en jävligt bra resa. Här kommer den obligatoriska bildbomben:

Likes

Comments

Finslipar lite på sista inlämningsuppgiften för våren, men det finns inte så mycket motivation kvar. Ser mest fram emot helgen då vi drar till Gdansk. Ska bli sååå kul! Och så helgen därpå väntar Summerburst, är sååå tagg! Ser verkligen fram emot den här sommaren❤

Likes

Comments

Helgen va 👌. Fina vänner, fint väder, några drinkar och så lite jobb på det. Fler av dessa tack!

Likes

Comments

Var ute och firade en släkting i Kvicksund ikväll. Satt ute, med sjöutsikt. Såå fint. Och Harry var med ❤. Är egentligen ingen älskar-bebisar-person, men det går ju inte att låta bli att älska den lilla krabaten.

Likes

Comments

Det blev ett sent eftermiddagspass, då tröttheten tog över och jag sov bort hela eftermiddagen. Men det kan nog ha gett mig extra energi inför kvällens benpass, för det gick svinbra. Satsade på kvalitet: djup i knäböjen och hållning i utfall. Simpelt pass men ack så bra:

Knäböj:
(2 uppvärmningsset x 12)
4 x 10

Utfallsgång:
4 x 20

Benpress s/s sidosparkar:
4 x 12 s/s 4 x 12 på varje sida

Likes

Comments