Hjärnspöken har gjort att de gått trögt när det gäller marklyften. Det är nästan ett år sedan jag persade med 100 kg och sedan dess har jag kämpat med att höja vikten. I lördags fick jag äntligen upp 105 kg, och det kanske inte låter som så mycket ökning men för mig var det en jävla vinst. När det kommer till styrketräning handlar det så mycket om att psyket ska vara med och att man tror på sig själv. När det brister där går det inte att använda 100% av sin kraft. Så för mig var detta en så jävla stor vinst. Mimmi vs. hjärnspöken, 1-0.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blev ett sent pass ikväll. Hade ingen lust och var på gränsen att ta vilodag. Med efter några riskakor med kaseinfluff och jordnörssmör fick jag lite mer energi. Så fort jag kom in i multihallen var psyket på min sida och jag fick till ett riktigt lökigt benpass. Om du vill döda dig själv, ja då är det utfallsgång som gäller!

Likes

Comments

Mån om de dagar som flyter. Bara flyter på och man svävar med. Lugn morgon utan tentastress, ett träningspass som resulterade i grym pump efter att ha införskaffat ny pwo (beta alanin + l-citrulin, as simple as that) och en tripp ner till stan för att uträtta några ärenden. Ska snart krypa ner under täcket. Imorgon väntar redovisning, inte så pepp inför det...

Likes

Comments

Det ekar tomt på inläggsfronten. Och jag har inget att bortförklara det. Tentaveckan är här så det är dags att bli en duktig student. Radar upp kurslitteraturen på bordet och häller i mig en celsius. Wish me luck!

I lördags testade vi Pinchos. Helt okej, mysig atmosfär och koncept dock var maten inte toppklass 👇

Har börjat på Ica nu också, känns skönt med miljöombyte👇

Likes

Comments

Började dagen med nya NOCCOn som satt väldigt fint. Lite nostalgi då smaken påminner om banana skids ❤

Likes

Comments

Helluu!

Äntligen fredag. Jobbade till 22 igår och skulle med bussen imorse kl 8. Tror ni jag var trött eller? Det var iallafall en kort och intressant föreläsning, så jag kunde hålla mig vaken. Lite pin dock när man gäspar framför föreläsaren...

Idag fick det bli vilodag, eftersom i princip hela kroppen gör ont. Skulle köra ett snabbt ryggpass igår, som slutade med "bara en övning till"-tänket. Sprang lite intervaller på löpbandet och helt plötsligt var jag med i ett cardio mix pass. Mitt korta pass slutade med att jag var i gymmet över två timmar... Har jordens träningsvärk i magen, och det måste var från intervallerna i roddmaskinen. Eller kan man få det? Körde ingen annan magövning så det måste vara den. Isåfall ska jag fan satsa mer på rodden när det gäller cardio!

tänk att nya träningskläder kan göra så mycket för motivationen

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter med det godaste målet på dagen enligt mig, frukost! Tips är att steka havregryn i lite kokosolja och sedan blanda med blåbär och proteinpudding. Det gör min morgon lite bättre iallafall.

Hemmastudier står på schemat idag, och senare ikväll har jag instruktion på friskis. Så det blir en ganska lugn dag, vilket är bra då världens träningsvärk placerat sig i min rumpa...

Likes

Comments

En sån där dag när man har noll energi. Känns som senaste veckan varit snål med energi överhuvudtaget. Har en rätt lugn vecka framför mig så nu är det dags att göra prioriteringar; typ inte sova bort halva dagen och slöa resten. Tvingade mig iväg på ett rätt kasst träningspass nu på kvällen. Men bättre det än inget alls antar jag.

Har haft otroligt mycket sögsug hela dagen, så som kvällsmål lyxade jag till det med en barebell cashew-caramel. Mmmmmums! Middagen bestod av lax i ugn med tomat och fetaost tillsammans med ärtor och harricot verts. Färgglad tallrik såhär i diettider, smakade dock utmärkt.

Likes

Comments

Vaknade upp till ett snökaos, vilken var en mindre chock då det kändes som våren kommit igår. Blodgivning dagen till ära, men då jag är tidsoptimist blev det helt plötsligt riktigt stressigt att ta sig till sjukhuset. Att det inte var plogat underlättade inte mitt försök till att försöka skynda mig dit. Bättre sent än aldrig, brukar man väl säga. Efter blodgivningen (och en stunds vila och ett mål i magen (!)), blev det ett väldigt lätt ryggpass som avslutades med rörlighetsövningar. Men nu är jag lagom seg. Somnade en stund efter att jag kommit hem, och så mycket mer produktiv lär inte kvällen bli. Men det känns okej eftersom jag har något mindre blod i kroppen att jobba med...

Likes

Comments