Här kommer ett tips till när suget på något gott kickar in på kvällskvisten. Blanda ca 200 g keso med två ägg och häll över i en ungsäker form. In i ugnen på 175 grader i ca 20-25 minuter. Häll på frysta hallon så de får tina på ostkakan. Och voilà, så har en proteinrik och underbart god ostkaka skapas. Varsågoda och njut!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag. Men lööööööööning, så mår ändå. Fick till en bra benpass ikväll, och svetten forsade. Tänker lägga extra fokus på just ben under denna vinter. Siffrorna på vågen går stadigt uppåt. Kexchokladen innan passet ikväll gav extra tryck. Det är nu det ska byggas. Det är nu det är som roligast!

Lagade god mat ikväll och unnade mig ett glas vin. Vem säger att bra mat behöver vara tråkig. Potatis och timjan är alltid en vinnande kombo 😍

Likes

Comments

Börjat skolan igen. Fått rutiner. Börjat komma igen på gymmet. Varannan helg jobb. Varannan helg dricka vin med trevligt folk. Födelsedag.

Det är ungefär så det ser ut. Det rullar på ganska bra! Men redan nu efter tre veckor så har jag tappat studiemotivationen. Är redan i psyket inne på nästa kurs. Well, det brukar se ut så här vid skolstart och än så länge har det löst sig med tiden. Dags för eget ansvar. Dags för läsning av vetenskapliga artiklar. Suck.

Likes

Comments

Jag har aldrig längtat så mycket till lön som nu. Sommaren har ruinerat mig. På fredag kan jag äntligen fylla kylskåpet igen och kanske unna mig ett par nya träningstights. Det känns att rutinerna börjar komma tillbaka, tvättkorgen växer alldeles för snabbt. Jag behöver uppfräshning i garderoben, och det är snart!

blått är flott

Likes

Comments

Två veckor kvar till skolan börjar! Faktiskt så längtar jag lite dit. Komma igång med rutiner, träffa alla härliga klasskompisar och närma sig examen mer och mer. Ändrar mig säkert sen när tentaplugget är igång...

Fick till ett bra bröst- och armpass ikväll, även fast jag tappat sååå mycket i styrka. Suck och stön, bara att jobba sig tillbaka!

Likes

Comments

Bättre lycka nästa gång, med flow här alltså. Har sen senast hunnit med att vara i Göteborg, börjat komma tillbaka i träningsformen, firat min älskade lillebror och skålat på kräftis. Rätt dålig på att ta bilder inser jag nu, ännu ett mål att sätta på min lista.

Likes

Comments

Ho ho! Ja, här var det dött... Jag har jobbat bort halva sommaren, flyttat och försökt att sysselsätta mig med annat på lediga dagar. Andrum är en bristvara. Men det känns bra mitt i allt. Det mesta är på plats på mina ynka kvadrat och det börjar kännas som hemma. Träningen har hamnat tappat prioriteringsnivå, men snart är jag tillbaka!

Ska bli bättre på att uppdatera, lovar!

Överraskade mig själv med en löprunda tidigare ikväll, varifrån kom den energin?

Likes

Comments

Glad midsommar! Hade en fin midsommar med ett härligt gäng på landet med god mat och lekar. Hoppas ni ocksså hade en bra kväll ❤

Likes

Comments

Det har redan blivit fredag, och hela denna vecka har jag legat under en filt i soffan med förkylning. Lagom kul. men förra helgen var det iallafall Summerburst. Så tänkte dela med mig av lite bilder därifrån:

sist med inte minst; den obligatoriska bajamaja-bilden

Likes

Comments

Haft en underbar weekend i Gdansk. Även fast vi hade motvind i mycket, gjorde vi det till en jävligt bra resa. Här kommer den obligatoriska bildbomben:

Likes

Comments