Det har redan blivit fredag, och hela denna vecka har jag legat under en filt i soffan med förkylning. Lagom kul. men förra helgen var det iallafall Summerburst. Så tänkte dela med mig av lite bilder därifrån:

sist med inte minst; den obligatoriska bajamaja-bilden

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Haft en underbar weekend i Gdansk. Även fast vi hade motvind i mycket, gjorde vi det till en jävligt bra resa. Här kommer den obligatoriska bildbomben:

Likes

Comments

Finslipar lite på sista inlämningsuppgiften för våren, men det finns inte så mycket motivation kvar. Ser mest fram emot helgen då vi drar till Gdansk. Ska bli sååå kul! Och så helgen därpå väntar Summerburst, är sååå tagg! Ser verkligen fram emot den här sommaren❤

Likes

Comments

Helgen va 👌. Fina vänner, fint väder, några drinkar och så lite jobb på det. Fler av dessa tack!

Likes

Comments

Var ute och firade en släkting i Kvicksund ikväll. Satt ute, med sjöutsikt. Såå fint. Och Harry var med ❤. Är egentligen ingen älskar-bebisar-person, men det går ju inte att låta bli att älska den lilla krabaten.

Likes

Comments

Det blev ett sent eftermiddagspass, då tröttheten tog över och jag sov bort hela eftermiddagen. Men det kan nog ha gett mig extra energi inför kvällens benpass, för det gick svinbra. Satsade på kvalitet: djup i knäböjen och hållning i utfall. Simpelt pass men ack så bra:

Knäböj:
(2 uppvärmningsset x 12)
4 x 10

Utfallsgång:
4 x 20

Benpress s/s sidosparkar:
4 x 12 s/s 4 x 12 på varje sida

Likes

Comments

Helluu!
Det var full fart på den här helgen kan man ju säga... Jobba fredag, lördag, söndag. Cash is king som man brukar säga. gårdagen avslutades med tapaskväll hos Sanna med nya människor. Det klickade jävligt bra, och resulterade i en lyckad kväll med utgång. Något seg idag, slängt in en fryspizza i ugnen och laddar inför kvällspasset.

Det känns ändå rätt bra, även om omständigheterna inte är de bästa just nu. Är så glad att jag har så fina vänner och familj ❤

Likes

Comments

När livet inte blir som man tänkt sig. När allt får en vändning. En ny början. Det är lite rörigt just nu, men fyller bloggen med lite träningsbilder från senaste tiden.

Likes

Comments

Hjärnspöken har gjort att de gått trögt när det gäller marklyften. Det är nästan ett år sedan jag persade med 100 kg och sedan dess har jag kämpat med att höja vikten. I lördags fick jag äntligen upp 105 kg, och det kanske inte låter som så mycket ökning men för mig var det en jävla vinst. När det kommer till styrketräning handlar det så mycket om att psyket ska vara med och att man tror på sig själv. När det brister där går det inte att använda 100% av sin kraft. Så för mig var detta en så jävla stor vinst. Mimmi vs. hjärnspöken, 1-0.

Likes

Comments

Blev ett sent pass ikväll. Hade ingen lust och var på gränsen att ta vilodag. Med efter några riskakor med kaseinfluff och jordnörssmör fick jag lite mer energi. Så fort jag kom in i multihallen var psyket på min sida och jag fick till ett riktigt lökigt benpass. Om du vill döda dig själv, ja då är det utfallsgång som gäller!

Likes

Comments