Mimmi Nordin ----------------

​Nu har vi landat i ett kallt och grått Sverige. Det känns verkligen trist att komma hem till sånt här väder, men å andra sidan har jag haft en kanonvecka och nu längtar jag efter att få träffa mina käraste här hemma igen. 

Likes

Comments

Tre bilder från gårdagens marknad.

Hej! Nu är det snart dags för hemfärd. Inatt hämtar en taxi oss utanför lägenheten och tidigt imorgon bitti lyfter planet. Vi har haft fint väder idag så därför valde vi att spendera hela förmiddagen på stranden. Nu städar vi för fullt och packar ihop oss. Vi ska förmodligen ut och äta om en lite stund och sedan skulle jag chansa på att det blir en lugn kväll innan vi åker.

Likes

Comments

​Två gladisar i SOLEN. 

Idag har vi fint väder här i Spanien. Äntligen! Så härligt med lite sol på kroppen. Vi sprungit mellan solstolen och poolen sedan klockan 11 i förmiddags. Innan dess var vi på en marknad precis i närheten. Det enda jag köpte med mig hem var en stor vattenmelon, men det var alldeles tillräckligt för min del. 

Likes

Comments

Så här såg det ut utanför vår lägenhet igår kväll. Det var knappt så att bilarna kom fram. Det var verkligen vatten ÖVERALLT. Idag har vi haft life finare väder och jag har hunnit med att både sola och bada. Tjohooo

Likes

Comments

Godmorgon fredag!!! I morse vaknade jag av att pappa sprang in på mitt rum och berättade att Silvana gjort en remix på Håkans låt "Du fria". Jag hämtade telefonen och lyssnade på låten en, två och tre gånger innan jag reste mig. Hade aldrig någonsin kunnat tänka mig en bättre kombination. Mina två favoriter i en och samma låt. I december får jag se dem båda live. Silvana den 1:e och Håkan den 21:e. Så roligt att de kommer till Malmö och kör!

Likes

Comments

Goddag! Jag ligger nerbäddad i sängen med både telefonen och datorn framför mig. Världens regnoväder bröt nyss ut här. Det åskar och blixtrar också, så det ser ut att bli en hemmakväll ikväll. Mamma sitter under tak på terrassen och slänger ihop en fruktsallad. Vi försöker lyxa till det lite fast att det regnar. Det är ju inte varje dag man är iväg på semester liksom.

Bilderna ovan är från tidigare idag när vädret var bättre och vi var ute och promenerade. Det var så pass fint att vi till och med stannade och tog ett dopp i havet innan vi gick vidare till en marknad.

Likes

Comments

Den här restaurangen åt vi på i förrgår.

Först fick vi in dessa förrätter att dela på. Efter det kom servitörerna i omgångar ut med brickor med olika pasta- och pizzarätter och så fick man välja vilka man ville ha. Det var som en rullande buffé kan man säga, där man inte behövde springa själv utan personalen kom ut med allt.

Restaurangen låg på "Zenia Boulevard" som är ett köpcenter bara några hundra meter ifrån vår lägenhet. Det är så lyxigt att ha allting så nära. Jag gick bort till köpcentret även igår. Passade på att shoppa lite när solen gick i moln. 

Likes

Comments

Instagram @mimmiinordiin