Mimmi Nordin ----------------------------

Fick den här väskan av Linnea och Dan i studentpresent. Visst är den snygg??? Senapsgult har ju blivit poppis på senaste och jag gillar verkligen det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Min student, 2017

Blandade mobil- och kamerabilder från studentbalen. Har så mycket fina bilder från min studentvecka. Mamma, Clara OCH Dan tog massa bilder. Det är ju så kul att ha och kolla tillbaka på.

Likes

Comments

I lördags efter mitt pass på jobbet åkte Alfred och jag ut på en liten fisketur. Var ute i 2-3 timmar men det enda som nappade var två små abborrar. Vi hade med oss en kycklingrulle och lite fika i båten så det var minst lika mysigt ändå. Älskar att vara ute med båt och bara vara.

Likes

Comments

Får en vecka sedan åkte Alfred och jag till Helsingborg och jag köpte min första Macbook. Vi lämnade in våra datorer i skolan veckan innan studenten och efter det har det känts tomt att vara utan. Jag använde såklart främst min skoldator till allt mitt skolarbete men också till att blogga och redigera bilder på, så jag kände mig tvungen att investera i en ny. Det blev en Macbook Air och jag är MER än nöjd med den! Wihooo. Nu ska jag försöka blogga lite oftare igen.

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Min student, 2017

Så här såg jag ut på min studentbal. Jag letade efter en klänning till balen i både Malmö, Växjö och Helsingborg men det slutade med en klänning från Nelly.com. Jag tyckte om den jättemycket, och framförallt ryggen. Hade köpt smycken och en liten väska att ha till. När baldagen kom fixade jag håret hos frisören och sminkade mig lite extra. Tyckte det var väldigt roligt att få känna sig sådär ovanligt fin och att se hur fina alla andra var. Däremot var jag febrig på eftermiddagen och mådde ganska dåligt under middagen på Stora Hotellet... Men det blev en rolig kväll ändå!

Likes

Comments

Postad i: Min student, 2017

Här kommer ett gäng bilder från världens bästa dag. Hade jag fått chansen att göra om sista veckan en gång till hade jag inte tvekat en sekund. ÅH!

Likes

Comments

Postad i: Min student, 2017

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag har tagit STUDENTEN. Det känns fortfarande overkligt. Tänk att tre år på gymnasiet nu är över. Min student var minst sagt helt fantastisk. Råkade ut för lite feber och hosta i början av studentveckan, men det var inget jag kände av på studentdagen. Vet inte om jag faktiskt var feberfri den dagen eller om jag helt enkelt inte märkte av det för att jag var så himla glad. Vilken härlig dag!

Linnea och hennes kille Dan är hemma på besök i Sverige och Dan klippte ihop en film från studentbalen och min student. Han är verkligen duktig!! Tänk vilket underbart minne jag har att kolla tillbaka på.

Likes

Comments

Bilder från veckan innan studenten. Det var vårmarknad i Markaryd och vi var ute och festade. Hängde en del med Evelina och laddade inför studentveckan.

Likes

Comments

Postad i: Min student, 2017

Som rubriken lyder: en bildbomb från Krakow. Vi hade fem fantastiska dagar i Polen. Tillsammans med skolan var vi på ett par guidade turer, en heldagsutflykt, Auschwitz och mycket annat. Vi åt gemensamma middagar och hade det jättetrevligt. Och på vår lediga tid varvade vi chill på rummet med utekvällar i staden. Vilken stad och vilken resa!

Likes

Comments

En ny skönhet i min garderob. Tycker verkligen att den är sååå fin! Jag köpte min i butik men om ni är sugna finns den också att klicka hem HÄR i tre olika färger.

Likes

Comments

Instagram@mimmiinordiin