JAG SAKNAR DIG NÅGOT SÅ FRUKTANSVÄRT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland blir jag jävligt förvånad över mig själv. Jag som själv tycker att jag är lite okänslig och allr för ecgocentrisk lite för sällan, kan bli helt ställd över att en fet man på 45+ sitter och lunchar ensam. Då blir jag ledsen. Jag känner verkligen hur det svider och jag kan nästan bli tårögd. "Han har inga kompisar", "han är ledsen för att han äter ensam", "ingen vill äta med honom". Jag menar, ska jag ha sympati för någon och tycka synd om någon så ska det la fan inte vara för en vuxen man som väljer att avnjuta sin lunch i lugn och ro? Sen så tycker jag nästan synd om alla andra också. Eftersom att jag är så narrow-minded att jag tror att alla tänker likadant som mig och uttrycker sig likadant som mig, så tror jag att jag "genomskådar" folk. Jag tror mig förstå hur alla andra tänker genom att använda mitt högst instabila sinne som mall. Jag borde egentiligen bara tycka synd om mig själv nu när jag kommer på mig själv med att tro att jag är överlägsen alla andra.

Likes

Comments

Jaa... vad har hänt sen sist..? Jag har klantat upp samma "relation" en gång till. Jag bryr mig inte. Jag har helt och hållet tappat intresset för Scott. Känns gött. Jag är nog på väg att.. hmm.. Gunnar :) BRA SOMMAR. En vecka kvar.. SAKNAR ALEX!

Likes

Comments

Än så länge har sommaren bjudit på Hultsfred, en hel del alkohol, Pier Pressure här om dagen.. Kan inte komma på mer.. Jag var rökfri i 4 och en halv dag, TOP THAT. Börjar jobba på måndag.. För den lönen ska jag och Al till London och Köpenhamn. hah...

Likes

Comments

Igår tackade jag Gud flera gånger under kvällen. Och jag gör det igen. Jag tackar Gud för cigaretter, alkohol och Alkaline Trio!

Likes

Comments

dumheter. alla gör misstag.

Likes

Comments

Jag vill bara gråta, men jag kan inte. Early sunsets over Monroeville. Jag vill gråta. Få ut allt, men jag kan inte längre.. det funkar inte.. Varför kopplar inte människan..

Likes

Comments

Jag erkänner; det är sant.

Likes

Comments

och jag snackar en massa skit :D

Likes

Comments

Jag faller mer och mer hela tiden. YESH! Det är fruktanvärt illa. Detta är inte riktigt min grej..

Likes

Comments