Header
View tracker

Äntligen är mysigaste månaden här!! Det firar vi med en weekend till Sthlm, haaade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ikväll blir det 3rätters hemma hos oss, vi ska bjuda Jannie, Dan och Mille. Ska bli så mys!! Älskar när man gör något lite extra en måndag, veckan känns genast mycket roligare :)

Likes

Comments

View tracker

/ åt så god mat på Cg's, hummersoppa till förrätt och oxfilé till huvudrätt / selfiefejsss / tände första ljuset, äntligen!! / vårt fina skyltfönster med två levande tomtenissar under skyltsöndagen.

Likes

Comments

En liten bildbomb från min och Elins resa till Thailand i vintras, så himla bra vi hade det!

Alltså guuuuud vilken resabstinens jag har och inte blir den bättre när ens vänner är i Mexico och lever livet just nu! Aja, min tur kommer! Just nu är det bara så mkt med skola och jobba att jag vill gräva ner mig under en sten och titta ut på julafton.
Jag och Adrian har då ( till 98%) bestämt att vi ska fira vår 1års dag den 1 juni på Braq i Kroatien, längtar redan ;)

Likes

Comments

Valde att stanna hemma från skolan idag då jag känt mig så trött och slut sista tiden, behövde en dag för att bara andas ut och vila innan jobbhelg. Var barnvakt åt mille en stund och det var SÅÅ mysigt, han är så klok,rolig och omtänksam redan <3 Världens bästa!

Likes

Comments

Vaaaarför är det så kul? Och dyrt? Och irriterande då man inte har en sekelskiftsvåning? Man får istället dregla över bilder på Pinterest...

Är iaf på jakt efter en bokhylla som ska se platsbyggd ut och vara billig, haha lär ju gå bra... lutar åt Billy-serien från IKEA just nu, den tror jag skulle bli helt ok i vårt vardagsrum och är väldigt stilren och enkel och kostar bara över 1000-lappen!

Här är en pressbild på Billy-bokhyllan VS en bild tagen från ELLE Home där dom ändrat om hyllplanen på den lite.

Likes

Comments

Idag fyller fina Angelica år så megagrattis till henne, på lördag ska det firas med mat och mys på c'gs!

Idag har varit en riktig pissdag, började dagen med att rota igenom min garderob för att hitta något att ha på mig men INGET kändes rätt, ni vet som det kan kännas ibland...suger! När jag väl kom till skolan (lite sen pga bilkö från helvetet) så är alla i klassen på sämst humör då vi har haft mkt gorm med kursplan och lärare.
Men när jag kom hem så stod Adrian i köket och lagade carbonara och det gjorde dagen lite bättre. Nu ska jag ta en lång dusch sen lägga mig på soffan och ta det luuugnt.

Likes

Comments

Ikväll kom mina gamla kollegor över på lite tidigt julmys, var så trevligt, som alltid med det gänget! Nu är det läggdags för mig, tidig uppstigning imorgon då vi har klassmöte och börjar en ny kurs...inte så pepp. Natti

Likes

Comments

Resultatet! Blev jättenöjda, Fanny är så duktig.

Likes

Comments

Idag är det full rulle!
Började dagen med att skjutsa Adrian till jobbet för att efter det åka och mysa med Mille och min syster en snabbis innan det var raka spåret till Luleå för inköp.
Det var mitt första inköp med fria tyglar vilket var skitroligt!! Efter att det var klart var det snabbt tillbaka till Boden då jag hade färg- och klipptid 13.45, några minuter sen men nu sitter jag här iaf...läser tidningar och dricker kaffe medan färgen är i, sån LYX! Älskar att vara hos frisören, resultat kommer sen.

Likes

Comments