Header

Dessa två bilder beskriver de senaste dagarna perfekt.
Ligger i soffan med smutsigt hår, torra läppar och äter godis, knaprar halstabletter, ser new girl,hostar,snyter mig och längtar till friskare tider, haha.
Höjdpunkten på dagen är när Adrian kommer hem från jobbet och behandlar mig som en prinsessa resen av kvällen tills jag somnar i hans famn framför en film.
Han är bäst min kärlek <3

Likes

Comments

Igår var jag, mamma och min syster på Lisa Nilsson och wow, så himla duktig hon är!!! Älskar hennes texter och melodier, dom berör så mycket.  Sen är Lisa Nilsson nog den artis som fått mig att fortsätta sjunga på något sätt, jag har alltid sjungit väldigt många av hennes låtar, i skolan och på fritiden.
Satt och lipade som ett barn när hon sjöng Himlen runt hörnet då den påminner så mycket om när jag träffade Adrian <3  
Innan konserten var vi på stan sen middag på kitchen and table och övernattning på Clarion, en sen födelsedags present till bästa mamma!
ENDA minuset i helgen var väl att jag har blivit såå sjuk, snorig, ont i halsen och febrig. Så nu ha jag lagt mig soffan och stannar här tills jag blir bättre.

Likes

Comments

3 bilder från förra helgen! Tänk så fort veckorna går, så sjukt... man hinner inte med. Men snart är det vår på riktigt sen sommar och sen ENDAST 1 år kvar av skolan och efter det är jag en utbildad inköpare, tänk!! Så fint ändå.

Likes

Comments

Älskar.

Den här söta blusen är från Zara!

Likes

Comments

Alltså ge mig Lisa Olssons garderob!! Helt klart Sveriges bäst klädda enligt mig! Och så himla vacker också!! Mycket inspo på hennes blogg :):)

Likes

Comments

Idag, imorgon och alla andra dagar.

Vi äger!

Likes

Comments

Några va de senaste bilderna tagna här hemma, visst känns det vår? ;) Är ALDRIG sen med att göra ljusare och mer färgglatt hemma, har det snarare året runt som den sommarmänniska jag är. Nu får tiden gärna gå snabbar så att man snart får gå barbent igen!!

Likes

Comments

Mitt mosterhjärta slår så hårt för denna kille, underbaraste Mille! När jag hör en snap med hans röst eller pratar på face-time eller i telefon med honom så vill jag bara dit och busa på en gång!!<3

Likes

Comments

Kan ju vara dom tre största trenderna i vår, och jag körde på dom alla i lördags när jag jobbade,haha. Kände mig så fin med så mycket färg och fluff sen gillar jag verkligen att det är så mycket fishnet, levar upp vilken tråkigt outfit som helst!

Likes

Comments