Header

Såhär vill jag gå klädd i sommar!
Jeanskjol, skjortor, off shoulders plagg och färg i massor. SÅ fint!!

Om prick en vecka befinner vi oss på Brac i Kroatien. Går nog inte att längta mer än mig just nu, haha. Ska bli så himla underbart att få mysa där en vecka med min kärlek. Bara bada,sola,äta och dricka gott. Aah kan vi hoppa över den här veckan och jobbhelgen tack :))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åt VÄRLDENS godaste kladdkaka på kalaset i lördags för pappa och Emil.

Med finaste killen i universum <3

Sen avslutade vi dagen med grillfest även det hos pappa. Så himla mysig dag och kväll med bästa familjen!

Likes

Comments

Detta år slog jag till på stort och gjorde chokladbollarna fyllda med jordgubbar. Blev väldigt bra så tipstips..

Likes

Comments

Skola-bus med mille och middag i sävast- se sista avsnitten av 13 skäl varför- krypa ner bredvid mitt hjärta- sova

Likes

Comments

Idag promenerade jag och Rebecca en bra stund, mötte upp gabbi och Jens med kidsen, gick vidare innan vi tog en fika på le croissant. Nu sitter jag hos mormor och morfar med mamma och pratar. Snart kommer Adrian hit så blir det middag sen hen och se serier hela kvällen. En perfekt röd dag!

Likes

Comments

Hade en så mysig Valborg med fina vänner igår. Skratt, spel, god mat och trevligt sällskap. Perfekt! Mindre bra var väl vädret men det hade sin charm ändå, fira in maj och våren med lite snö ;) Så det är att bo här uppe helt enkelt ,haha.

Likes

Comments

Lite blandade bilder från vårat hem i brist på annat! Har ledig pluggvecka så jobbar några dagar i veckar annars är det manjana manjana som gäller, känns skönt!

Likes

Comments

Idag beställde jag klänningen ovan från Asos som jag ska ha på Bea och Linus bröllop i augusti, on den passar då! Tänkte styla den med genomskinliga skor och ett snyggt backslick alternativt en slarvig knut för en lite tuffare look. Som jag längtar!!!

Likes

Comments

Den här veckan har jag tagit tag i min kost ordentligt. Har inte ätit något socker eller bröd och har minskat rejält på pasta,ris och potatis. Nu jäklar!
Ska idag iaf unna mig en god sushi till lunch, mums! Det är ju trots allt fredag ;)

Likes

Comments