Header

(citat från Ellinor Löfgrens senaste inlägg).

Den här sommaren har varit den bästa någonsin och det har jag honom att tacka för.
Han som har öppnat mitt hjärta och fyllt det med så mycket tillit och kärlek, han som har fått mig att tro på mig själv, han som har dom finaste ögonen och den tryggaste famnen att somna intill. Är så lycklig att du är min! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken helg vi haft! Så himla kul. Skrattat,dansat och ätit så himla gott. En perfekt tjejweekend!

Likes

Comments

Hinner inte med min blogg riktigt, men tänkte bara uppdatera dom som fortfarande tittar in att allt är bättre än bra. Sommaren är här och jag kunde inte vara gladare, om 4 dagar är det dags för summerburst med bästa gånget dessutom. Drömmit.

Likes

Comments

Så härligt med sol och värme, det lixom kryper i kroppen av glädje. Och idag är det en röd och ledig dag vilket har firats med mys hos syster, första bikinipressen och snart grillat. Sen ikväll blir det bioi Luleå, vi ska se neighbors 2- som jag har längtat efter den haha..

Likes

Comments

Idag fick jag ÄNTLIGEN hänga med min pingla efter veckor utan varandra haha, så efterlängtat verkligen! Har annars varit ledig idag så har hunnit vara hos Jannie,Dan och Mille, njutit i solen och varit barnvakt åt lillen när dom höll på i trädgården. Älskar lediga tisdagar!

Likes

Comments

Tragiskt nog den enda bilden jag tog på Valborg haha...men kul hade vi! Började kvällen hos Rebecca där vi var ett bra gäng som åt grillat(sååå jäkla gott) och drack drinkar. Efter det åkte vi till Luleå där vi drack ännu fler drinkar innan det var dags att ta oss till Olles. Där hänge vi ett tag, dansade osv sen blev det Max och efter det gick vi till Matilda och Fredde för sleepover. En mycket bra kväll med andra ord!

Likes

Comments

GENI! Det här albumet är perfektion från första till sista låten, älskar variationen och hur äkta och naket det känns. Hon har gjort det igen och den här gången till och med ännu bättre än förut, så jävla bra!

Likes

Comments

Sorry för väldigt sporadiskt bloggande men har inte haft ork eller lust tyvärr. Dagarna har gått snabbare än vanligt även fast det inte har hänt något speciellt, men tur är väl det för nu är Maj inte långt borta.

Älskar maj, det är nog min favoritmånad på hela året- för då har man HELA sommaren framför sig. Så härligt!!
Ikväll kommer jag att fira Valborg med grillat och drinkar tillsammans med fina vänner, kan inte bli bättre.

Likes

Comments

Instagram @mimmigabrielsson