Header

Hello people!

Tänkte ta upp en sak som jag tänkt på väldigt länge! Dehär med min blogg!

Som ni märkt har de varit väldigt mycket sega inlägg, de har varit dagar de inte kommit upp något inlägg och ibland har de tagit upp till tre dagar innan jag bloggar.. De har alltså blivit så att jag kommit till en punkt i mitt liv där jag öite tappat glädjen/orken till att blogga! Jag tycler verkligen de e Sjuuukt kul! Men just nu har jag så mycket annat att tänka på. Slutar strax trean och är färdig med skolan ! Mycket tankar snurrar som att vad ska jag göra sen? Ska jag flytta? Ska jag plugga vidare direkt eller jobba ett tag? De flästa frågorna har jag svar på men endån, de är mycket just nu!

De är drygt två månader kvar och har somsagt sjukt mycket i skallen just nu och känner att jag puttar bort bloggen , jag lägger inte lika mycket tid på den som jag brukade och när jag väl ska göra de så kommer jag lnte på något bra, inte tillräckligt bra!

min tanke nu är att pausa med bloggandet (jag vet, skit tråkigt!) ett tag iallafall för att se om jag får tillbaka gnistan sen! Pausa tills jag fått ordning på allt som händer och sker just nu. Och de finns andra ställen ni kan följa mej på, instagram tillexempel, heter mimmimartinaa där, bara att klicka in och följa ! Snap kan ni få med, följ min storry även om den inte är så kul! I dönt knöw. Heter mimmimoon där .

Iallafall, kommer kanske börja med bloggen om ett tag, ser till att ni får veta de isåfall. Sålänge så får ni ha de bäst! De har betytt otroligt mycket att så många har läst, trodde aldrig att de skulle va så många som när bloggen var på topp! Tusen tack!

Puss och kram sålänge världens bästa!

Godnatt sålänge bloggen, vi ses säkert snart

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Yoghurt kvarg?
Jag gillar yoghurt och älskar kvarg så varför inte? Tästar hallon och fläder smak. Hoppas på 10 av 10!

Jobbar idag till 13:00, så inte så länge ! Har rast nu till halv så ska käka yoghurtkvargen och en banana 💪🏼

Likes

Comments

Jobbade för "första" gången idag på biltema, va jätte kul! Nu ska älskling och jag strax fixa lite käk och käka ofc! Vi ska ge oss på falsk fläskfile 👏🏻 få se om de lyckas lika bra som de vi fixade igår, kykling, kroketter och bea😏

Likes

Comments

Likes

Comments

Va och tränade innan skolan idag, känns så jäääävla skönt i kroppen nu! Nu ska vi käka påskbord👏🏻

Likes

Comments

Bara fyra dagar kvar till lov igen! Ska bli så skönt !

Denna veckan i skolan kommer bli lite seg för melis är borta, aldrig lika kul i skolan utan henne! Men men, som sagt bara fyra dagar ! Ska strax gå till bussen, ska fixa till håret, som vanligt hahah!

Likes

Comments

Inte en människa på gymmet typ, så skönt! Man kan verkligen ta de i sin egen takt då! Gillar dessa dagar

Likes

Comments

Fick ett meddelande igår om att min studentmössa fanns och hämta idag så självklart cyklar jag och hämta den!! Hoppas den är snygg nu.

Likes

Comments