Er å finne noe å skrive om når man ikke har gjort noe spessielt. Jeg har en ting jeg skal prøve og få ut på bloggen i løpet av helgen, men skal ikke røpe hva det er. En ting som skjedde i dag var at jeg var sikker på at jeg skulle bli blind. Prøvde å ta de falske vippene under mine ekte vipper, noe som jeg har gjort mange ganger før og det har gått helt fint. Jeg bruker å ta de under mine ekte vipper for det ser mye bedre ut og mer naturlig ut, men i dag gikk det ikke helt som planlagt, endte med at hele vippen og alt lime traff øyet mitt, det var ikke lite lim heller. Jeg føler at øyet mitt tåler så utrolig lite å reagerer på det minste. Men haha skal nok mer til for å bli blind. Så ja dette er det mest spennende som skjedde i dag. Nå skal jeg i allefall ut å trene, har faktisk klart og trene hver dag denne uken, så veldig fornøyd med det.

Likes

Comments

Så fint!! Men litt tidlig å få julestemning nå haha, det er jo fortsatt høst. Det er faktisk ikke snø men bare frost. Men for min del kan det bli litt varmere eller begynne å snø for jeg hater virkelig og kjøre når det er så glatt.

Hvordan er været hos dere?

Likes

Comments

Dårlig blogger jaaa. Jeg har perioder der jeg er skikkelig flink til å oppdatere men så bare gidder jeg ikke. Føler alltid at bloggen min må se bra ut, så vil aldri legge ut bilder jeg ikke er fornøyd med. Er litt spent på hvor lenge jeg blir å holde på med denne bloggen. Blir aldri å slette den i allefall. Må være det jeg liker mest med blogging, det å se tilbake på ting som har skjedd. Har hatt kjempe mange blogger før og de ble slettet med god grunn haha😂 Men nå må jeg få drukket noe vann føler meg helt dehydrert og tung i hodet. Håper dere har en super helg videre😘

Likes

Comments

Black & White

Søndagene mine er så like. Jeg sover kjempe lenge fordi jeg har vært på jobb til kl fire på natten, så fyller jeg bensin siden det er mye billigere på søndager, også kjøper jeg meg noe usunt og sier til meg selv at i morgen så skal jeg være sunn. Haha men i morgen skal jeg faktisk begynne å spise mye sunnere, når jeg skriver det på bloggen så må jeg faktisk gjøre det!

Hva gjør dere på søndager :)?

Likes

Comments

Ukens sang: Det må bli Cruel-snakehips (guy furiouse Remix) og starboy av the The Weeknd😊 Eeelsker når det kommer ut bra remixer av sanger som jeg egentlig er lei av. Så denne har jeg hørt på kjempe mye denne uken, så er sikkert ikke lenge til jeg blir lei av den også haha.

Ukens craving: Alt søtt!! Serriøst i den siste tiden eller de siste månedene har jeg hatt ett skikkelig søt sug, helt forferdelig. Men det jeg har mest lyst på akkurat nå er frozen frappuccino og sjokolade donuts.

Ukens opptur: At jeg har fått flere vakter på jobb. Jeg er bare vikar og i det siste har det vært veldig lite vakter å få, så heldigvis har jeg fått litt flere vakter nå. Men tenker at jeg skal begynne å jobbe natt også, om jeg får jobb på natt også😊

Ukens irritasjon: Godt voksne folk som bøller i køa, små fluer inne på rommet mitt (skjønner ikke hvor de kommer fra og er liv redd før at de skal legge egg i øret mitt eller noe😭) og at det begynner å bli skikkelig kaldt.

Ukens nedtur: At det kjennes ut som jeg begynner å bli skikkelig syk:(( uhhh. Når jeg er syk er jeg værdens største drama queen, da er jeg døden nær. Haha men jeg kan innrømme det i allefall

Likes

Comments

Før du leser!: Dette er et innlegg jeg skrev på den gamle bloggen min emilieaos.blogg.no for sånn ca ett år siden. Men jeg føler jeg bare må få delt det her også. Vær klar over at når jeg skrev dette var jeg en smule sint😊

Så jeg tenkte at kunne dele en liten historie som skjedde for sånn ca ett år siden, eller det er vell egentlig godt over ett år siden. Det startet i allefall i sommerferien 2014. Jeg begynte å stresse med kjøretimer, så jeg og mamma dro til den kjøreskolen der jeg hadde tatt trafikaltgrunnkurs. På vei mot kjøreskolen møtte vi en av kjørelærerne som begynnte å snakke med oss (blir ikke å si hans ekte navn så kaller han bare Knut). Det vi snakket om var når jeg skulle begynne å ta kjøretimer og han mente at september passet bra. Egentlig så har man ett valg i hvilken kjørelærer man skal ha, men Knut sa at han kunne være kjørelærern min, å så hyggelig som jeg noen ganger er så sa jeg bare ja, for han virket helt grei og jeg ville ikke virke frekk og si nei. Selv om jeg virkelig skulle ønske at jeg sa NEI i ettertid.

Tiden gikk og jeg skulle endelig ha min første kjøretime, den første kjøretimen gikk ganske bra. Det eneste jeg reagerte på var noen upassende spørsmålll som gjør æ dæ svett? ('???) og noe annet om han lurte på om jeg var en person som bare latet som om jeg var uskyldig? Og om jeg brukte å drikke på fest? (noe som han absolutt har ingenting med) Alle de spørsmållene gjorde meg bare ukomfortabel og irritert. I mange av de andre kjøretimene var han hysterisk og det virket som om han prøvde å skremme meg, noe som endte opp med at jeg ble sykt stressa og gjorde mange feil. Og når jeg først gjorde ting bra fikk jeg høre: Å det var jo kjempe bra Emilie! Noe som kanskje hadde hørtes bra ut om han ikke hadde sagt det i en så jævlig nedtalende tone. Tiden gikk og jeg øvelseskjørte som faen, mer øvelseskjøring = mindre kjøring sammen med kjørelærer knut.

Kjørelæreren min hadde også hatt stemoren min som elev da hun skulle kjøre opp til motorsykkel, for hennes del så hadde ting bare gått fint. Han snakket noen ganger om stemoren min. Men fyfaen det værste han sa til meg var når han skulle prøve å ordne rattet mitt slik at det skulle passe, noe som han gjorde mens jeg kjørte, og det han sa etterpå var: ka du trur ho lene (stemor) hadde sagt om ho veste at æ va mellom beina på dæ? Det er nå ting virkelig begynner og skurre, æsj???!!! hva faen er galt med dette menneske er det jeg tenker. Det jeg egentlig burde gjort nå var å bytte kjørelærer, men det gjorde jeg desverre ikke enda. Så skulle jeg ha glatt kjøring, på tur bort når jeg kjørte til glattkjøringa snakket han om at nå må jeg virkelig bevise at jeg kan kjøre, for han var usikker på om det hadde gått for fort fram og at jeg ikke enda var klar for dette (noe som bare var bull). Dette så ikke jeg et problem i, jeg var godt vandt til å kjøre lange turer så alt gikk bra, og han klarte ikke å gjøre meg nervøs. Så kom vi fram og glattkjøringa gikk ganske bra egentlig, det eneste jeg stusset på var når han sa at jeg skulle kjøre i 80 på glattlkjøringsbanen når han nettopp hadde forklart at vi ikke skulle kjøre over 60km. Jeg kjørte jo selvfølgelig ikke i 80 er ikke dum, det litt over 60, men kan ikke huske at han reagerte så sinnsykt på det, eller bare glem det fikk kommentarer om at jeg kjørte fort, men han sa det ikke på en så frekk måte så. På tur tilbake hadde vi forbi kjøring noe som gikk helt fint for meg. Men så kom vi inn til byen og da skulle han teste meg enda mer ut, noe som egentlig ikke gikk så bra, for fy faen så mye dritt jeg fikk høre og kjefting, sutring og klaging det var fra han. Jeg ble selvfølgelig enda mer stresset og livredd for at jeg måtte ha fler kjøretimer med det vrake der. På slutten av kjøretimen, var jeg nesten helt på gråten noe som jeg tror han merket, så jeg stod på den lille testen (husker ikke helt hva det var slags test), men jeg kunne i allefall gå videre til langkjøring.

Så kom dagen hvor jeg skulle ha langkjøring. Jeg håpet skikkelig på at det skulle være en til elev med, så han kanskje oppførte seg litt. Men etter min flaks så var det bare jeg som skulle ha langkjøring sammen med han, jippi..... Og jeg skulle ha langkjøring til SVERGIE ALENE fram og tilbake også etter det måtte jeg kjøre til NARVIK!!!!???? Etter en jævlig tur over fjell med sørpa, som for dere som ikke vet så tar det jævlig lang tid å kjøre til svergie fra Harstad, og det tar i allefall lang tid å kjøre til Narvik etterpå for å ha bykjøring! HERREGUD! Men kjøringa til svergie gikk egentlig bra, rett og slett fordi jeg er flink til å kjøre. Men Narvik derimot gikk ikke så bra, noe som kanskje ikke kommer som ett sjokk når du har kjørt først en lang tur også skal jeg ha bykjøring i en by som jeg aldri har kjørt i før. Og det er kanskje ikke så rart at ting går dårlig, når du har en kjørelærer som bråbremser i farlige situasjoner og skriker NÅ KUNNE VI HA DØDD!!, og konstant latterliggjør kjøringa mi og sier at jeg er så dårlig å kjøre at jeg må ha mange flere kjøre timer fordi jeg kjører så jævlig, og kommer med så sykt mange unødvendige kommentarer. Jeg må til slutt stoppe bilen og begynner å gråte (noe som jeg aldri gjør foran folk jeg ikke kjenner så godt), men jeg var så sykt stressa og ender opp med at jeg begynner og rope tilbake , skjønner helt ærlig ikke at han turte å la meg kjøre hjem haha jeg var jo helt i fra meg. Noe som også gjorde dette verre var at jeg selvfølgelig ikke ville bruke mer penger en nødvendig, for jeg viste at jeg kjørte bra, og jeg betalte alt selv og ikke faen om at jeg skulle begynne og snylte på andre i familien, noe som han mente at jeg skulle gjøre. Han sa helt serriøst at jeg kunne jo bare spørre besteforeldrene mine, og han mente at det var jo helt merkelig at foreldrene mine ikke betalte, noe som gjorde meg mer irritert og frustrert.

Etter denne opplevelsen byttet jeg kjørelærer, uten og si i fra til Knut. Og etter jeg fikk han andre som kjøre lærer ble jeg helt sjokert over hvor rolig han var, og hvor behagelig det var å kjøre. Og det tok meg to eller tre kjøretimer!! med den andre kjørelæreren før jeg kjørte opp og stod med glans på førsteforsøk!!:)). Men Knut var selvfølgelig ikke helt ferdig med å være en idiot, han bestemte seg plutselig for å ringe stemoren min og forklare hans side av saken? Når du må bryte taushetsplikten for å forklare stemoren min ut fra det blå hva som har skjedd, da er du bra redd. Men det stopper heller ikke her, søsteren min får selvfølgelig Knut som lærer på mørkekjøringen noen måneder etter, og der bryter han for andre gang taushetsplikten sin og snakker om meg og hvordan jeg kjører, og dette var ikke bare til Willemo men også til de andre som satt i bilen. Jævlig smart er du virkelig..

Likes

Comments

Hello Autumn

Akkurat nå er jeg i Grovfjord. Har vært sammen med pappa og bestefar å plukket bær, eller har i allefall prøvd men fant ikke så mye. Har i værtfall kommet meg ut en tur og fått en del fine bilder. Når jeg er her hos pappa og Lene ender jeg ofte opp med og bare sitte inne å se på serier, er ikke så veldig mye å finne på her akkurat. Eller egentlig er det sikkert mye jeg kunne ha gjort men jeg er så lat. Men i morgen skal jeg tilbake til Harstad siden jeg har jobb på lørdag.

Har dere noen planer for helgen?

Likes

Comments

The inspiration I was looking for

Likes

Comments