Jag i min favoritkappa i lördags påväg mot äventyr, har väl aldrig druckit så mycket rödvin i hela mitt liv.. tror vi kom över fyra flaskor innan vi överhuvudtaget kom utanför dörren. Älskar när man är hemma hos någon och pratar om allt man någonsin sett, gjort och hört och skrattar så man gråter, målar någons naglar, sminkar sig, några röker på balkongen och ur högtalaren sjunger Mauro Scocco "Åh Saaaaraaaahhh".
​Då lever man faktiskt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tycker ändå det här är en så himla härlig liten funktion och så kul att få alla de 100 låtar man lyssnat mest på tillsammans <3 Dessvärre finns det två låtar: Iron Sky och Blood's thicker than water som jag aldrig lyssnat på. Blev mycket fundersam vem som lyssnat på så dåliga låtar men kom på att mitt ex snyltade på min spotify rätt länge. Oh well, ignorera dessa!

Likes

Comments

Har aldrig någonsin ägt ett rouge tills alldeles nyligen då jag fick berättat för mig vilken boost det kan ge. Det ger ett friskare och piggare intryck, det viktigaste är att hitta en nyans som passar till ens egen hudton och resterande makeup. För mig var det helt klart att jag skulle ha en kallare mer åt lila/plommon hållet och absolut inte röd/rosa/peach. Det här är från Tom Ford i färgen Gratuitous och är verkligen en kall ton som går mycket åt lila/blått. Så fint!

Likes

Comments


Här är tre set jag älskar från ett märke som heter Fleur du mal. Jag vet inte riktigt vad det är men lingerie har alltid fått mitt hjärta att slå lite snabbare. Jag känner mig inte komplett utan ett fint set under, bara för min egen skull. Det är även så fint att låta en vacker bh skymta fram under en skjorta eller liknande. De typerna här ovan som går längre ner på revbenen än en vanlig bh och är mer bustier-lika är min favoritmodell.

Likes

Comments

Det här saknar jag just nu.. att efter en hel dag i solen när man är helt matt komma hem till ett svalt hus och sippa på ett iskallt glas rosé medan man gör sig iordning för kvällen. Smörja in sig med en härlig olja, mina två favoriter kommer från La Mer och Rodin. Svida om till kvällskläder och höga sandaletter med knyt, är inte en liten svart klänning ändå det finaste man kan ha på sig? Har sällan klänning numera men det är nog i det jag känner mig som finast. Den här är i tunn cashmere från Leetha, ett franskt märke som någon chic vogue-människa på min instagram skapat. Heels man knyter längs med ankeln är det finaste jag vet, det är så sexigt och kvinnligt på något sätt.
Matchar helst en liten tight klänning och stiletter med minimal makeup, låter håret vara lite som det är och en i helhet naturlig, effortless, ungdomlig look. À la parisienne..

Likes

Comments

Ready to rumble i leo!

Saint Laurent stiletter och vin.. vad annars liksom..

Jag lever som vanligt i bodys och just den här är ny och jag älskar för den är lite transparent och perfekt till skinnkjol.

Här har jag också body fast med polokrage.

Jag och en vän var hos henne och åt middag, drack vin, lyssnade på Oskar Linnros, pratade om livsviktiga saker, öppnade en flaska till och skrattade långt in på småtimmarna och sedan sov vi här. Mysigaste sängen jag sovit i någonsin.

Kanske det viktigaste i mitt liv just nu (kanske alltid), högtalare och ljus.

Jag ligger sömnlös som vanligt nuförtiden (är det månen?) jag vet inte. Ganska mysigt ändå att vara vaken när det regnar och stormar ute. Lyssnar på en gammal lista med London Grammar och Bat for lashes, åh nostalgi. Förut ikväll var jag på yoga och det var ganska flummigt, vi mediterade och pratade om att finna sig själv och vanligtvis hade jag bara eh what's going on men jag kände inte så alls. Efteråt var jag alldeles rosig om kinderna och fylld av harmoni och lugn. Gick hem och lagade lax och lyssnade på Enya och kände mig härlig. Detta var ju då en succé så jag bokade in fler yoga pass, såhär måste man ju känna! Behagligt också att gå på kvällen tycker jag.

Likes

Comments

Har på senaste tiden blivit ett stort fan av Rahua's hårprodukter. Det känns bra att använda produkter som bara innehåller naturliga ingredienser, mitt hår känns mjukt och jag har fått mycket komplimanger att det är glansigt. I början när jag kände hur dom doftade (typ havre och spa) så var jag lite skeptisk för man är van vid att schampon och sådär luktar tvåligt och blommigt ungefär men man vänjer sig. Den lilla burken är en kräm med värmeskydd som man applicerar i håret innan föning. So good.

Likes

Comments

Godkväll! Jag har inte gjort någonting den här helgen, alltså alls. Suttit inne och glott på tv och ätit godis. Sett ikapp alla Vår tid är nu avsnitt, tycker den serien är mysig. Hade egentligen ingenting roligt att säga, ville bara titta in här och säga hej för det var ju ett tag sen!

Likes

Comments