Har vart ute på en promenad med hunden, blev en runda på ca 7 km, så nu är han trött. Sen blev det hemmaträning för mig! Nu tänkte jag slänga mig på soffan framför en film eftersom jag inte sovit något inatt, och sen får vi se om jag orkar köra ett till pass eller om jag är för trött..
Take care✌🏼️💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en riktig slöar-dag. Hade sån migrän igår att jag såg skimmer för ögonen och att det svartna till ibland, kändes som att jag skulle klappa ihop vilken sekund som helst. Och medan M låg och prata med mig försvann jag bort ibland.. Sjukt läskigt. Men lyckades iallafall somna sen, och vakna nån gång inatt av att M råka slå till mig i huvet när vi sov.. Haha! Bra kombo med den migränen...👍🏼
Så huvudvärken har suttit kvar även idag, plus magvärken från igår. Vaknade när M kom hem från en promenad med hunden, och sen kom B hit, så åkte dom iväg och plocka blåbär medan jag åkte in till stan en snabbis. Sen käka vi och kolla på film, och alla somnade! Haha, trött-mössorna?
Nu tänkte vi iallafall ta det lugnt och sen kanske vi hittar på något senare.
Take care✌🏼️💕

Likes

Comments

Hörrni, jag är ledsen! Huvudet har inte varit med på sista tiden, hehe! Jag har varit så trött, men ändå haft svårt att sova, så därför har jag inte uppdaterat.. Förlåt!
Iallafall idag var jag hos sjukgymnasten först, och tränade i ca 1,5 timme, så himla skönt! Körde igenom hela kroppen, mycket välbehövligt! Sedan åkte jag hem och lagade matlåda och packade åt M eftersom att han fick köra lång pass idag, så han började vid 06, kom bara hem och duschade och sen åkte iväg igen och kommer hem på fredag... Så det blev en ensam dag för mig idag. Så jag har städat både inne och på altanen, vart ute och gått med hunden, tvättat, och slöat i soffan! Bara tagit det lugnt så att säga..
Imorgon (idag) kommer Anticimex, men annars händer nog inte så mycket förens M kommer hem.
Nu ligger jag i sängen med både hund och katt och tänkte försöka sova!
Take care💕

Likes

Comments

Idag har varit en lugn dag. Åkte till en ravin med hunden och M och gick en sväng, en sådan mysig ravin! Ser nästan lite ut som en regnskog när man går där. Tyvärr är inte min kamera speciellt bra på att fånga upp sånt, men men...
Sen åkte vi hem och gjorde tacos och såg en film. Och sen fortsatte jag med mitt projekt, -bygga hylla-. Och jag tror att jag har målat sista lagret nu, så att den kan sättas upp imorgon! Kul att faktiskt ha gjort den själv.
Nu tänkte jag varva ner lite i soffan och sen gå och lägga mig.
Imorgon väntas en behövlig tvätt- och städdag, känns så mycket roligare när tvättkorgen är tom och alla ytor är rena.
Take care✌🏼️💕

Likes

Comments