Godmorgon! Idag har jag en enkel outfit till skolan, en hollister skjorta och ett par stretchiga Jeans. Väldigt skön outfit en vanlig måndag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Akta dig för förväntningar, drömmar, och passions dödare.

Familj & vänner i dem flesta fall, är dem första som kommer försöka prata ut dig från något du är passionerad eller exalterad över. Dem flesta människor utan drömmar vaknar upp varje dag och kommer försöka prata bort dig från dina drömmar. Dem har inga mål. Inget att kämpa för.

Skapa din egna verklighet genom att välja din framtid. och inte bara är det viktigt för dig att det möjligt för dig att välja din framtid, men för att det är nödvändigt. att du jobbar med dig själv, att du utvecklar dig själv. Det är nödvändigt att du gör dig av med energitagarna från ditt liv. Personer som inte tänker, personer som inte vill att du tänker.

Det mest motiverande jag någonsin hört kom från personer som sa att jag inte kunde göra det.

För såfort dem sa det blev jag besluten att visa dem att jag kan göra det. Säg att jag inte kan göra det, så ska jag motbevisa dig. Att du har fel.

"Jag kan inte" kommer bekämpa dig, kommer sakta ner dig, och göra så du går bakåt om du låter det. om "jag kan inte" skulle göra dig något, skulle det göra dig mer besluten att nå ditt mål.

Vem har ens rätten att stoppa dig?

Kanske någon av er har någonting ni aldrig gjort klart, någonting ni verkligen ville göra, någonting ni aldrig sa till någon annan. någonting. Efter att du har betalat dina utgifter, vem har rätt att stoppa dig? vem?

ingen.

Det är din rätt att lyssna på din mage och ingen har rätt att säga nej efter att du tjänat rätten att va den du vill vara och göra det du vill göra. Människor kommer försöka hindra dig, du vet de människor du har ditt liv som kommer försöka stoppa dig. Spelar ingen roll hur bra dag du än har kommer de dra dig ner, eller hur dålig dag du än har, kommer de dra dig ännu längre ner.

Vet du vad jag pratar om?

Tänk på dina två största rädslor i ditt liv. De är inte dina största rädslor, du är.

Så du tror inte att du kan? Du tror inte att du kan göra det? Tänk "jag kan": För jag vet att du kan. Om du inte klarat de, fortsätt sträva, fortsätt kämpa. ge inte upp. Saker kommer inte lätt. Du måste hitta det, va de än är, vad är inom dig själv. Sluta inte. Så bara för att du misslyckades betyder inte det att du är misslyckad. Fortsätt kämpa, försök att göra ett beslut till att inte bli ditt sista. Låt inte distraktioner distrahera dig. Misslyckande är inte ett val, när du går in i något, se till att gå in med allt du har. Misslyckande är inget val, ingen stämpel, ingen knapp. det existerar inte. Du kan göra det. Låt inte någon stjäla dina drömmar. Om du vill vara bra, inte bara okej, inte heller standard, inte näst bäst, inte trea. Om du vill bli böst, är beroende en nödvändighet. När du har beroendet, ifrågasättande det omöjliga. Då när någon säger till dig "du kan inte göra något, du har valt fel" kommer du visa dem och vända deras "kan inte, aldrig, omöjligt" till att du kan göra vad som helst.

Faith.

Likes

Comments

1. Southpaw
Handlar om en proffsboxare som får en vändning i sitt liv. Väldigt motiverade film, som samtidigt är både sorglig bra och stark. Den har alla ingredienser! 10/10

2. Passengers
En väldigt spännande rymdrelaterad film. Bra skådespelare med bla. Jennifer Lawrence. Absolut älskvärd!

3. Creed
Ännu en boxarfilm. Väldigt spännande som inspereras inom motivation. En film alla borde sett. Perspektiv.

4. Tarzan
Tarzan är ju tarzan. Men ingen hade kunnat spela rollen bättre än Alex. Väldigt bra film som tom fick bli sedd 2 gånger på bio. Bra film att kolla på i en tjejkväll!

5. Lights out
Skulle säga att den är spännande, och bra. Många jump scenes vilket är ett stort plus.

Likes

Comments

Igår (måndags) så var det första boxningsträningen iår. Det var kul, och gärna något jag fortsätter med. Det är kul med en ny sport, som jag förhoppningsvis kan satsa på.
Tyckte dem var ett skönt gäng. I ridsporten är det så mycket hiraki. rider du inte bättre än dem andra så är du ute ur gänget. Har du inte lika mycket kunskap så är du utesluten. Alla jag träffat inom kampsporterna är glada, trevliga och förstår att man inte kan börja bäst. Nu har jag ingen talang alls för detta, men det är kul. Om jag någon gång blir bra på det så är det bara bra!
Stor tumme upp för kampsporten.

Likes

Comments

Tycker alla ska ha en förebild att se upp på i sin sport. Kan lätt säga att Floyd Mayweather är en stor förebild. Mike Tyson är också cool men han slogs mer på styrkan än tekniken.
Floyd vill ha en match, inte ett slagsmål vilket är en grym inställning för att vara en boxare.
Boxning har så mycket mer än muskler med att göra. Man måste ha huvudet med sig. Det är en rolig bransch som jag saknat, absolut! Kan inte vänta tills jag får på mig ett par handskar igen.
Vilken är din sport?

Likes

Comments

Hej hej allihopa och God Jul! Dem flesta kanske firar jul fler en en gång vilket också är kul. Våran jul igår var väldigt "normal". Kalle anka, julbord, presentöppning. Kan visa mina julklappar i ett annat inlägg om det är intressant, jag är väldigt glad för dem. Det är väldigt roligt att ge julklappar också, att se andra förhoppningsvis bli glada!
Traditionellt såg vi på "Tomten är far till alla barnen", riktigt familjekaos. Dilemmat med stor släkt? Kan inte relatera då det alltid är jag och min mamma, + hennes kille som firar den 24 och jag och min pappa + hans tjej firar någon dag efter. Ganska liten släkt här borta.

Idag kan jag glatt säga att snart dag 1 är avklarad. Min 3 månaders träning. Den 1 Januari ska jag gå med i BK Vilja, boxningsklubb. Sedan skaffa ett gymkort. Börjar träna lite i förtid nu bara. Väldigt skönt, sprang 30 min intervaller och sedan gick hem i 20 minuter. Ska införskaffa boxningsäck, handskar, lindor och hopprep. Hade tänkt köpa ett par coola boxningsbyxor, hur coolt hade det inte varit att ha ett par som det står ens namn på?

Här är en liten julklapp jag införskaffade till mig själv..

Likes

Comments

Hur kommer du serva världen? Vad behöver du?

Du har bra saker i dig. Du har möjligheten att göra så mycket mer än vad du kan tänka dig. Jag känner inte dig, men jag kan säga av egna erfarenheter. Storhet är inte något man får. Det är något man väljer. Inte din destination. Många hittar inte sin inre storheten. Folk lever vid sina gravar, mediokert. Men en dag, precis som alla andra kommer du dö. Det är inte jag som är negativ, det är den kalla, hårda sanningen. Möt den verkligheten. Ta en blick över ditt liv. Om du dör imorgon, hur skulle du då se tillbaka på ditt liv? Skulle du vara stolt eller hoppats du gjorde bättre? Kolla döden i ögonen kommer göra dig fri.

Vem vill du bli, eller vem ville bli? Blev du inte det, sa du till dig själv att du hade gränser? Tänkte att du inte var tillräckligt bra? Du väljer att sova 10h. Du väljer säkerheten. Folk stannar i sina rutiner och vill inte bosta ur sina trygghets zooner. Vem kommer dyka upp på din begravning? Hur ska du lämna denna jorden, och hur ska du bli ihågkommen? Gå efter allt du vill. Tiden kommer sätta stopp för det, du behöver bara vara klockan.

Det jag gör nu, gör det mig till en bättre människa? Ger det mig vad jag behöver, utmanar det mig, gör det mig starkare? Detta är det liv du får, så gör inte något du inte vill. Ge inte upp när du kan göra bättre. Du förtjänar att göra bättre.

Du kommer inte hitta dina drömmar, dina mål. Dem kommer inte på stigen.

Jag tror inte på hopp, jag tror på tro. Inte på en religion, men på tro. Faith. Hopp går genom allt och önskar att det skulle hända. Tro leder dig genom. Du är redo och har möjligheten att göra bra saker i världen. Det kommer alltid finnas dem som säger att du kan och dem som säger att du inte kan?

Men vad är din dröm? Vad vill du?

Det är tid att samhället förändras. Det är dags att alla ställer sin bästa fot fram. Gå en annan väg. Vem vill du bli ihågkommen som?

Som att vara stark, aldrig ge upp. Ge inte upp på ditt giftemål, skolan, hobby. Det är min dröm. Vill jag ha det får jag slita tag i mig och fixa det. Det är bara upp till mig. Ingen annan ska säga vad jag klarar. Det kommer alltid finnas dem som hänger om dina hälar och vara hungriga på din insperation. Ingen kommer säga till dig när du lyckas eller är bra, du får känna det själv. Säg inte åt någon att supporta din dröm, det är din, bara din dröm!

Vill du bli tränad? Vill du börja på ett gymnasium du måste jobba för? kör!

Du kommer göra misstag, men du måste utmana dig själv. Nummer ett år ditt mål, men du är nummer två. Det är upp till dig att kämpa för första plats.

"Push yourself to your destination. Stay focus"

Bildresultat för faith

Likes

Comments

Hade en liten Photoshot för någon dag sedan, inspirerande av några kändisar.. :)

Tramsigt seriöst..

Puss på er och ha en mysig kväll!

Likes

Comments

Cannabis står för ex Hash och Marijana.
Har sett några vetenskapliga videor när Parkinsons drabbade får en droppe (!!) marijana och blir i stortsett helt normala. Inga skakningar, kan gå och sitta normalt.. en enda liten droppe. Människan kunde leva ett normalt liv om han fick gå på det i vetenskapligt medicinskt syfte. Men nej, självklart inte. Marijana förblir förbjudet. Jag menar inte att det ska vara ok att alla ska gå runt och snorta Marijana hela dagarna. Men det går att styra upp bara dem själva vill det.
Dem hade kunnat ha en läkare till att skriva ut små mängder som inte förändrar ens mentala kapacitet. Eller till och med att läkaren ger drogen på stället. Det är iallafall värt ett försök, eller?
Ibland undrar jag om dem skippar att ge ut något för att dem tjänar mer pengar på halvfabrikat som hjälper mediokert.
Eller vad tycker ni? Borde sådana små mängder Marijana till medecin användas eller inte?

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt göra en "7 days outfit tag", alltså att jag ska visa vad jag helst hade haft på mig under 7 dagar dvs en vecka. En vanlig skolvecka, och en helg.


Dag 1, MÅNDAG


Denna stilrena snygga outfit till ex en utedag. Utan västen så funkar den bra inne också.

Dag 2, Tisdag

Enkel men snygg outfit. Älskar att ha Jeans då det känns fräscht och stilrent. Är inte jätte glad för boots eller stövlar men det är snyggt!

Dag 3, Onsdag

En fräsch outfit med mina favoritjeans, lite slitna men inga hål.

Dag 4, Torsdag

Denna blir min favoritoutfit för denna veckan. Absolut min typ av outfit.

Dag 5. Fredag

Här är en slappig, cozy men ändån fräsch outfit, som passar bäst in sista skol/arbets dagen på en vecka. Plus i kanten att den ser väldigt varm ut, speciellt för en som alltid fryser som mig.. ;)

Dag 6, Lördag

En väldigt fräsch outfit som är för mycket för skolan, men precis lagom-bra till en liten fest eller om man är bortbjuden.

Dag 7, Söndag

Såhär ser alltid min söndag ut om jag inte har något att göra. Myskläder från en av favoriterna Hollister.

Detta är vad jag helst skulle vilja ha på mig under en vecka, och brukar ha på mig!

Kram på er och ha en bra förmiddag <33

Likes

Comments