Jag är så trött, jag orkar inte, även om jag blir klar och kan gå vidare så blir det alltid nått mer, jag hinner inte bli fädig med något från det läggs på något nytt direkt. Hur ska jag kunna vila upp mig innan du slänger något nytt på mig innan jag ens är färdig med det som ska vara klart. Jag kämpar dygnet runt, hela tiden för att bli klar med alla krav som ställs på mig eller oss elever. 

Jag snackar om skolan. Ena inlämningen, provet och läxan efter den andra, jag hinner inte ens andas ut och känna mig stolt över de jag lämnat in för jag måste börja på nästa sak direkt. Jag kan inte göra arbeten av kvalite längre för tiden finns inte där, hur länge på kvällarna jag än pluggar eller hur många läxhjälper jag går på. Jag är väldigt stukturad av mig, jag har full koll på allt och har aldrig lämnat in något försent, dock har jag lämnat in grejer jag inte varit nöjd med för jag har inte haft tiden att göra det bra, eftersom jag varit tvugen att påbörja nästa sak för att hinna göra en annan uppgift. 

Så kan man ju tänkta men äh det är bara denna veckan det blir lungt nästa.. nej jag har inte en enda dag jag inte behövt sitta och plugga. Jag är så trött, så sjukt jävla trött och när man är trött, pluggar och stressar så ger det inga bra resultat i skolan. Hur ska jag kunna ha mina topp betyg jag vill ha när jag inte ens har tiden att försöka? Är det verkligen meningen att jag ska behöva lägga alla mina kvällar med böckerna, känna att jag aldrig är ledig, känna att jag aldrig kan hitta på något med bra samvete. Jag lägger ju all min tid vid att sitta vid böckerna men blir ändå inte nöjd. Snälla berätta för mig, hur ska jag kunna uppnå de betyg jag vill ha när inte ens all min tid jag lägger som är all jag har räcker...  

Jag frågade än av mina lärare vad jag skulle göra för att höja mig ett ett ämne, jag fick då svaret att jag kan lägga ner mer tid på det. Men säg mig var ska jag hitta den tiden? Var? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

4 nya basic tröjor från boozt.com, behövde toppar och enkla tröjor sen den sista tröjan är nog en tröja jag kommer dansa i.

Från Ikea beställde jag lite till rummet då jag är trött på beige så nu byter jag ut det till grått. Så enkelt att bara kunna byta gardiner och kuddar och få ett ''nytt'' rum.

Nu i höst har jag gått all in och ska mysa ner mig med böcker, har ju skrivit ett inlägg om dessa böckerna innan. Har förhandsbeställt de och kan inte vänta tills de kommer.

En body och en kofta från HM har också klickats hem då jag inte har någon festligare topp. Koftan kommer bara vara mysig att slänga på sig de lite kyligare dagarna.

​Sist men inte minst har jag beställt 1-årpresenten till Linus eftersom den 26 firar vi ett år, jag hoppas att han blir glad. Är så spänd på att ge den till han!! Ni kommer såklart få veta vad han fick när han själv vet det ;)

Likes

Comments

Hej hörrni!

Hur är det med er? Med mig är det toppen i alla fall. Denna veckan som snart är slut har varit fullspäckad med dans, skola, plugg och umgås. Veckorna går så fort!! Förutom måndagar och tisdagar de är år långa, men sen kommer man till torsdagen och blir helt chockad. Imorgon börjar en ny vecka och jag har samma saker planerat som förra, dans, skola, plugg, lite hemligheter och antagligen lite hockey och shopping.

Har ni något roligt planerat?

Puss och kram <3

Likes

Comments

Hej! Dagen var seg och sjukt tråkig, när vi hade spelat klart brännbollen fick vi dra så jag, Emelie, Jonte och Elle drog till donken och käka. När vi hade käkat upp åkte vi hem till Elle en sväng sen åkte jag hem. Ikväll har jag varit en sväng hos min syster, duschat och fixat för imorgon. Nu ska jag bara kolla Idol och plugga lite. Imorgon är det äntligen fredag!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej hörrni!

Den senaste tiden har varit så rörig, jag och Linus har inte haft det så bra, har haft sjukt mycket i skolan, förra helgen var jag på Bahnof och lite sånt kul. Därför har uppdateringen varit sämst.

Idag har jag och Memme kollat fotboll sen träffa vi Anna, Paolo och Linus. Nu ligger vi bara i sängen och ska strax sova, imorgon har vi trivseldag på Lingvallen och då kommer det bli dras upp MÅNGA minnen, vilket kan bli lite jobbigt men ändå nostalgi. Lägger in lite bilder från senaste men även förra årets trivseldag.

Puss

Likes

Comments

Jag och Linus kom upp tidigt idag men har ändå inte gjort så mycket vettigt, har hjälpt han att plugga till sitt teoriprov imorgon, håller alla mina tummar att han kommer klara det nu!! Vid fem kom Maja och vi har käkat lite och ikväll blir det bara att ta det lugnt och käka lite godis som jag köpte innan. Skola imorgon igen, går till kvart i fyra med de ska man väll klara av antar jag. Ni märker hur dålig uppdatering jag har? skäms lite.

Puss❤

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag och Linus har precis käkat frukost och lagt oss i sängen igen, idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte nog gå ner i stan och köpa en tröja. Hittar väll antagligen på något ikväll, nu får man ju njuta av de korta helgerna igen.

Vi hörs sen puss

Träffade min syster och hennes son igår😍

Likes

Comments

Hej hörrni, har inte har av mig som ni märkt men mitt humör är mycket bättre och jag har stabiliserat mig lite mer. Igår efter matten så satt världens finaste kille på bänken utanför och överraskade mig. Blev så jäkla glad och saknat honom som tusan! Vår so var inställd så jag gick hem till Linus och spenderade dagen där. Sen skjutsade robbisen mig till Maja där jag sov. Idag är det fredag, hur skönt? Idag ska Linus antagligen sova hos mig.

Vi hörs sen puss❤

​Hur snygg kille har inte jag????

Likes

Comments

Ja då har jag börjat 9:an, vi hade bara samling där rektorn snacka sen mentorstid typ där vi gick igenom scheman och liknade sen fick vi sluta för so lärarn var sjuk. Jag, Maja och Erik käka Subway sen cykla vi till Maja. Nu sitter jag på bussen påväg hem, mitt humör e inte på topp och vill bara sjunka ner i marken. Ingen aning varför.. Det släpper var snart antar jag, har inget roligt å skriva så vi hörs imorgon istället.

Puss❤️

Likes

Comments

Hallå hörrni! Förlåt för jag inte uppdaterar er, har ingen lust och är bara allmänt seg nu inför skolan. Igår shoppade jag lite som ni såg och sov hos Linus. Idag följde Linus med mig till tandläkaren sen stack vi hem till min syster ett tag. Runt 6 kom jag hem till pappa och jag har bara duschat, plockat fram kläder till imorgon och legat i sängen och skypat med Majs. Sitter och kollar kläder men hittar ingenting blääää. Vi hörs imorgon då jag har min första skoldag.

Puss, haaj

Likes

Comments