​Hej och hallå, eller något.

Senast jag skrev här var på Melvins 1 årsdag. Innan dess skrev jag ner i princip allt som hände i vårat liv, all utveckling Melvin gjorde. Det har hänt en hel del på dessa 5 månader.

Melvin springer idag runt med 11 gaddar i munnen och fler på g verkar det som. Pratar hela tiden, även om andra kanske inte förstår ett dyft så hänger jag ändå på en del av det han säger. Han har börjat dagis och trivs som fisken i vattnet. Det är verkligen fantastiskt att se hur stor han blivit, speciellt när man går igenom alla blogginlägg från när han var en pyttebebis. Vad jag saknar den tiden då han var så liten. Missförstå mig rätt, det är fantastiskt att se honom idag, lyssna på honom och få vara med om alla bus han gör. Men det var verkligen en speciell tid när han var så liten. Vi är fortfarande vakna typ varje natt, men man är väl härdad. 

Den största förändringen i livet just nu är väl att vi bara är två, jag och Melvin. Vi lever idag i en trea i Nybro och han busar hos sin pappa varannan helg. Hur detta kommer sig är en helt annan historia och ingenting jag tänker gå in på, på bloggen. Men vi trivs med livet som det är. 

Ångrar lite att jag inte fortsatt att skriva under dessa fem månader som passerat, men där och då så gick livet i samma bana varje dag, det kanske det gör ännu iofs. Men när man lever i det så blir man väl lite blind. Men jag önskar jag hade utvecklingen nerskriven även under dessa fem månader. Får se om jag ens fortsätter att skriva efter detta. Om inte annat så blir det väl kanske ett inlägg då och då, istället för typ varje dag. Man hinner inte riktigt med att sitta vid datorn när man kommer hem från jobb och dagis och ska hinna med matlagning, städning och ha koll på tvättider. 

Nu är det dags för sängen så vi är lagom utvilade inför att återgå till vardagen imorgon. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen med stort D är här. Min lilla mini blir ett helt år. Tänk att för ett helt år sedan, kl 04:04 föddes min stora kärlek, Min fantastiska son.

Vi har spenderat dagen tillsammans med släkt och vänner för att fira Melvins första födelsedag. Vi tackar alla för att dom kom, för alla fina presenter och för alla andras gratulationer. En fantastisk dag som jag är så himla nöjd med. Nu får ni ta del av en del bilder.
Likes

Comments

För ett år sedan vid denna tiden så låg jag inne på förlossningen med täta värkar. Tänk att det gått ett helt år sedan jag kämpade mig genom värkar och enorm smärta för att få träffa mitt livs största kärlek. Min underbara Melvin.
Kan inte förstår vart detta året tagit vägen. Att han har blivit så stor på så kort tid. Han har lärt mig mer om livet än någon annan. Han har visat vad äkta kärlek är, vad sömnbrist innebär och hur ren lycka känns. Min underbara, finaste, älskade son. Jag är så enormt tacksam över att vi har dig i våra liv och jag är så otroligt stolt över att jag är din mamma. Jag älskar dig i oändlighet!

Om 5 timmar och 22 min fyller du ett helt år.

Uppdatering om morgondagen och kalaset kommer förmodligen imorgonkväll. Nu ska jag lipa en skvätt över hur lycklig jag är innan jag ska sova

Likes

Comments

Igår var Melvin på ett års kontrollen på bvc. Vägde, mätte och vaccin.

Längd - 75,5 cm
Vikt - 8300 gram
Huvudomfång - 46 cm

På söndag fyller min lilla mini ett helt år. Förstår verkligen inte vart detta året har tagit vägen!

Likes

Comments

Idag har Melvin gått själv flera gånger. Som mest gick han 4 steg . Mammas stora kille. Nu går det fort med att börja gå 😍

Likes

Comments

Melvin tog morgon runt 04 idag. två timmar innan klockan ringer. Halv fem fick pappsen ta honom så jag kunde vila lite till. Blev en lugn frukost och lite lek innan jag begav mig till jobbet. Det värsta är när jag ska gå och han bara gråter och vill till min famn och det hände såklart idag. Hjärtat svider när jag måste lämna min gråtande son och jag vill bara stanna hemma och pussa på honom. Två månader till, sen är det han och jag på heltid igen, vad jag längtar!

Likes

Comments

Var ett bra tag sen jag gjorde något inlägg här. Bloggen har fått hamna lite på hyllan just nu då jag jobbar hela dagarna och väl hemma så är det Melvin som gäller. Han är precis överallt och gör gärna allt det där han inte får göra, som att klättra i soffan och upp i fönsterna eller försöka pilla i eluttag. Glömmer vi grinden så kan han hittas i trappan. Busunge.
Hans jobbiga fas är äntligen över också så nu är han sitt glada jag igen så det är skönt.
Vi håller på och försöker sluta amma också, det går sådär då jag gärna gör det iallafall för myshetens skull 😁 Han börjar bli så himla stor. Tänk att han om lite mer än en månad fyller ett helt år. Det är skrämmande hur fort detta året har gått, Hur fort dagarna har gått. Han berikar mitt liv med så mycket kärlek och glädje. Min älskade lilla bebis 💞Likes

Comments

Natten till igår vaknade vi av att Melvin var kokhet och hade 39 graders feber. Sen dess har det pendlat mellan 38-40 graders feber och han är super gnällig. Gör så ont i mammahjärtat när min lilla är sjuk och speciellt med så hög feber som 40 grader. I natt låg den på 39,9 trots att vi gett Alvedon. Senast vi kollade så var den nere på 37,8 så jag hoppas att den är på väg bort nu.


Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick jag hem en super söt ryggsäck från http://www.sweetmini.se

Dumt nog kom den inte med till Grekland där den verkligen hade varit prefekt. Istället följer den med på andra utflykter och i helgen så packade vi den full med leksaker som hängde med till Vållö. Den är inte bara supersöt utan är också i en bra storlek och alla Melvins favoritleksaker fick bra med plats.  Den kommer absolut få hänga med när vi ska iväg på andra utflykter i sommar. 

Ryggsäcken finns i tre söta djurmotiv och du hittar dom här


Likes

Comments

Instagram@miimmijohansson