Header

Hej lovers!

Bloggen har ju stannat av lite på senaste tiden. Största anledningen till detta är att jag har haft så otroligt fullt upp. Alltså mer fullt upp än jag brukar. Förutom att prestera i skolan nu under sista gymnasieåret, hinna med att träna och försöka ha ett socialt liv så har jag även startat upp mitt egna företag!

Det är självklart superduperroligt då jag länge velat driva något eget, men det har också tagit upp en hel del tid, vilket jag hoppas ni har förståelse för.

Min verksamhet heter Beauty by Mimmi och genom att klicka på namnet kommer ni direkt till min facebooksida. Där kan ni läsa lite mer om vad jag gör, men kortfattat så jobbar jag med skönhetsprodukter framtagna av ledande amerikanska forskare. På min sida har jag presenterat ett fåtal av dem lite närmare och visat lite före- och efterbilder på mina kollegor.

Som sagt, gå gärna in och kika. Tycker ni att min verksamhet verkar intressant och skulle vilja bli en del av mitt team så får ni jättegärna slänga iväg ett meddelande till mig så berättar jag mer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tröja - Gant // Byxor - Gina Tricot

​Kolla vad mitt hår skiftar färg! Av att endast kolla på dessa bilder är det ju typ omöjligt att säga vilken hårfärg jag har...

Det är faktiskt ganska ofta som jag har myskläder på mig i skolan. En tjocktröja och ett par mjukisbyxor valde jag att ha på mig idag eftersom jag både började tidigt och har känt mig så frusen i skolan senaste veckan.

Likes

Comments

Beställde precis hem de här grejerna. En sport-bh till mig och en jacka till mamsen som jag tyckte var otroligt fin. Hon ville ha en ny jacka och det här är en Morris som jag tror kommer passa henne super!

Likes

Comments

Igår hade vi 70-årsfest här hemma (eftersom farmor och farfar håller på att flytta).

Jag tog på mig rollen som fotograf, och även fast jag inte är speciellt bra på det så tycker jag att de här bilderna sammanfattar firandet ganska bra!

Likes

Comments

Idag fyller mamsen år vilket firades med frukost på sängen av mig, pappa och Tessie imorse. Resten av dagen ska firas på hotell med spa tillsammans med Micke (som är mammas nya kille).

Jag och pappa har en handledarkurs som börjar om 20 min. Yes jag är 18 år och 5 månader och har inte ens gått handledarkursen än. Inget jag är stolt över...

Min present till mamma var ett halsband från Thomas Sabo. Så här såg det ut och jag tror det kostade runt 1200 kr ❤️

Likes

Comments

Den är så vacker så man nästan blir tårögd... Jag beställde från crownstudent och den landade på ca 1600 kr.

Min studentklänning är också fixad och jag har redan en idé om hur jag vill att min tårta ska se ut.

Jag ville beställa designade champagneglas också till alla som ska komma på min mottagning, men det skulle kosta 7000 kr vilket mamma tyckte var extremt onödigt. Hoppas att vi kan köpa några få i alla fall.

Jag tror faktiskt inte att det finns något land som firar studenten bättre än vad vi i Sverige gör, så jag är glad att jag går i skolan just här!

Så här skulle jag vilja att min tårta såg ut fast med tre lager och en ljusare nyans av rosa.

Lite mer åt det här håller färgmässigt.

Likes

Comments

Fram till 17 års ålder hade jag inte jobbat en dag i mitt liv. Inte ens ett sommarjobb. Varför? För att jag har varit en bortskämd snorunge som fått allt jag vill ha. Mammas och pappas prinsessa, det var jag. Eller är. Men det visar sig inte på ett lika överdrivet sätt längre.

Vid 15 fick jag syskon (barnen till pappas nya tjej). Att inte längre vara enda barnet kom med en hel del nackdelar (samt ett fåtal fördelar) men också med nya och flera perspektiv på saker och ting.

Nu är jag 18 år, går sista året i gymnasiet och har 3 (snart 4) extrajobb. Ganska stor förändring va? Oj vilket fruktansvärt liv, skulle 15-åriga Mimmi tänka. Men jag är glad över mina jobb. Faktiskt.

För något år sedan började jag jobba med att gå runt i Bålsta centrum tillsammans med en stor lila fågelmaskot och krama barn ungefär (vilket jag så fint döpt till eventvärd). I somras skrev jag på mitt första modellkontrakt, och för några veckor sedan skrev jag på ett kontrakt som barnpedagog (finare uttryck för barnvakt) hos Akademisk Omtanke.

Jag fick även veta igår att jag blivit erbjuden ett jobb som black jackdealer efter att ha varit på intervju hos Cherry Spelglädje, som vad jag förstår är det absolut största och mest seriösa företaget på marknaden. Innan man kan börja jobba hos dem måste man dock gå en utbildning och sedan praktisera innan man är redo att skickas ut helt själv. Jag tycker det är bra då det tyder på att de verkligen är seriösa med sin rekrytering. Jag ser verkligen fram emot att börja gå utbildningen och att få börja jobba då jag tror att det här jobbet kommer att passa mig perfekt!

Jag är forfarande emot sommarjobb. På sommaren ska man ha kul. Det händer tyvärr alltför sällan att man träffar någon som verkligen TYCKER OM sitt sommarjobb, utan de allra flesta försöker mer eller minsta bara "ta sig igenom det" för att de vet att pengarna kommer att komma efter de har jobbat klart. Det tycker jag är fel. I alla fall så länge man går i skolan och faktiskt har ett sommarlov att ta vara på!

Sedan är jag självklart medveten om att alla människor och familjer har olika ekonomiska förutsättningar och jag skulle aldrig på något sätt tycka något illa om folk som känner att de behöver jobba på sommaren. Men jag själv undviker det helst om möjligt.

Kände att det var dags för en lång-text-om-Mimmis-liv-text. Det var ju ett tag sedan sist.

Likes

Comments