Header

Tips

Om lite mindre än tre veckor tar jag studenten och några dagar senare åker jag till Rhodos med Nordic invasion.

Jag ska försöka träna och äta nyttigt fram till dess. Mitt och Elinors kvällssnacks här om dagen bestod av jordgubbar, kiwi, bana, melon och bubbelvatten.

Tips till er som också vill vara lite extra nyttiga nu innan sommaren.

Likes

Comments

Förutom en sväng till Mall of Scandinavia för att lugna Nics shoppingabstinens så har vi bara varit hemma idag. På söndag ska nämligen min sista inlämning in. Och eftersom lördagen och söndagen är fulla av planer så fick kvällens ställas in.

Nics sushi fick inte plats på en tallrik...

Likes

Comments

Idag har vi umgåtts med min pojkväns mamma ute på Tyresö. Jag och Nic (som han heter) är väldigt nya som par, och det här var faktiskt första gången jag träffade hans mamma. Jag hoppas jag blev godkänd.

Likes

Comments

Fester

​Jag fyller år tredje april och det var ju ett tag sedan. Men så här såg min födelsedagsmiddag ut!

Bilderna är tagna av Sofia Lemmeke.

Likes

Comments

Tankar

Nyårslöften är till för att brytas, och så mycket har förändrats sedan dess. Jag har valt skolan den senaste en och en halv månaden och det har gett resultat. Under den här tiden har jag inte ens velat gå in och "titta till" bloggen eftersom jag inte varit sugen på att se siffran noll på statistiken.

Men så var det inte! Jag är otroligt chockad, och glad, över att så många gått in här varje dag trots att allt stått still. Vad har jag gjort för att förtjäna så fina läsare? Jag är så taggad på att börja blogga igen!

Så vad har hänt sedan sist? Jag har ändrat mina efterstudentenplaner en triljon gånger (vilket inte lett mig någonstans), fått bra betyg i skolan och skaffat mig en superfin pojkvän. Jag har bytt jobb till eventledare på Aktiviteter 360 och ska förmodligen ha skypeintervju i veckan med en agentur jag träffade i LA. Att agenturen råkar ligga på Hawaii är ju lite extra coolt.

Snart är allt klart i skolan också och då har jag inga ursäkter för att inte blogga.. Vi hörs!

Likes

Comments

Tankar

Jag är så glad att högskoleprovet är över, även om jag antagligen kommer att få skämmas över resultatet när det kommer. Efter provet var det raka vägen till pokerturnering som gällde, där jag sov ungefär lika mycket som jag var vaken.

Idag kom släkten över på fika, för jag fyller nämligen år imorgon. Min födelsedag kommer att firas med pappa i Djurgårdsklacken på säsongens första match!

Likes

Comments

Tips

Jag har fått äran att tävla ut resecheckar för ett sammanlagt värde av 15 000 kr hos Nordic Invasion. Fem vinnare kommer att dras fredagen den 7/4. Tävlingen ligger på min facebook så klicka er in där för att delta!

Jag kommer att åka en vecka till Rhodos 18:e juni, längtar redan!

Likes

Comments

Fester

Förra helgen skadade jag foten ordentligt vilket sedan bara blivit värre och värre under veckan. Igår ville jag försöka bryta den här veckans mönster av stillasittande och fotvilande genom att gå ut och ta några drinkar. Några drinkar blev det och vi hade trevligt, även fast kvällen för min del inte blev speciellt lång.

Likes

Comments