Jag har inte skrivit på helt sjukt länge vilket jag faktiskt ångrar väldigt mycket, men jag har en god anledning. Jag har inte mått så jätte bra på senaste tiden tyvärr rent psykiskt så har jag varit helt förstörd. Jag och Douglas gjorde slut.

Detta var för ca 3 månader sedan, men vi har haft kontakt hela tiden men idag så verkar det som att det är över på riktigt.. Därför jag väljer att börja blogga igen, när man förlorar sin första kärlek så måste man uppehålla sig med något annat, sysselsätta sig. Jag vet inte ens vad jag ska skriva eller vad jag ska säga om saken, jag känner mig bara så tom och ensam. Även om jag inte är det, ensam. Jag har en underbar familj och nära vänner som älskar mig.

Jag kommer alltid att älska min Douglas även om han inte alls är den killen jag träffade för ett och ett halvt år sedan, vissa människor förändrar ditt liv även om du vill det eller ej. Han var en av dem och jag är inte arg eller bitter, bara väldigt besviken och tom.

Ta vara på tiden med era favoriter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är helt besatt av detta, för någon månad sedan så började jag följa en ispirations Instagram som heter Lovisaaclen, hon lägger upp fantastiska bilder på hennes hem, hundar och frukostar. Ovanför hennes säng så har hon en inslagen sjal i en tavla från Hermès. Vilken underbar idé.

Likes

Comments

I förrgår så tog jag studenten! Äntligen.

Efter en dag firad av släkt och familj så begav jag och Douglas oss till stan för att fira, det blev en mycket spännande kväll spenderad på 4 stycken olika klubbar.

Grattis till mig

Likes

Comments

Beställde hem en super snygg baddräkt från Asos någon vecka innan vi åkte, till min besvikelse så var den extremt liten då jag råkade beställa en storlek 32. Löste det dock och använde baddräkten som en bikiniunderdel och köpte en bikini topp här nere!

Sitter förresten på flyget på väg hem nu med Douglas

Likes

Comments

Köpte en söt tröja här nere i spanien från Bershka för 130kr :- 

Älskar Spanien men tyvärr är det sista dagen idag.. Aja ska bli skönt att komma hem till Sverige och ta studenten! 

Likes

Comments

Douglas somnade i solen idag och brände sig över hela halsen och bröstet. Får hoppas att detta lägger sig om några dagar så han hinner bli brun innan vi åker hem igen.

Likes

Comments

​Glider mest runt i en stor vit skjorta här då det är så fruktansvärt varmt. Igår var det 32 grader varmt och strålande sol.

Likes

Comments

​Efter mycket om och men så tog vi oss till Arlanda tidigt på morgonen för att flyga till Alicante. Douglas hade turen att upptäcka att Starbucks på Arlanda inte var öppet och frågade i deras kundservice när dem öppnade, det visade sig då att dem öppnat för sent. Senare fick han ett mail om att han skulle få ett presentkort i och med att vi inte hann ta en kaffe där! Härligt. 

Likes

Comments

Inatt bär det av till Torrevieja med min pojkvän och hans familj! Kommer spendera 11 dagar där, kommer bli så roligt! 

Likes

Comments