Altså jag har taggat hösten så mycket under den senaste veckan. Jag har redan skrivit en bucket list och skulle bara villa köpa höst kläder. Jag kommer personligen att köra med varma och mysiga kläder nu i höst, särskilt när det börjar bli lite svalre ute. Ylletröjor och ripped jeans är nog det jag mest kommer att ha på mig men collegetröjor och springbyxor kommer också att vara i användning.

Som en årlig tradition kommer jag att köpa olika dekorationer och pumpor. Detta år kommer jag att satsa på att dekorera mitt rum, några pumpor och löv måst man väl ha nånstans.

Brukar ni tagga hösten lika mycket som jag?

Lämna gärna kommentarer <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, detta är mitt första inlägg och har ingen aning om vad jag ska skriva men det får väl bli en kort presentation om mig. Som sagt så är jag en glad 15årig tjej som går på ettan i gymansiet. Jag har höga förväntningar på fortsättningen av året pga. att jag fyller 16år i år och det är mitt fösta år i gymnasiet.

Hösten har ju också börjat, vad tycker ni om det? är det en bra eller dålig sak? själv tycker jag att hösten är en av de bästa årstiderna och det kommer att bli roligt att fira Halloween och bara mysa under en filt.

Lämna gärna kommentarer, så att jag vet vad ni tycker. <3

Likes

Comments