Jag har varit sjuk nu under hela höstlovet, är så trött på att jag inte har kunnat njuta och slappna av nu när man har haft chansen att göra det. Som tur så var jag inte sjuk på torsdag då jag var och titta på Cats Musikalen, den var så bra och jag hoppas att det inte var sista gången jag får se den.

Som sagt så har skolan börjat nu igen och jag har ingen motivation atm, så hoppas verkligen att den snart dyker upp...

Här är ennu lite höst jackor som inspirerade mig själv så tänkte att det kanske skulle kunna inspirera er också. Jag vet att jag kanske är lite sen med höst jackor men tänkte att dessa skulle kunna gå på vintern också då det inte är så kallt.

Hoppas att jag kan inspirera er <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nu tjatat väldigt mycket om hösten så tänkte istället koncentrera mig på nuet och att klara av skolan osv. Förra veckan hade jag faktiskt provvecka, det var lite jobbigt särskilt med matematiken och psykologin. Men son tur kan jag nu koncentrera mig på en ny period med nya ämnen.

Alltså jag fatta faktiskt just att höst lovet börjar om knappt två veckor. Är så färdig för en paus från skolan. Jag ska gå och titta på "Cats" musikalen då höstlovet börjat och det är något som får mig lite motiverad i skolan för tillfället. Några större planer har jag inte och det är på ett sätt ganska skönt att i bland bara få slappna av och sen vara utvilad när ja kommer tillbaka till skolan.

Likes

Comments

Nu när hösten officielt har börjat så har också höst kläder och skor kommit till butikerna. Är så taggad och tänkte visa lite inspirations bilder inom temat.

Jag älskar neutrala färger som brunt, vitt, rosa och grått men vinröd eller en stark orange är också snyggt, speciellt nu till höst. Själv har jag oftast på mig en ylletröja och jeans eller en stor college med ett par leggings. Jag brukar köra med sneaker som oftast är slip-on eller bara ett par adidas originals, men skulle vilja experimentera mer med unika skor.

lämna gärna kommentarer <3

Likes

Comments

Altså jag har taggat hösten så mycket under den senaste veckan. Jag har redan skrivit en bucket list och skulle bara villa köpa höst kläder. Jag kommer personligen att köra med varma och mysiga kläder nu i höst, särskilt när det börjar bli lite svalre ute. Ylletröjor och ripped jeans är nog det jag mest kommer att ha på mig men collegetröjor och springbyxor kommer också att vara i användning.

Som en årlig tradition kommer jag att köpa olika dekorationer och pumpor. Detta år kommer jag att satsa på att dekorera mitt rum, några pumpor och löv måst man väl ha nånstans.

Brukar ni tagga hösten lika mycket som jag?

Lämna gärna kommentarer <3


Likes

Comments

Hej, detta är mitt första inlägg och har ingen aning om vad jag ska skriva men det får väl bli en kort presentation om mig. Som sagt så är jag en glad 15årig tjej som går på ettan i gymansiet. Jag har höga förväntningar på fortsättningen av året pga. att jag fyller 16år i år och det är mitt fösta år i gymnasiet.

Hösten har ju också börjat, vad tycker ni om det? är det en bra eller dålig sak? själv tycker jag att hösten är en av de bästa årstiderna och det kommer att bli roligt att fira Halloween och bara mysa under en filt.

Lämna gärna kommentarer, så att jag vet vad ni tycker. <3

Likes

Comments