Hej på er!

Det var ett tag sedan vi hördes av. Och jo, jag kan nog erkänna att det är mitt fel.

Det kliar ständigt i fingrarna över att inte få skriva, att jag inte orkar eller känner för att skriva gör mig galen. Skulle egentligen vilja börja om på nytt, skriva det jag vill skriva. Kanske gör om lite kategorier och design. Nouw har gjort många förändringar i funktioner, både bra och dåliga. Jag ska inte ljuga. Men jag tror jag måste fiffla lite innan jag kan börja om igen.

Så om jag kan lyckas ska jag börja blogga regelbundet eller i alla fall så ofta jag kan. Kan inte lova allt för mycket men ska försöka. Tack vare detta kommer jag att börja fotografera mer regelbundet också. Men just nu är det mesta bara drömmar.

Kommande inlägg kommer komma mer ofta än en gång om året, två om det är ett bra år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder är jag nu hemma efter att ha jobbat, det var otroligt segt men tog mig igenom mina timmar och nu har jag varit hemma ett tag så jag har hunnit fått i mig lite glass.

Just nu småkollar jag lite på en inspelad "konsert" Robert "Robban" Broberg gjorde i globen för massvis med år sedan. Jag visste aldrig riktigt vem han var förens han dog, då visade det sig att han hade gjort jätte många låtar som jag kände till men inte visste vem som gjort dem. Ett bra intiativ av SVT att visa den, med tanke på hur omtyckt han var!

Tänker nog säga godnatt med detta inlägg då jag är trött och ska nog sova så snart jag orkar!

Nattis!

 Bjuder på en bild jag tog för någon månad sedan som jag blev riktigt nöjd med!

Likes

Comments

Hej!

Jag måste på något sätt börja skriva igen. Men jag måste ju ha tid och ork och ibland är det de sista jag har då jag jobbar mycket och står i. Men en stund varje dag måste jag få till att skriva i alla fall.

Det är snart slut på juli månad och jag har min sista jobbdag idag innan jag går på 5 dagars ledighet. Eller vad jag hoppas på blir 5 dagar, kan hända att jag måste hoppa in. Jag har räknat ut att jag kommer ha jobbat 101,5 timmar efter detta pass. Augusti vet jag inte ännu hur det ser ut men har ca fem dagar då jag verkligen inte kan jobba. Sedan börjar jag mitt sista år på gymnasiet i mitten av månaden också. Jag har lite blandade känslor över att börja trean, en stor del av mig ser fram emot det samtidigt som en nästan lika stor del av mig är rädd för att sätta mig på bussen upp till Södertälje igen.

Imorgon ska jag och min bror till körskolan för att skriva in mig där samt gå ner på jobbet och shoppa lite kläder osv. Han har varit i Kalmar nu i två veckor och ska spendera sin sista semestervecka hemma, då vill jag passa på att vara med honom då han jobbar mycket och jag jobbar mycket.

Igår var den firmafest nere på min pappas jobb samtidigt som Kingen från Sveg besökte våran lilla stad. Antons krog stod för mat och mycket trevlig underhållning. Trots regnet hade ca. 500 personer tagit sig ned till hamnplanen för att se och dansa till gamla rockklassiker. Till varje låt han framförde hade han en liten historia till som var mycket intressanta att lyssna på och när musiken gick igång var det fullfart på publiken och dansgolvet.

Nu ska jag göra mig iordning för att köra de sista timmarna och hoppas på en uppdatering när jag kommer hem igen! 

Kram!

Likes

Comments

Hej!
Mycket har hänt sedan sist. Det har gått från att heta nattstad till nouw, vilket jag lagt märke till innan, men hela sidan verkar ha ändrats.. Jag har börjat andra året på gymnasiet och börjat läsa italienska. Ciao amice! Jag har blivit en bättre person, enligt mig själv iallafall. Jag har börjat umgås med nya vänner och rensat bort de gamla.

Jag har varit sugen på att få börja skriva av mig lite, få öppna mig för andra då jag känner att twitter och intstagram inte räcker till, få skriva av sig och visa hur man egentligen tycker och känner. Jag har väldigt mycket vrede och sorg innom mig just nu och jag måste få ut det, och när inte ens gråten hjälper måste man ta hjälp av annat. Jag har jätte fina vänner som alltid lyssnar när man behöver hjälp och kramar när det är jobbigt.

Om lite mindre än två månader fyller jag arton år och det innebär att jag är myndig och måste ha kolla på mig själv vilket jag inte ser så speciellt mycket fram emot. Men det kommer samtidigt bli kul, ett år närmare vuxenlivet. Plus att om lite mer än ett år tar jag studenten och ska därefter komma på vad jag vill fortsätta min framtid inom. Jag kan väl säga att det är ett beslut som jag har som tar mycket på krafterna över vad jag ska välja. För det är inte alls lång tid kvar så ett beslut måste tas.

Jag har mycket på mitt hjärta och kommer inom en snar framtid att uppdatera med mer texter i från mitt liv.

Likes

Comments

Jag skriver detta i ett uppehåll i min ommöblering av rummet för nu är jag trött. Riktigt trött. Nu har du funnits i min kropp i x antal månader, jag minns inte. Jag vill inte minnas. Jag minns bara alla smärtor som får mig att gråta, som får mig trött, som får mig till ett skal.

Jag har aldrig blivit så trött och utmattad av att bara FÖRSÖKA flytta min bokhylla jag tidigare kunnat flytta utan problem. Skrivbordet vill jag inte ens försöka mig på, nu när jag vet hur du spökar.

Bara att jag klarar mig igenom en hel dag är utmattande. Folk klandrar mig för att jag somnar framför en film och det gör mig tråkig. Jag är inte tråkig men jag har en smärta som vägrar lämna mig, det är därför, testa själv att gå runt med en värk som heter duga varje dag, timme in och timme ut. Du skulle inte heller klara av det. Så fort jag slappnar av somnar jag, det är något jag inte kan göra något åt. Bara att sitta ner gör mig sömnig.

Jag försökte kolla upp dig nyligen, vad du vill i min kropp och om du kan botas, men icke. Du gömde dig för läkarna ännu en gång. Det är jag riktigt trött på. Att du bara leker med mig. Jag vill ha ett slut, kunna sätta stopp. Det skulle vara det bästa, att jag skulle kunna få leva, kunna må bra, kunna röra mig. För det är juste det jag har problem med, röra mig. Nu när jag sitter på golvet och skriver kommer det att bli ett helvete att resa sig igen. Jag kommer ge upp lägga mig på golvet, kanske fälla några tårar och resa mig igen, jag gör som Thorsten Flinck, jag reser mig igen.

Vad du än vill, vad du än gör så ska jag vinna över dig. Jag ska klara kampen och bli kvitt med mig om det kommer ta en hel evighet så kommer jag ge dig en fet käftsmäll. Eftersom du alltid lyckas vinna över de smärtstillande pillren som finns så hittar jag en annan väg. Sjukgymnasten som jag ska till om x antal veckor ska hjälpa hitta mig den fria vägen, paradiset. Eller ja, man kan ju alltid hoppas. Jag vill inte förvänta mig för mycket.

 Det må låta som om jag vill ha uppmärksamhet, det vill jag inte. Kristian Gidlund ville det ännu mindre, han ville skriva om detta hemska ting som fans i hans kropp, han ville skriva om sin cancer. Jag vill också skriva om en hemsk sak i min kropp, nämligen dig, smärtan. Jag vill en dag slå ner dig, vill att du ska hissa vitflagg. Kunna få fred, kunna leva och få röra mig som förr, få tillbaka min energi.

Med ovänliga hälsningar/
Mimmi.

Likes

Comments

Testade att fota i Panorama idag och passade på när solen ändå skulle titta upp någon annanstans. 😊
Likes

Comments

... att jag kan springa som vanliga människor.

... att mina ben funkade bättre.

... att jag kunde utöva en sport.

... att jag kan gå längre raska promenader utan problem.

... att jag slapp önska varje dag över att en mirakeloperation skulle ske så jag kan bli frisk.

... att mina barn inte får uppleva samma problem som jag.

Detta är något jag funderar om varenda dag, varför kan inte jag få springa som de andra ungdomarna? Eller att jag alltid måste köpa skor som jag inte får ont av eller trampar snett och stukar fötterna stup i kvarten..? Hade våran fader i himmelen någonting emot mig och min familj när vi skapades?

Jag blev mobbad i många år för att jag var stor just för att jag hade svårt att röra mig vilket betydde att jag var lite för rund. Tack vare att jag var mobbad hade jag väldigt svårt att skaffa vänner och gick väldigt ofta ensam.
Jag har nog aldrig haft det så bra som jag har det nu med klassen som nu. För absolut första gången trivs jag. klassen och skolan är helt underbar! Inklusive idrottsläraren som jag tidigare haft mycket problem med innan då de tvingat mig att göra saker jag inte kunnat som kan riskerat att jag kunnat bryta något ben i benen eller liknande.

Jag trodde dock heller inte att jag skulle kunna skaffa en pojkvän heller. Jag såg hur mina vänner var lyckliga med sina partners och jag bara drömde mig vidare. Jag var hemligt kär i många olika killar men jag själv fick aldrig uppleva någon kärlek, inte fören den 23/8 2013 då jag började prata med den finaste person som jag någonsin pratat med. Jag började redan bli intresserad av honom i början när vi pratade. Sedan växte intresset mer och mera och jag blev kär. Lika så blev han kär. Och den 5/9 2013 sade det klick, jag kunde inte tro det.
En dag samlade jag mod till mig och sa att jag hade en sjukdom och jag var rädd över att han skulle sluta prata med mig osv. Men det han sa var att det bara var ett skal till en underbar person. Personen jag pratar om är så klart min fina pojkvän Philip.

Om man jämför hur jag mådde då med en massa mobbning, singel, och ensamhet och nu kan jag säga att jag är otroligt glad att jag inte gav upp min färd igenom mitt fantastiska liv. Alla har vi upp och ner gångar i livet. Men just nu går det uppåt för min del. Det enda jag hoppas på är att jag kommer gifta mig med min prins och skaffa barn och villa få leva mitt liv med honom. 

Det var med tårar jag skrev ner detta för jag vill kunna vara som alla andra, men samtidigt mig själv. Och jag kommer aldrig göra så att min sjukdom hindrar mig igenom livet. Jag ska klara mig tills dagen jag dör en naturlig död.

Likes

Comments

Hejsan!
Sitter och kollar på kråkguldet med mor och far och har det lite allmänt mysigt.
Hela helgen har jag spenderat med min kärlek och det har varit helt underbart! I fredags var vi hemma hos honom och då gjorde vi nog inte speciellt mycket, jag pluggade lite och han satt och spelade NHL. Sedan på lördagen så åkte vi hem till mg och kollade på film med mamma och pappa på kvällen lite sådär. Och idag var han hemma hos mig tills runt fyra.
Såfort vi kollat kollat klart ska jag sätta mig och skriva klart ett svenska arbete som jag kom på att jag hade sen ska jag sätta mig och kolla på bilderna jag tog på min lilla voffsing tidigare idag med Philip. Kanske lägger jag ut dem kanske inte vi får se hur dem blev. 😊
Imorgon är det måndag och då ska jag äntligen få gå på handledarkurs till körkortet, så underbart! 😍😍
Jag kommer börja blogga mera nu för jag känner att jag knappt har något att göra om dagarna och jag har flera gånger varit påväg att blogga men jag har aldrig haft något och skriva om. Men nu ska det bli ändring på.
Skriver mera sen! 😃

Likes

Comments

Hejsan!
Sitter just nu på bussen hem med Philip. Han har några ärenden i Trosa så han följer med mig hem sen.
Igår åkte jag ju till Philip och sov där tills idag då skolan började för oss båda. Hade bara estetisk kommunikation så när jag var klar med det stack jag till Philip direkt och väntade på att han skulle sluta.
Skriver kanske mera sen!


Likes

Comments

Hello!
Är ute och går med hundarna sista svängen innan det är dags att sova. Har precis varit ute på en promenad med hundarna längst vattnet och helt dött var det! Så sjukt underbart att vara ute då.
Men iallafall imorgon ska jag till min ögonsten och vara hos honom. Har haft riktiga humörsvängningar sist jag träffade honom så jag ska vara extra snäll mot honom imorn och verkligen be om ursäkt. Förstår inte hur han står ut med mig...
Men men är snart hemma och då ska jag mysa mer mig under täcket och kolla på bortspolad, vem har sagt att barnfilmer har en åldersgräns? 😉Likes

Comments