Det är en fröjd att få färga ofärgat hår. Det kan knappt slå fel. Min kund igår hade svart hår och ville få ljusare kallare längder. Ååh det blev så snyggt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag haft många hårförlängnings kunder. Kan säga att man själv blir sugen på ett par cm längre. Min kund igår förlängde vi med 100 slingor var av några delade då hon hade väldigt tjockt hår.  😍

Likes

Comments

I morse under vårat frukostmöte fick jag mig en ny färg av Angelina. istället för den röda botten och varma längderna är jag nu superkall och ljusare i botten. Hon har magiska fingrar min fina Angelina så supernöjd.

Likes

Comments

Vilken helg vi har haft! Är fortfarande helt slut.. invigningshelgen kunde inte bli mer lyckad och vi är supernöjda. I fredags jobbade vi inte med kunder utan fixade modeller hela dagen som gick en visning senare på kvällen.

Likes

Comments

istället för att bli ljus till våren så är det faktiskt några som vill bli mörka. På min kund idag la jag en mörkare bottenfärg och matchade upp de slingor vi gjorde förra gången med en snygg något steg mörkare toning på längderna. Vi ville även ha en varm ton på det så kag blandade i lite koppar.

Likes

Comments

I lördags fick jag jobba med ett tjockt vackert hår. hon ville bli ljusare men behålla sin egna färg i botten. Balayage genom hela håret och nyansering på det. superfint!

Likes

Comments

Vi har helblekt min kund ett bra tag men hon kände idag att hon ville bli lite mer naturligt blond. Jag la då istället en bottenfärg som är lik hennes egna och drog ut den en liten bit för att få en naturligare känsla. På längderna la jag lowlights och vi avslutade med en nyansering för att tona ner hela håret något steg.

Likes

Comments

Har firat in helgen på spa med mina fina gamla kollegor. Go frulle, lunch och massage. Världens goaste vårväder, vi kunde t.om sitta ute och sola.

Likes

Comments