Header

Besos, 

Likes

Comments

Varför finns dessa, ursäkta, jävla lögner? Är det människors sätt att komma runt saker? Att försöka förminska sanningens hemskheter?

Det finns så många olika lögner. En vit lögn till exempel är till för att hjälpa (?). Vi säger vita lögner för att någon person inte ska bli sårad eller liknande.

Men varför ljuger vi? Vem var det egentligen som tog in lögner till våra liv? Såklart måste de finnas någon motsats till sanningar, men behöver vi använda oss utav dessa motsatser hela tiden?

Alla har ljugit någon gång, om något smått och något stort. Dock är det svårt för lögnaren ibland att förstå att motsvarande person blir sårad, man förstår inte alltid sitt fel. Eller så njuter man utav att den andre blir sårad, ingen kan ju veta vilken sjuk person som ligger bakom lögnerna.


Besos,

Likes

Comments

Vi alla gör förändringar i våra liv.

Vissa flyttar hemifrån, vissa möblerar om och vissa ändrar sin hårfärg. Det viktiga är inte riktigt vad man gör för förändring utan ATT man gör en förändring. Oftast mår man bättre av vissa förändringar, det kan vara minsta lilla eller något jättestort steg. Jag har haft svårt med förändringar förut men just nu känner jag att de förändringar jag gjort under detta året har bara hjälpt mig positivt och kan därför gilla förändringar nu istället för att vara rädd för dem. En förändring jag har gjort är att inse vilka som är ens "äkta" och vilka som bara var menade för att stanna ett tag i mitt liv. Alla är inte menade att stanna för alltid och det är tyvärr något som är svårt att förstå men även sorgligt. När en person förändras idag är det lätt att man blir hatad av andra, vilket leder till att man ser ner på sig själv och backar tillbaka till det gamla man ville lämna. Försök att se på det på ett annat sätt. Folk hatar på dig för att du var mogen och modig nog att gå vidare, att ta det där nya läskiga steget. Låt dem istället mata dig genom att lägga deras energi på dig så att du själv blir starkare. Låt aldrig någon dra ner dig till botten och OM någon skulle göra det, stanna inte nere.

Besos, M

Likes

Comments

Idag är första skoldagen i 2an på Sturegymnasiet för mig.

Denna veckan kommer vi bara ha en hel del kick off antar jag, där vi får lära känna de nya ettorna, vilket jag är taggad för. Vill verkligen ha mitt schema och se hur jag kommer gå på dagarna och om jag fick alla mina inviduella val! 

Nu kommer jag även att börja blogga som vanligt igen och försöka få upp inlägg klockan 06:00 am varje morgon på vardagar.

Iallafall det jag tänkte skriva här var vad jag behöver köpa både till skolan och till eget. So here we go.

Träningskläder (aimn, adidas, stadium etc)

Jeans (Bikbok)

Almanacka (online)

Skrivböcker

Jacka (lindex)

Underkläder (vs, ck, lindex etc)

Foundation

Det är väl det jag känner att jag behöver. Sen finns det smink och kläder som jag vill ha och inte egentligen kanske behöver...

Iallafall nu måste jag till skolan! Ha det bäst idag

Besos, M

Likes

Comments

Klockan är nu 11:05 pm och här sitter jag vid datorn vilket jag inte borde.

Just nu borde jag ligga i sängen, redo för att sova och få energi för första skoldagen imorgon. Jag är faktiskt rätt taggad till skolan, saknat vissa saker med den. Vilket är så ovanligt för mig då jag var grovt skoltrött i 9an och 1an.

Vad har jag gjort på sommarlovet?

Det känns som om jag inte har gjort något alls på sommarlovet men egentligen har jag:

Varit på Dreamhack

Varit på Kalymnos

Fått nya vänner

Rensat bort onödiga saker i mitt liv

Varit på Liseberg

Firat min pappa som fyllde 50 år

Varit på en del fester

Jag har även gjort en massa andra saker men inte som jag kan komma på just nu då jag är rätt trött.

Annars då? Mitt mående nu?

Jag mår faktiskt bra. Dock är jag inne i en period just nu där jag mår dåligt väldigt lätt utav små saker, men det går nog över snart.

Nu måste jag sova.

​Besos, M

Likes

Comments

Kan dagen bli bättre?

Är på väg till Köpenhamn i Danmark just nu, why? Cause I'm going too see Beyoncé!!!

Beyoncé har varit min förebild sen jag vet inte hur länge, hon är en stark kvinna som står för sina åsikter. And her voice and body? Oh my lord. Vilken förebild #starstruck

Konserter börjar la runt 08:00 pm ungefär, ska försöka fota så mycket som möjligt med mobilen, men vill kolla på konserter med ögonen och inte genom en mobil så vi får la se!

Har skaffat hennes nya album nu med, I'm dying...

Besos, M

Likes

Comments