Header

Besos,

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Urban Art är en produktion som dans, foto, film- och konstinriktningen i åk 2 har jobbat med under denna termin. Nu är det 4-5 dagar kvar och vi är taggade till tusen! Föreställningen är gratis. Att boka plats kan vara nödvändigt beroende på vilken föreställning man vill gå på. Mer information finns på www.sturegymnasiet.se


Som det står över så är Urban Art en produktion. Jag och min klass (dansprogrammet) samt andra program har jobbat med denna i cirka en termin nu. På måndag och tisdag gäller det, är riktigt taggad! Alla är välkomna!


Besos,

Likes

Comments

To do:

Ringa beauty bar

Utvecklingssamtal

Genrep

Stan

Jobb

Träning x2

Likes

Comments

Jag vet att det finns tonåringar där ute som ligger på kvällarna med tanken om att dem inte är tillräckliga. Att dem inte är barnet som deras föräldrar drömde om. Jag har varit där. Ibland måste man höra att det är okej, att inte vara okej. Du kommer aldrig bli perfekt enligt dig själv, men enligt dina föräldrar. Du kommer alltid vara tillräckligt och lite till. Du kommer alltid vara barnet dem drömde om. Du måste bara tro på dig själv. Kolla dig i spegeln varje dag och le lite extra.

För att jag vet, att du kan.


Besos,

Likes

Comments

Besos,

Likes

Comments

Besos, 

Likes

Comments

Varför finns dessa, ursäkta, jävla lögner? Är det människors sätt att komma runt saker? Att försöka förminska sanningens hemskheter?

Det finns så många olika lögner. En vit lögn till exempel är till för att hjälpa (?). Vi säger vita lögner för att någon person inte ska bli sårad eller liknande.

Men varför ljuger vi? Vem var det egentligen som tog in lögner till våra liv? Såklart måste de finnas någon motsats till sanningar, men behöver vi använda oss utav dessa motsatser hela tiden?

Alla har ljugit någon gång, om något smått och något stort. Dock är det svårt för lögnaren ibland att förstå att motsvarande person blir sårad, man förstår inte alltid sitt fel. Eller så njuter man utav att den andre blir sårad, ingen kan ju veta vilken sjuk person som ligger bakom lögnerna.


Besos,

Likes

Comments