Tja

tänkte bara uptd bloggen :).

Hur mår ni då?, jag mår bra, i iallafall, hahaha.

Allvarligt så vet jag inte vad jag ska skriva om, på bloggen, hahha, 

men jag skulle ju blir glad om ni skulle ge lite tips, i iallafall, om äns någon läser då XD.

Ja, men nu är det Fredag och sen är det helg som ska blir jävligt gött.

Men vi ses i morgon XD.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Tänkte berätta lite fakta om mig själv :),

det första kan vi börja med att jag är extremt social och extremt lätt för blir rastlös, i bland kan man undra om jag är ens en normal människa, för jag är så annorlunda jämför med dig men ändo är jag "mänsklig" :).

Jag älskar bl.a Justin Bieber som sjunger bl.a " oh baby you should go fuck yourself, *host* sorry, i mean love yourself" , jag gillar också extremt jävla mycket Samir badran och viktor frisk som sjunger bl.a " vi ska bada nakan på stergelstorg och leva livet utan sorg, blablabla" nåt sånt.

Jag skrattar extremt mycket när jag ser `sos samir badran` ( fråga inte mig varför, jag är ba, sån, okok?! ).

Jag tar ingen skit från människor, jag har en sak som kallas för skölden så om någon säger något jävligt dumt till mig ( jag är inte så känslig att jag tar åt mig från te,x någon säger `du är så jävla äcklig`, det tar jag mig inte åt, men om det är jävla grova saker dem skriver så kan jag ta lite åt, men) så tar jag bara upp min hand, för den är som en sköld, och då stutars orden tillbaka till dem anonyma/vanliga människor jävlarna!, smart va?!, så om du känner dig kränkt ta upp din hand för det är ditt försvar!.

Jag vet att jag nästan inte sätter några punkter, mellan mina meningar nästan, så att ni får typ ingen luft när ni läser, men palla sätta punkter liksom, ni kommer ändo får en paus nån gång, xoxo.

Jag kan också säga att jag är alltid mig själv oavsett vem jag träffar, för jag tycker att människor ska stå upp mer till varandra och inte vara någon annan jävel, bara för den är populär, för när jag är själv, så tro jag att folk undra `hur fan kan denna personen vara mänsklig,?, hon är alltid så positivt, på allt?!`och ja det är sant, jag vet att det finns andra saker där dem undra varför jag är mänsklig men tänker inte ta upp dem just nu!.

Jag känner att jag har fått skriva av mina tankar för i dag, så vad är man säger nu `godnatt, vi ses, adjö, förväll` xoxoxo.​

Likes

Comments