Hej!
Så igår var Eurovision song contest 2015. Hela min familj satt och kolla (som vi brukar)
Och vi vann! Grattis Sverige och grattis Måns Zelmerlöw! Trodde inte vi skulle vinna i början , när rösterna kom för då fick Ryssland jätte mycket poäng och vi var 2a eller 3a.
Men i slutet fick Ryssland mindre och mindre poäng och vi fick mer.
Så Eurovision kommer hållas i Sverige nästa år. Yeeeey!
Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft en jätte bra och trevlig dag. Dagen började med att jag vaknade klockan 7. Jag gick tillslut ut ur sängen ungefär halv 9. Till frukost åt jag kvarg och macka. Lite efter det gick jag ut på promenad och efter det tränade jag. Efter det duschade jag och gjorde jag mig i ordning. sen lästa jag lite i min bok och kollade lite på youtube.
Klockan 20 i 2 åkte jag, min mamma, min syster och min systers barn till lager 157 och efter det media mark. Mamma köpte en soda stream och jag lite kläder på lager 157. Nu sitter jag och äter tacos hos min stora syster och ska sen bara hem och kanske kolla på film
Hoppas nu har haft en bra dag , hejdå!

Likes

Comments

Hej! Är på väg hem från skolan nu. Har jätte ont i halsen och tungan och har haft det hela veckan. Tänkte inte egentligen gå idag men min kompis vill att jag skulle komma och hjälpa till med vårt grupparbete som måste in snart. Och kanske stanna kvar i skolan om jag mår bättre, men ingenting ändrades så jag bestämde mig att åka hem och vila så jag kanske kan gå imorgon. Hoppas ni är friska!
Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Är på väg hem från invigningen av Gavelvallen. Det har varit en jätte bra match och när jag åkte där ifrån ledde GIF med 2-1 men tror dom gjorde ett till efter jag gick.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Så idag har jag inte haft den bästa dagen. Jag är super förkyld och hade halsont hela dagen. Nu är jag hemma och äter ben och jerry's. Blir ett kort inlägg men orkar inte skriva så mycket, hejdå!

Likes

Comments

Min kompis och jag köpte veets wax stripes för att pröva på bena. Dom var avlånga rosa bitar som man sätter på bena. 
Det var inte det bästa , den tog bort hår men inte jätte mycket och inte så jätte noga heller.

Dom lämnade också kvar  ganska mycket rosa wax. 

Och det fanns wåt servetter som man skulle ta bort waxet som var kvar, men dom var inge bra alls.  
En positiv sak var att det inte gjorde så ont. Jag och min kompis var jätte rädda innan men efter ett tag när vi började hade man vant sig och då kändes det nästan ingen ting (tycker jag). Efter så luktade man så gott, vilket var ett stort plus! 

Instruktionerna var också bra och enkla att följa. 


Jag ger den 3/5 stjärnor

Likes

Comments